Kızlar ben iki ay önce görücü usulü ile biriyle tanistrildim aynı sehirdeyiz ailelerde tanıştı iki aydr herhangi bi nişan bi isteme olmadığı için annemin baskilari arttı ve biz bu yüzden tartsmalar yaşadık o beni daha uzun süre tanımak istediğini söylüyor falan filan neyse bunu bi şekilde aştık haftda üç gün falan gorusuyoruz ama çoğu benim istegimle son zamanlarda sadece Günaydın hayatım dio ben konuşmayı uzatmasam konuşup bile doğru dürüst aramio bulstgumuzdada ne biliyim odun gibi davranıo ne bi çiçek aldı bugüne kadar ne bi surpriz yaptı sorsan sevio artık bende mesaj atmiorum görüşelim demiyorum ama mesaj atnca bişey yokmuş gibi gayet güzel konuşuyorum bir hafta süre verdim kendime ve ona çok carseizim
Neden caresizsin ? yasin 95 falan mi ? Acil koca mi ariyorsun ? 3 gun icinde evlenmezsen olecekmisin ? Ailen florte uygun yapida bir aile degildiyse neden oglanin ailesiyle tanisip gorusmene izin verdiler ? 2 ayda birinin huyu suyu hemen oyle anlasiliyormuymus evlenmek icin ? Ailen ne diyor konustugunuz yeter hadi gelip istesinler mi diyor ?
Hem sana hem ailene pes diyorum. Tanistigin kisi belki hemen evlilik dusunmuyor belki biraz daha tanimak istiyor belkide ayrilmak istiyor ama isin icine aiuleler girdigi icin ne yapacagini bilmiyor, belki kendi seni begendi ailesi begenme. 40 bin tane sebebi olabilir.
Yani 2 ayda daha tanimadan nisan ve isteme olmasini istemeniz bana cidden cok ilginc geliyor yani cocuk gelip istese sen adamin huyunu suyunu kisiligini bilmeden herhalde hemen evet diyip oturacaksin nikah masasina bu kafayla.
Sonrada burada 5 ay sonra gelip kocani kv deni kp rini kocanin ailesini kocanin ilgisizligini sevgisizligini aldatmasini belki siddetini veya kotu huylarini gelip dert yanacaksin. Ve hatta diyeceksinki ''Evlenmeden Once Hic Boyle Degildi'''
Arkadasim koca dedigin sey bitis tunelin ucundaki isik degil, ilk gordugune delicesine kosmani gerektirmiyor, soz konusu senin kendi hayatin yaaa, gelecegin , omrun , namusun, guvenligin, herseyin, cocuklarinin gelecegi, ruh ve bedensel sagligi. Soz konusu tum bunlari, sen bu dediklerimi nasil bu derece hafife alip daha 2 ay bile tanimadigin bir adama gozun kapali delicesine teslim etmeye merakli olabilirsin benim aklim almiyor.
Adam sapikmi dayakci mi ayyasmi cimri mi anaci mi paraci mi alip seni anasiyla mi oturtacak, escinsel mi, kiskanc psikopat manyagin birimi, alip seni eve mi kapatacak, ruh sagligi bozuk ortalikta gezen biri mi? Aklima gelenleri yazdim olabilecekleri yani... Sen 2 ayda isteme olmadi diye ailenle nasil olayi skandala donusturdun, caresizim diyecek kadar nasil aklini suurunu yitirirsin ben anlamiyorum.