sevgilim hep güzel olamamı istiyor

Aynısını bi tanıdığım yaşadı evlendi ve 3 yıl evli kaldı ama kadının çektiğini sorma göğsünün ucu yok diye eksiksin demeler ki dr normal çocuk emince düzelck demiş yani cildin kuru dökülüyo ve yüzü gözü konuları işte aynı senin gibi bpşandılar çock yoktu allahtan şimdi evlendi kadın 2yıldır evli eşi hiç sorun etmedi bunları çocukları oldu mutlular ama o 3 yılda ne çekti sorma.....

Yani demek istediğim şu ki sevmek kalp işi kalp tipe huya bakmıyo sen onu seviyosun yüzünde sivilceler olsa öpmezmisin onu seviyosan öpersin hiç aklına gelmez
O adam sana böyle söyleyerek gururunu kırıyo kendini övüyo büyük lutuf yakışıklı prens çirkin kızı kabul etmişş çok saçma ayrıl gitsin ya eminim güzelsin herkesin kendine göre güzelliği vardır bakmasını bilene bende kendimi beğenmem ama çevrem güzelsin der ben çirkinim der dururum ama memnunum allah böyle yaratmış

Sürekli makyaj bi süre sonra cildine daha çok zarar verir sen ünlülerin makyajsız halini gördün mü o güzel dediğin kadın makyajsız 10 yaş fazla görünüyo
Hem söyle ben böyleydim en başından makyaj da yaparım ama yerine göre istersem kendim için yaparım diye bi ömür sana böyle davranamaz hem kendisi yakışıklı olabilir ama bi bayanla özellikle sevgilisi ile konuşmayı bilmeyen kaba biri kendisi

Hem eskilerin sözü var söyle ona
Güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter
Güvenme güzelliğine bit sivilce yeter diye

Kendine güven sen kendini sev huyun güzelse yüzünün nasıl olduğu önemli değil bence
Haaa bu arada empati yapmasını sağla madem o yakışıklı sen çirkinmişsin sen de söyle senin maaşın az benim işim seninkinden iyi kadın ve çirkin halimle deeee bakalım napcak ...

Aynısını bi tanıdığım yaşadı evlendi ve 3 yıl evli kaldı ama kadının çektiğini sorma göğsünün ucu yok diye eksiksin demeler ki dr normal çocuk emince düzelck demiş yani cildin kuru dökülüyo ve yüzü gözü konuları işte aynı senin gibi bpşandılar çock yoktu allahtan şimdi evlendi kadın 2yıldır evli eşi hiç sorun etmedi bunları çocukları oldu mutlular ama o 3 yılda ne çekti sorma.....

Yani demek istediğim şu ki sevmek kalp işi kalp tipe huya bakmıyo sen onu seviyosun yüzünde sivilceler olsa öpmezmisin onu seviyosan öpersin hiç aklına gelmez
O adam sana böyle söyleyerek gururunu kırıyo kendini övüyo büyük lutuf yakışıklı prens çirkin kızı kabul etmişş çok saçma ayrıl gitsin ya eminim güzelsin herkesin kendine göre güzelliği vardır bakmasını bilene bende kendimi beğenmem ama çevrem güzelsin der ben çirkinim der dururum ama memnunum allah böyle yaratmış

Sürekli makyaj bi süre sonra cildine daha çok zarar verir sen ünlülerin makyajsız halini gördün mü o güzel dediğin kadın makyajsız 10 yaş fazla görünüyo
Hem söyle ben böyleydim en başından makyaj da yaparım ama yerine göre istersem kendim için yaparım diye bi ömür sana böyle davranamaz hem kendisi yakışıklı olabilir ama bi bayanla özellikle sevgilisi ile konuşmayı bilmeyen kaba biri kendisi

Hem eskilerin sözü var söyle ona
Güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter
Güvenme güzelliğine bit sivilce yeter diye

Kendine güven sen kendini sev huyun güzelse yüzünün nasıl olduğu önemli değil bence
Haaa bu arada empati yapmasını sağla madem o yakışıklı sen çirkinmişsin sen de söyle senin maaşın az benim işim seninkinden iyi kadın ve çirkin halimle deeee bakalım napcak ...
Kimse kendini begenmiyor demek ki bende kendimi bazen çok çirkin buluyorum komplekse girerim bazen hatta.Bu kızın güvenini kırmış özgüveni yerle bir kaldı ki erkek arkadaşı ona çirkin dedi diye o kız çirkin die bişeyde yok değil mi.Güzellik göreceli nede olsa:rapci::rapci:

bence de şimdiden ayrılmak en güzeli
benim eşim benim her halimi beğenir evde çok
bakımlı olduğum söylenmez ama çirkinsin bakımsızsın
dediğini de duymadım duysam zaten direk soğurum onun
için çok iyi düşün bence hayat geçmez..

Yıllar önce biriyle görüşmüştüm. O'nu hatırlattınız bana
Bana ben her daim bakımlı kadın istiyorum.
Dışarıya süsleniyorsa evde bana da hep bakımlı olacak, başka türlü kabul etmem demişti.
Dedim ki, güzel olanı herkes sever marifet insanı her haliyle sevebilmekte.:KK53:
Tarih oldu tabi ki. Size de tavsiye ederim

Sizi siz gibi kabul etmediğine göre demek ki sizi işiniz ve maaşınız için kabul etmiş. Ben öyle anladım. Seven böyle sürekli dış görünüşü eleştirmez. Yarın evlenince de yok göbeğin böyle, yok bacağın şöyle, memen büyük, popon küçük vs vs sürekli birşey bulacak yani. İyi düşünün. Böyle omur geçer mi?

Sizinde sevgiliniz eşiniz nişanlınız sizi eleştiriyor mu?
Ben çoook güzel bi kız değilim fiziğim saçlarım güzel fena değil ama yüzüm güzel değil kabul ediyorum gülünce damaklarım gözükür gözlerimin altı çok mor ve çukur çok hemde yanaklarıma kadae cukur diyim yani burnumda büyük ve uzun güzel bulmuyorum kendimi ama sevimli buluyorum birazcık işte oda bazım resimlerde yanaklarım dudaklarım sevimli cıkıo saçlarımda gür ve sarı dümdüz olduğu için bazı fotolarda sevimli cıkabiliyorum arasa :)

Onun dışında kesinlikle yüzgüzeli bebek yüzlü bi kız değilim kusursuz değilim kabul ediyorum..

Yaşım 29 üni meZunuyum iyi bir işim kariyerim var.. bütün arkadaşlarım evlendi bi ben bekar kaldım.. 4 ay önce ortak arkdaş ortamında yakışıklı biri ile tanıştım aynı ünide okumıuşuz işinde gücünde iyi biri çok etkilendim ve sevgili olduk anlaşırsak ta devam ederse ekim kasım gibi evlenmeyi düşünüyoruz annesi beni beğenmiş maddi durumları pek yok hatta benden daha az maaş alıyor ama gelecek vaad eden bir işte çalıştığı için o kısmını takmıyorum pek birşey istemiyorum masraflı şeyler düğünde... e yaşımda geldi birazda mantık var işin içinde gönlüm de ısındı gözümde beğendi okumuş etmiş benim gibi diyorum anlaşırız diyorum ve yuvamı kurmak istiyorum bende

Fakat aklıma takılıan birşey var kendisi koç burcu ben yay eleştirmeyi çok sevio bende komplekse giriyorum dış görünüşümü eleştiriyor dün gece bana ilk görüştüğümüZde gözüme çok bakımsı çirkin gelmiştin konuştukça ısınmıştım dedi üzüldüm buna kavfa cıkardım.. eskiden hoşlandığı kızdan bahsetmişti bana bende ona bahsetmiştim eskilerden sen daha yakışıkşısn dedim oda sen daha güzelsin dedi demesine ama kız taş taş bişdiğin ben ondan güzel değilim baktım insgrmdn resimlerine kızın..
bana sürekli çirkin sin ev halin hiç çekilmio felan die bakımsız gördüğü zaman hemen eleştiriyor bep süslü bakımlı olcan
Bazen foto çekip oynuyorum bilerek foto ile lekeleri siliom felan gönderiom bayılıo ozaman iltifarlar yağdırıyo bana
Yani beğenince beğendim diyo beğenmeyincede çok kırıcı oluo içinee saklamıo
Komplkse girdim ömür boyu bakımlu makyajlımı gezicem beğensin hep die hiç mi ev halinde gezemicem

Ayrılmayı düşünüyorum ama seviyorumda şuan kavga ettiğimiz için konuşmuuoeuz kafasını dinlicelmil az çok üstüne gittim sen beni beğenmiyorsın sevmiyprsun dedim
Ne yapmalıyım
Ayrıl.

Böyle şikayet edenlerin çok azı ayrılıyor..

Genelde "çok seviyorum,vazgeçemiyorum" deyip evlenmeyi tercih ediyorlar..

Sizin kararınız ne olur bilemem ama böyle bir adam, çok incitir sizi..

Eğer evlenecekseniz, parasını verecek ve en iyi güzellik merkezinde kalıcı makyaj vs gibi sürekli bakımlı görünmeyi sağlayacak uygulamalar yaptıracaksınız..

Canım sürekli sana güzelsin çirkinsin diyecek diye, hep evhamlı hale gelirsin, ve bu sende takıntıya dönüşür.o yüzden karar senin:kahve:

Aslında bu durum insanın kendine olan ozguveniyle ilgili.Bu hayatta kimseyi çok takmamak lazım.Bunu başarabilmek çok önemli.Olay insanın kendinde bitiyor.Ben makyaj yapmayı çok sevmem kendimi de makyajsız gayet iyi bulurum.Bunu çoğu kişi de söyler.Tabi makyajla çok daha farklı olunabiliniyor.Boyle fütursuzca konuşan bir tip vardı sevgilim ve bunu kişiliksiz olduğu için yapti ni bilirdim.Isyerine gitmiştim birgun kız arkadaşın nekadar güzel diyip sasirmislardi.Bunu söylüyorum çünkü bu tipler ezik olur.Kompleks sahibi olur.Bide gozu dışarda olur.Doyumsuz ve eziklerdir.Vaybe bu kız benle nasıl sevgili oldu diyip uçar sonrada birguzel tekmeyi yer.Konu sahibi senin sevgilin olacak şahısda ezik ve kompleksli ben olsam hiç güvenmem.Istedigin kadar güzel ve bakımlı ol.Bu tip seni aldatır benden sana söylemesi.Tabi karar senin

Kendisini çirkin bulan arkadaşlarım vardı benim, hepsi evlendi ,ve çok mutlular, eşleride onları beyeniyor, ve istedikleri gibi gezmelere gidiyorlar ,eyleniyorlar,yani sandıkları kadar çirkin olmadıklarını yaşayarak öğrendiler,demekki herşey kafamızdaki düşüncelerden ibaret,gerçek değil,o yüzden düşünce biçimimizi değiştirmemiz lazım.:KK69:

Sizinde sevgiliniz eşiniz nişanlınız sizi eleştiriyor mu?
Ben çoook güzel bi kız değilim fiziğim saçlarım güzel fena değil ama yüzüm güzel değil kabul ediyorum gülünce damaklarım gözükür gözlerimin altı çok mor ve çukur çok hemde yanaklarıma kadae cukur diyim yani burnumda büyük ve uzun güzel bulmuyorum kendimi ama sevimli buluyorum birazcık işte oda bazım resimlerde yanaklarım dudaklarım sevimli cıkıo saçlarımda gür ve sarı dümdüz olduğu için bazı fotolarda sevimli cıkabiliyorum arasa :)

Onun dışında kesinlikle yüzgüzeli bebek yüzlü bi kız değilim kusursuz değilim kabul ediyorum..

Yaşım 29 üni meZunuyum iyi bir işim kariyerim var.. bütün arkadaşlarım evlendi bi ben bekar kaldım.. 4 ay önce ortak arkdaş ortamında yakışıklı biri ile tanıştım aynı ünide okumıuşuz işinde gücünde iyi biri çok etkilendim ve sevgili olduk anlaşırsak ta devam ederse ekim kasım gibi evlenmeyi düşünüyoruz annesi beni beğenmiş maddi durumları pek yok hatta benden daha az maaş alıyor ama gelecek vaad eden bir işte çalıştığı için o kısmını takmıyorum pek birşey istemiyorum masraflı şeyler düğünde... e yaşımda geldi birazda mantık var işin içinde gönlüm de ısındı gözümde beğendi okumuş etmiş benim gibi diyorum anlaşırız diyorum ve yuvamı kurmak istiyorum bende

Fakat aklıma takılıan birşey var kendisi koç burcu ben yay eleştirmeyi çok sevio bende komplekse giriyorum dış görünüşümü eleştiriyor dün gece bana ilk görüştüğümüZde gözüme çok bakımsı çirkin gelmiştin konuştukça ısınmıştım dedi üzüldüm buna kavfa cıkardım.. eskiden hoşlandığı kızdan bahsetmişti bana bende ona bahsetmiştim eskilerden sen daha yakışıkşısn dedim oda sen daha güzelsin dedi demesine ama kız taş taş bişdiğin ben ondan güzel değilim baktım insgrmdn resimlerine kızın..
bana sürekli çirkin sin ev halin hiç çekilmio felan die bakımsız gördüğü zaman hemen eleştiriyor bep süslü bakımlı olcan
Bazen foto çekip oynuyorum bilerek foto ile lekeleri siliom felan gönderiom bayılıo ozaman iltifarlar yağdırıyo bana
Yani beğenince beğendim diyo beğenmeyincede çok kırıcı oluo içinee saklamıo
Komplkse girdim ömür boyu bakımlu makyajlımı gezicem beğensin hep die hiç mi ev halinde gezemicem

Ayrılmayı düşünüyorum ama seviyorumda şuan kavga ettiğimiz için konuşmuuoeuz kafasını dinlicelmil az çok üstüne gittim sen beni beğenmiyorsın sevmiyprsun dedim
Ne yapmalıyım
kafasını dinlemeye devam etsin ayrılın gitsin hint kumaşımı

Biara haberlerde gormustum adam kizi hepp makyajli goruyo evleniyolar dugun sabahi kizin makyajsiz halini gorunce bosaniyor.ayrill kiz

Ayrılırsan üzüleceğini düşünsen bile,zaten ayrılmasanda üzüleceksin, bişey değişmicek, enazından zamanla unutursun,alışırsın kendi değerinini farkına varırsın,başka birileri çıkar karşına zamanla,hayat süprizlerle dolu sadece sen kendine inanmalısın :kahve:

Valla ben bugün sanırım en çirkin hissetiğim gün dediğimde bile sevgilim bana çok güzel olmuşsun diyor
bu kişinin sizi sevdiğini sanmıyorum

X