• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evlilik yoluna girmis başkasıyla

meribalamazan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
71
14
3
23
Bana yoğun olacağını söyledi ben de hep anlayışla karşıladım ben onu özlerken tekrar buluşmanın hayalini kurarken meğer son buluşmada onu son kez görmüşüm haberim bile olmadan.Onu son kez gördüğümün bile farkında değildim.Bana ailesinin ona kız bulduğunu ailesinden kurtulmak amaçlı evleneceğini söyledi. Ablam da okumadı evlendi aile yapımı biliyordun dedi.Tüm saf ve masum duygularımı kaybetmiş gibi hissediyorum ilk kez birini sevip sevgili yapmıştım onun sonu da hüsran oldu.1 yıldır her gün konuştuğum kişinin boşluğunu ve eksikliğini çok hissetmem.Son derece kabiliyetli eli her işe yatkındı.Insanlarla iletişimi iyi tip olarak çekici biriydi.2 gündür durmadan ağlıyorum evdekilere çaktırmamaya çalışıyorum .Eşini de iyi şartlarda yaşatcaktir parası çok hem maddi hem manevi anlamda eşi çok rahat olucak

Bana yoğun olacağını söyledi ben de hep anlayışla karşıladım ben onu özlerken tekrar buluşmanın hayalini kurarken meğer son buluşmada onu son kez görmüşüm haberim bile olmadan.Onu son kez gördüğümün bile farkında değildim.Bana ailesinin ona kız bulduğunu ailesinden kurtulmak amaçlı evleneceğini söyledi. Ablam da okumadı evlendi aile yapımı biliyordun dedi.Tüm saf ve masum duygularımı kaybetmiş gibi hissediyorum ilk kez birini sevip sevgili yapmıştım onun sonu da hüsran oldu.1 yıldır her gün konuştuğum kişinin boşluğunu ve eksikliğini çok hissetmem.Son derece kabiliyetli eli her işe yatkındı.Insanlarla iletişimi iyi tip olarak çekici biriydi.2 gündür durmadan ağlıyorum evdekilere çaktırmamaya çalışıyorum .Eşini de iyi şartlarda yaşatcaktir parası çok hem maddi hem manevi anlamda eşi çok rahat olucak
Sizin adiniza üzüldüm ama bence pozitif bakin. Böyle serefiz yalanci bir adamdan kurtulmussunuz. Size söyledigi de yalan. Kesinlikle aileden kurtulmak icin falan degil. Zaten evlenecekmis. Sizi de el altinda tutmus bir nevi. Bos verin. Hicte iyi biri degilmis. Daha iyileriyle karsilasir adini bile unutursunuz. Irtibatinizi tamamen kesin kesmediyseniz ve engelleyin. Böyleleri evliyken bile gözü disarda olabiliyor. Zaafinizi kullanip, size ulasmasin. Her sey gönlünzce olsun. Üzülmeyin derim. ;)

Eli işe yatkın parasi olan bir tip olsa ne olmasa ne . Bir yildir hergun görüştüğü kıza kazık atan bir serefsiz ve ikiyuzlu olmakla beraber aile sözü ile hareket edecek kadar da beyinden yoksun bir muhallebi . Daha iyilerine layıksın canım inan erkeginde erkeği var hiç gözünde büyütme bu çakali

Eli işe yatkın parasi olan bir tip olsa ne olmasa ne . Bir yildir hergun görüştüğü kıza kazık atan bir serefsiz ve ikiyuzlu olmakla beraber aile sözü ile hareket edecek kadar da beyinden yoksun bir muhallebi . Daha iyilerine layıksın canım inan erkeginde erkeği var hiç gözünde büyütme bu çakali
Bir yılda en fazla 10 kez bulustuk her gün çalıştığını söyledi ben de anlayışla karşıladı buluşmaların lafını yapmadım bir nevi manipule edilmişim.

Sizin adiniza üzüldüm ama bence pozitif bakin. Böyle serefiz yalanci bir adamdan kurtulmussunuz. Size söyledigi de yalan. Kesinlikle aileden kurtulmak icin falan degil. Zaten evlenecekmis. Sizi de el altinda tutmus bir nevi. Bos verin. Hicte iyi biri degilmis. Daha iyileriyle karsilasir adini bile unutursunuz. Irtibatinizi tamamen kesin kesmediyseniz ve engelleyin. Böyleleri evliyken bile gözü disarda olabiliyor. Zaafinizi kullanip, size ulasmasin. Her sey gönlünzce olsun. Üzülmeyin derim. ;)
Teşekkürler motive etti

Son derece kabiliyetli eli her işe yatkındı.Insanlarla iletişimi iyi tip olarak çekici biriydi.
Karaktersizmis ama.
Sizi aldatmis, o kizi da aldatmis ve aldatmaya devam edicek. Uzulmeye degmeyecek bir adam. Yatin kalkin dua edin sukur namazinizi kilin bu adamla evlenen siz olmadiginiz icin.

Bir yılda en fazla 10 kez bulustuk her gün çalıştığını söyledi ben de anlayışla karşıladı buluşmaların lafını yapmadım bir nevi manipule edilmişim.
Pardon hergun konustugum yazmışsın. Gerçi ne farkeder haticeye değil neticeye bakmak lazım . Sence bu adam güvenilir bir erkek mi? Hem seni kazikliyor hem evleneceği kızı .

Neler çektiğimi bilsen hak verirdin diyor her türlü kendisini haklı çıkartıyor

Iki iliskiyi ayni anda yurutmek yogun oluyordur tabi. Minimum iki tabi bizim bildigimiz.
Bir sey diyecegim, siz biraz saf misiniz? Yanlis giden bir seylerin oldugunun farkina nasil varmadiniz?

Birkaç gün önce evlensek seni böyle yaşatırım dedi bana verdiği sözleri başkasına yaşatcak.Bu süreçte benim hislerimi önemsemedi bile
Cünkü egoist ve yalanci. Gönül eglendiren ve kendini cok adam sanip ortada gezen sap gibi biri. Bos verin. Evlenecegi kisi üzülsün böyle sacma bir tip adama denk geldim diye.

İnandınızmı? Bu dediğiniz kızlar için olabilir ancak etkeklerin %90 ı kendi evleneceği kızı tercih ediyor.

Sevgilin değil bu bir, sadakat duygusu taşımayan şöyle iyi böyle iyi yaşatır diye anlattigin adam o kadar iyiymiş ki seninleyken gidip başkasıyla evlilik hazırlığı yapıyor. Acitasyona gerek yok ne yaparsa yapsın artık sana ne. Engelle her yerden. O hayatındaki insana haksizlik ediyor zaten sen buna vesile olma, biraz kendine saygı biraz haysiyet yani. Üzülme nefretini besle, kendini kurtardigin için dua et, sil hayatından at gitsin.

Pardon hergun konustugum yazmışsın. Gerçi ne farkeder haticeye değil neticeye bakmak lazım . Sence bu adam güvenilir bir erkek mi? Hem seni kazikliyor hem evleneceği kızı

Karaktersizmis ama.
Sizi aldatmis, o kizi da aldatmis ve aldatmaya devam edicek. Uzulmeye degmeyecek bir adam. Yatin kalkin dua edin sukur namazinizi kilin bu adamla evlenen siz olmadiginiz icin.
O kızla daha önce hiç görüşmediğini söyledi tanıdıkmış annesi aileye en uygun o kızı bulmuş.Kızın ailesi olumlu dönüş yapınca benle ayrılmak istedigini söyledi.Dışardan o yüzünü göremedim hiç bana hep iyi yönlerini yansıttı gerektigi zaman destek oldu

Evlilik kararı öyle hemen verilebilecek bir karar değil, sizi üzmek istemem ama muhtemelen eski sevgiliniz sizinle birlikteyken evleneceği kızla da sevgiliydi, maalesef sizi onla, onu sizle aldatmış. Hiçbir erkek sırf ailemden kurtulayım diye evlenmez, bu bahaneye çocuklar bile güler 🙁 kurtulmuşsunuz geçmiş olsun.

Back