• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim gün içinde beni aramiyor:(

Biraz önce yazdı napiosun hayatım die oturuyorum dedim bende dedi bi görüşelim lafı cikmio ağzından beş dakika mesafedeyiz altında arabasi var ama işte yok yapmıo bende yapisamam çok yoruldum
En güzeli. O sallamıyorsa sende sallama. Çok mu yoğun , yorgun mu oluyor filan diye düşünüyorum ama bahane değil 2 dakika oturup konuşmaya .

En güzeli. O sallamıyorsa sende sallama. Çok mu yoğun , yorgun mu oluyor filan diye düşünüyorum ama bahane değil 2 dakika oturup konuşmaya .
Ne yoğunu oda öğretmen tatildeyiz biz evi bizim orda beş dakika göreyim demio üç gündür görüşüyoruz o kadar yoruldumki anlatmam kendime kizmaktan yoruldum bu şekilde bitti de diyemiyorum suçlu ben. Olucam yoksa

Ne yoğunu oda öğretmen tatildeyiz biz evi bizim orda beş dakika göreyim demio üç gündür görüşüyoruz o kadar yoruldumki anlatmam kendime kizmaktan yoruldum bu şekilde bitti de diyemiyorum suçlu ben. Olucam yoksa
Demek istiyorsan de. Ben de o zaman kendimi suçlamıştım. Neden bu kadar süredir bu davranışlara tahammül gösterdim , sabrettim. Elime geçen ne oldu? HİÇ . diye düşünmüştüm.
Ama bunu ne zaman düşündüm. O bitirdiği zaman. Neden o bitirdi de ben bitirmedim diye gurur yapmıştı kendime.
Çekmek istemiyorsan çekme bence.

Demek istiyorsan de. Ben de o zaman kendimi suçlamıştım. Neden bu kadar süredir bu davranışlara tahammül gösterdim , sabrettim. Elime geçen ne oldu? HİÇ . diye düşünmüştüm.
Ama bunu ne zaman düşündüm. O bitirdiği zaman. Neden o bitirdi de ben bitirmedim diye gurur yapmıştı kendime.
Çekmek istemiyorsan çekme bence.
Dedigim gibi kendime bir hafta süre verdim dusunucem hayatımda hickimse bana bu kadar değersiz hisstrmedi onunla daha önce konuştum bunu farkında olmadığını kaybetmek istemediğini söyledi ama degismio son bi haftda bişeyler yaptı yaptı yapmadi sabrimin sonundayim ona onun bana davrandığı gibi davraniorum ki bişelern farkına varsın ama onda nerdeee anlayis boşa bekliyorum

Dedigim gibi kendime bir hafta süre verdim dusunucem hayatımda hickimse bana bu kadar değersiz hisstrmedi onunla daha önce konuştum bunu farkında olmadığını kaybetmek istemediğini söyledi ama degismio son bi haftda bişeyler yaptı yaptı yapmadi sabrimin sonundayim ona onun bana davrandığı gibi davraniorum ki bişelern farkına varsın ama onda nerdeee anlayis boşa bekliyorum
Hayırlı olsun hakkında İnşallah :) Dua edicem sana

2 aylik bir ilişkide ne kendi sevgime güvenirim ne onunkine
çok kısa sürede çok şey yaşamak istiyorsunuz ama böyle olmaz
aileyi niye hemen işin içine soktunuz ki

Alala daha tanımadan anlaşabilecek misin bilmeden yaz tatili bitmeden nişan düşünüyoduk diyosun. Adam belki de istemiyor aile zoruyla tanıştı biraz kendi haline bırak bakalım ne bu acele

Alala daha tanımadan anlaşabilecek misin bilmeden yaz tatili bitmeden nişan düşünüyoduk diyosun. Adam belki de istemiyor aile zoruyla tanıştı biraz kendi haline bırak bakalım ne bu acele
Istemiosa bana söyleyebilir ona çok sordum istemiosan sıkıntı yok dedim seviyorum diyo konuşması kolay ama görücüye usulü bu ben aileme bişey söylemek zorundayım

Bi kaç gün önce evlilikte mutlu olacağımzdan emin diilim sürekli tartışıyoruz dedi bu yüzden nisan için süreyi uzatti

Bence istemiyor
ailesi istediği için görüşmüş ama sizle uyum yakalayamamis olabilir
biraz uzak durun bakalım nolacak

İlgisiz biri vardı benim de başımda. Amaaa ben dayanamam ilgisizlige. Ne yaptım tabiki ayrıldım ama o da kahrolmadi tabii çünkü pek de sevmiyordu

Back