- 5 Ağustos 2016
- 19
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi Modernmusluman
-
Tabiki cevabım evet değil sadece seviyorum ve ayrılmak istemiyorum cirkinde acizde diilim sadece neden böyle davranioNiye çaresizin.
Niye mecburmuşsun onunla evlenmeye gibi konuşuyorsun.
Hasta mısın,sakat mı aciz mi,akılsız mı ,yoksa çok mu çirkinsin.
Yoksa son şansın bu adam mı.
Cevabın evetse böyle kabullen bu adamı ,bekle birgün evlenirsin.
Tabiki cevabım evet değil sadece seviyorum ve ayrılmak istemiyorum cirkinde acizde diilim sadece neden böyle davranio
Ben seviyorum onu onu beni sevdiğine de inanıyorum neden böyle yaptığını anlamıyorum son zamanlarda çok tartıştık aileler tanıştı yaz tatili bitmedn nisan yapmayı dusunuoduk ama bu şekilde bilmiyorumBu ilk zamanlarda bile ilgi , alaka göstermiyorsa, evlenince kim bilir nasıl olur?Daha romantik, ilgili , alakalı, samimi biri mutlaka çıkar karşına....
Ailesi beni herzaman arar sorar annesi babası hatta bize aracı olan kişiye demisler biz isteyelim diyoruz ama çocuk yangından mal mi kacirioz dio diyomus bilmiyorum işte beni sevdiğini de söylerdi hep şimdi tanima suremizi uzatma taraftarym dio annemin evlilik baskısı yapması benimde bunu yansıtmam alt üst etti ama arada kaldım napıyımUmudunu kırmak istemem ama. Bende de vardı o modelden bir tane. Aynı seninkine benzer bizim patronlar arkadaştı. Uygun görmüşler tanışın dediler. Tanıştık. Hoşlandık filan. Aileler tanıştı. Herkes(!) birbirini çok beğendi filan. Ama devamı yok.
Her sabah günaydın mesajları. Çeşitli güzel sözler filan pişman ama söz yapalım artık . Yok azıcık daha tanışalım. Evden baskı gelmeye başlar. Patronlar baskı kurar filan. Bende ayıp olmasın diye arka çıkıyorum beyefendiye. Ama kızıyorum bir yandan.
Neyse öyle böyle derken 2 ay geçti. En son patladım. Senin sıkıntın ne? dedim. Bir hoşlandık mı hoşlandık. Ailelerde sıkıntı var mı? yok . EEEE benim bilmediğim engel olan ne var ?
Tamam dedi 2 gün süre ver bana 2 gün sonra görüşelim. Tamam dedim.
Bu arada da bana diyor " sen ne kadar sabırlısın? YOksa beni mi kandırmaya çalışıyorsun? Evlendikten sonra mı çıkaracaksın gerçek yüzünü filan" sapırsaçma şeyler yani
2 gün sonra akşam aradı. Oturup konuşalım. Tamam. Buluştuk. Meğerse beyefendinin annesi beni beğenmemiş. O da annesini rızasını almadan bişey yapmak istememiş. 2 aydır anne rızası almaya çalışıyormuş ama olmamış.
Dedim bunu daha önce söylesene. Bende ona göre hareket eder bu kadar uzatmazdım. Baskıda kurmazdım.
Helalleştik. Bitti. Ama çok üzülmüştüm o zamanlar.
Şimdi düşününce bunda da var bir hayır diyorum :)
O yüzden bir sor derim. Anne ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi benim olaydaki gibi
Anladım canım, ama belli ki adamın daha zamana ihtiyacı var, 2-3 ayda hemen karar verip nişanlanmak istemiyor,sık boğaz etme, bırak o arasın, mesaj atsın,ilk adımlar ondan gelsinBen seviyorum onu onu beni sevdiğine de inanıyorum neden böyle yaptığını anlamıyorum son zamanlarda çok tartıştık aileler tanıştı yaz tatili bitmedn nisan yapmayı dusunuoduk ama bu şekilde bilmiyorum
Öyle yapıyorum işte ama bakalım dengesiz biraz bugün arar yarın aramazBırak o seni arasın hiç üstüne düşme ararsa aç msj atarsa cvp ver ama o kadar buluşalım falan deme özledim gibi şeyler de söleme bakalım napcak
Sordunmu hiç neden böylesin diye?Öyle yapıyorum işte ama bakalım dengesiz biraz bugün arar yarın aramaz
Seni çok iyi anlıyorum. O zaman o aramazsa sen de arayıp sorma. Birşey derse sana bu konuyla ilgili baskı yapmamaya çalışıyorum filan de. Ama yüz de verme boşver.Ailesi beni herzaman arar sorar annesi babası hatta bize aracı olan kişiye demisler biz isteyelim diyoruz ama çocuk yangından mal mi kacirioz dio diyomus bilmiyorum işte beni sevdiğini de söylerdi hep şimdi tanima suremizi uzatma taraftarym dio annemin evlilik baskısı yapması benimde bunu yansıtmam alt üst etti ama arada kaldım napıyım
Sordum bi keresinde ben farkında degildm bu kadar uzdugumun dedi Özür diledi seni kaybetmek istemiyorum falan dedi ama aynı davranmayaSordunmu hiç neden böylesin diye?
Aynen bana buradakiler kiziolar ama bende hemen evlenme meraklısı dilim ama görücü usulü olup aile işin içine girince hicde öyle olmuo yoksa cahil bi insan diilim öğretmenim olmasi gerekeni bende biliyorum ama bide büyüdüğün ailen var geleneklerin var hangi kız böyle olsun isterkiSeni çok iyi anlıyorum. O zaman o aramazsa sen de arayıp sorma. Birşey derse sana bu konuyla ilgili baskı yapmamaya çalışıyorum filan de. Ama yüz de verme boşver.
Beyefendinin burnu büyümüş biraz. Herkes olsun olsun diye bakarken kendimi ağır satayım diyor akıllı beyefendi
Evet.Bizim gibi muhafazakar ailelerde bu şekilde olay. Tanıştırıldığın duyulunca ve ailelerde uyumluysa hemen en azında adı konsun isteniyor. Haklısın.Aynen bana buradakiler kiziolar ama bende hemen evlenme meraklısı dilim ama görücü usulü olup aile işin içine girince hicde öyle olmuo yoksa cahil bi insan diilim öğretmenim olmasi gerekeni bende biliyorum ama bide büyüdüğün ailen var geleneklerin var hangi kız böyle olsun isterki
Biraz önce yazdı napiosun hayatım die oturuyorum dedim bende dedi bi görüşelim lafı cikmio ağzından beş dakika mesafedeyiz altında arabasi var ama işte yok yapmıo bende yapisamam çok yoruldumEvet.Bizim gibi muhafazakar ailelerde bu şekilde olay. Tanıştırıldığın duyulunca ve ailelerde uyumluysa hemen en azında adı konsun isteniyor. Haklısın.
Ama karşıdaki arkadaş pek bu durumun farkında değil galiba
Hakkında hayırlısı olsun İnşallah. Bak bana. o kişi olmadı diye uzuldum sonra eşimle tanıştım. Onunla da 2 ay içinde tanıştık sözlendik filan. Çok şükür bu sene 4. senemiz bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?