• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evlilik yoluna girmis başkasıyla

Bilmiyorum kolay unutabilir miyim am her zaman aklımda olcak.Derin duygular beslediğim biriydi
Bu sizin ilk ilişkindinizdi daha kimler gelip kimler geçicek. Her biri icin de "ayyy bu adam şahane biri anası resmen benim icin doğurmuş" diyeceksiniz. Dikis tutturamaz da ayrılırsanız birkaç hafta ağlayıp sonra gerisingeri kendinize geleceksiniz. O derin duygular kotalı değil, merak etmeyin.

Beraber bi hayat kuracaktık, simdi başkasıyla diye diye kendinizi yiyip bitirmeyin ayrıca. Günün sonunda hakkıyla sevmek, sözünün eri olmak, emek vermek, sadakat göstermek insanı insan yapan erdemlerdir. Bu birinizde var diğerinizde yoktu. Bugün olmasaydı da elbet bi gün bu dengesizlik patlak verecekti. Hayırlısı olmuş ki erken olmuş, insan yasamında bir yıl nedir ki?

Vicdanınız rahat bi bicimde yolunuza bakın. Karakteri bu kadar fıs bi adama bi ömür boyu kendiyle sıkısıp kalmak en büyük cezadır zaten. Umarım o kadıncağız da en yakın zamanda kurtulur

Eğer imkan varsa da terapi desteği alın, daha kolay ve hasarsız atlatırsınız

Ben Karadenizliyim eşim doğulu hepsi aynı değil 7 yıl görüştük biz ve evlendik sonunda ben inanmıyorum niyeyse. 1 sene de 10 kez buluşma sevgililik gibi gelmiyor bence o kızla uzun süredir sevgili sizi kandırdı kıza ulaşsanıza ssleri atın böyle biriyle evlisin haberin olsun deyin bakalım gerçekten görücü mü yoksa yıllardır sevgilisi mi
Ben de aynı fikirdeyim. Bence bu ailem buldu zorla evleniyoruz yalanını da siz sosyal medyadan kızı bulup işi patlatmayın diye söylemiştir

Daha istemeye gitmemisler ve kızın hakkında hiçbir şey bilmiyorum
Bilmiyorum dediğim gibi inandırıcı gelmedi ama doğru bile olsa ne değişir ya bosversene böyleleri için tek bir göz yaşı akıtma bu gün bunu yaşadın yarın çok daha iyilerini yaşarsın ama şunu bil aynı şehirde olan insanlar sevgiliyse canım haftada 1 görüşür mutlaka bunu seni yermek için söylemiyorum yanlış anlama bana biraz safiyane iyi niyetli geldi 10 kere 1 senede buluştuğun biriyle sevgili olduğuna inanman o yüzden söylüyorum ayrıca insanlardan her şey beklenir sizi saklıyorsa paylaşmıyorsa kimsenin sizden haberi yoksa bi durun bi sorgulayın 💕

Bilmiyorum dediğim gibi inandırıcı gelmedi ama doğru bile olsa ne değişir ya bosversene böyleleri için tek bir göz yaşı akıtma bu gün bunu yaşadın yarın çok daha iyilerini yaşarsın ama şunu bil aynı şehirde olan insanlar sevgiliyse canım haftada 1 görüşür mutlaka bunu seni yermek için söylemiyorum yanlış anlama bana biraz safiyane iyi niyetli geldi 10 kere 1 senede buluştuğun biriyle sevgili olduğuna inanman o yüzden söylüyorum ayrıca insanlardan her şey beklenir sizi saklıyorsa paylaşmıyorsa kimsenin sizden haberi yoksa bi durun bi sorgulayın 💕
Aynı şehirde değildik ama ikimizin semti birbirine 40 dk uzaklıktadır sürekli birikim yapcam diyip çalışıyordu bana da o saatlerde işten fotolar atıyordu.Manipulasyon fazlaydı bunu ya o başarılı şekilde yaptı ya da ben kolay kandırıldım.

Bana yoğun olacağını söyledi ben de hep anlayışla karşıladım ben onu özlerken tekrar buluşmanın hayalini kurarken meğer son buluşmada onu son kez görmüşüm haberim bile olmadan.Onu son kez gördüğümün bile farkında değildim.Bana ailesinin ona kız bulduğunu ailesinden kurtulmak amaçlı evleneceğini söyledi. Ablam da okumadı evlendi aile yapımı biliyordun dedi.Tüm saf ve masum duygularımı kaybetmiş gibi hissediyorum ilk kez birini sevip sevgili yapmıştım onun sonu da hüsran oldu.1 yıldır her gün konuştuğum kişinin boşluğunu ve eksikliğini çok hissetmem.Son derece kabiliyetli eli her işe yatkındı.Insanlarla iletişimi iyi tip olarak çekici biriydi.2 gündür durmadan ağlıyorum evdekilere çaktırmamaya çalışıyorum .Eşini de iyi şartlarda yaşatcaktir parası çok hem maddi hem manevi anlamda eşi çok rahat olucak
Kazık kadar herif aile yapısı mi kalmış.dua et bu sünepe seninle evlenmeye kalkmamış.

Bana yoğun olacağını söyledi ben de hep anlayışla karşıladım ben onu özlerken tekrar buluşmanın hayalini kurarken meğer son buluşmada onu son kez görmüşüm haberim bile olmadan.Onu son kez gördüğümün bile farkında değildim.Bana ailesinin ona kız bulduğunu ailesinden kurtulmak amaçlı evleneceğini söyledi. Ablam da okumadı evlendi aile yapımı biliyordun dedi.Tüm saf ve masum duygularımı kaybetmiş gibi hissediyorum ilk kez birini sevip sevgili yapmıştım onun sonu da hüsran oldu.1 yıldır her gün konuştuğum kişinin boşluğunu ve eksikliğini çok hissetmem.Son derece kabiliyetli eli her işe yatkındı.Insanlarla iletişimi iyi tip olarak çekici biriydi.2 gündür durmadan ağlıyorum evdekilere çaktırmamaya çalışıyorum .Eşini de iyi şartlarda yaşatcaktir parası çok hem maddi hem manevi anlamda eşi çok rahat olucak
Eşi rahat falan olmayacak.karaktersizin biriyle evlenecek.

Sizin adiniza üzüldüm ama bence pozitif bakin. Böyle serefiz yalanci bir adamdan kurtulmussunuz. Size söyledigi de yalan. Kesinlikle aileden kurtulmak icin falan degil. Zaten evlenecekmis. Sizi de el altinda tutmus bir nevi. Bos verin. Hicte iyi biri degilmis. Daha iyileriyle karsilasir adini bile unutursunuz. Irtibatinizi tamamen kesin kesmediyseniz ve engelleyin. Böyleleri evliyken bile gözü disarda olabiliyor. Zaafinizi kullanip, size ulasmasin. Her sey gönlünzce olsun. Üzülmeyin derim. ;)
Valla ben ailesi için evlendiğine inanıyorum.hâlâ çok var bu tarz şeyler.iş güç durumu da aileyle bağlantılıysa karşı çıkamıyorlar.eee bu yaşta maddi durumu da iyiymiş.maaşlı çalışan olacak hâli yok.

Hızlıca sallayıp kendinize daha güzel yol çiziniz. Beyin onu elde edemediği için hep pişirip pişirip önünüze koyacaktır o sebeple buna karşı hazır olun ve iyi biriyle tanışıp yeni bir başlangıcla eskiyi silin.

Bunlar için ağlıyorsunuz sanırım.

kesinlikle böyle bir durum var konu sahibinde.
yani teraziye koyunca, sevgiden çok kıskanma durumu var. çok insani bir duygu durumu buarada.

ama sevgili konu sahibi, söylediği şeylere inanma, o kız hayatında vardı ya da yeni oldu. Evlenmeyi kendi seçti onunla.
Olur böyle şeyler, şuan zor geliyor biliyorum ama 1 sene sonra bugün gülüp geçeceksiniz.

kesinlikle böyle bir durum var konu sahibinde.
yani teraziye koyunca, sevgiden çok kıskanma durumu var. çok insani bir duygu durumu buarada.

ama sevgili konu sahibi, söylediği şeylere inanma, o kız hayatında vardı ya da yeni oldu. Evlenmeyi kendi seçti onunla.
Olur böyle şeyler, şuan zor geliyor biliyorum ama 1 sene sonra bugün gülüp geçeceksiniz.
Bana sadece tanıdığını daha önce hiç konuşmadığını söyledi dediklerine göre kızın ailesine teklif etmeye annesi gitmiş

Valla ben ailesi için evlendiğine inanıyorum.hâlâ çok var bu tarz şeyler.iş güç durumu da aileyle bağlantılıysa karşı çıkamıyorlar.eee bu yaşta maddi durumu da iyiymiş.maaşlı çalışan olacak hâli yok.
Ailesiyle işinin bağlantısı yok ama ailem kalabalık kardeşlerimle uğraşmaktan bıktım evlenince sadece 1 kişiyle uğraşmış olcam dedi

geçmişte bir flörtüm vardı çok iyi zaman geçiriyorduk herşey güzeldi.
Birgün ailesinin onu zorla nişanlayacağından kızında akrabaları olduğundan bahsetti beraber üzüldük. Çözüm bulmaya çalıştık.
Bir süre sonra beni abisi aradı (hiçbir aile üyesini tanımıyordum). Bizim oğlan evli çocukları oluyor peşini bırak dedi 🙄
Bende önce abisine bana sıktığı palavraları anlattım. Sonrada o gevş.ğin canına okuyup defteri kapadım. Buda böyle bir anımdır. Dikkat etmek ve herkese inanmamak lazım

Son düzenleme:
Bir yılda en fazla 10 kez bulustuk her gün çalıştığını söyledi ben de anlayışla karşıladı buluşmaların lafını yapmadım bir nevi manipule edilmişim.
Şu an ki nişanlısını seninle aldatmış , bence kıza ulaşın öyle bir imkanınız var ise . Herşeyi anlatın kimsenin başını yakamasın dürzü.

Şu an ki nişanlısını seninle aldatmış , bence kıza ulaşın öyle bir imkanınız var ise . Herşeyi anlatın kimsenin başını yakamasın dürzü.
Kız hakkında hiçbir şey bilmiyorum dediğine göre kızın ailesi o iş olur demiş daha kızla görüşmemiş.Sosyal medyadan bulma şansım da yok eski sevgilim hesabına kız eklemedi

geçmişte bir flörtüm vardı çok iyi zaman geçiriyorduk herşey güzeldi.
Birgün ailesinin onu zorla nişanlayacağından kızında akrabaları olduğundan bahsetti beraber üzüldük. Çözüm bulmaya çalıştık.
Bir süre sonra beni abisi aradı (hiçbir aile üyesini tanımıyordum). Bizim oğlan evli çocukları oluyor peşini bırak dedi 🙄
Bende önce abisine bana sıktığı palavraları anlattım. Sonrada o gevş.ğin canına okuyup defteri kapadım. Buda böyle bir anımdır. Dikkat etmek ve herkese inanmamak lazım
Flörtünüzle ne kadar çıktınız ve unutman kolay oldu mu?

Back