- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 28
-
- Konu Sahibi Gulenyuzlerrr
Ya başka bir eski konuyu hortlatan bir üye benimde bu konuda derdim var o yüzden hortlattım demişti bende yeni konu açın yardım edelim dedim.Bu konuda da aynı şey oldu biri aldatıldığı için benzer konu bulup yorum yazdı sandım ama bu üye yanlış anladı beniKadını niye gocundurdun
Bu konulara asunaligindan ve karaktersizliginden dir canim ancak cirkef ve ahlaksizlar bu tarz seylerden senlenir kocana acidim belliki boynuzlarindan hicbir kqpidan gecwmiyordur :) :)
Neyse bir kaç gün yorum yapamazsa bu hiddeti geçerYa başka bir eski konuyu hortlatan bir üye benimde bu konuda derdim var o yüzden hortlattım demişti bende yeni konu açın yardım edelim dedim.Bu konuda da aynı şey oldu biri aldatıldığı için benzer konu bulup yorum yazdı sandım ama bu üye yanlış anladı beni
Ne bilim ayol karismistirA Anneolmakmucize bana niye beğenmedim atıyorsun yahu tavuğunu mu kişeledim
Oooof offff konuşmasam bir dert konuşsam ban kapıda. Peki hanfendi....Ne bilim ayol karismistir
İnanamıyorum sana benimda babam öyle bak para gönderiyo her ay onlara birde üvey kardeşim var şaka gibi adam cocuğunuda düşün biraz ve ayrıl ondan geri de dönme bu durun çok üzücü olur cocuk icin yapma...1 bucuk senedir evli biriyle beraberim ve ayrılamıyoruz her bıraktığımda oda beni bırakmıyor onu gerçekten seviyorum eve gitmeyip beynimle kaldığı günler çok ayrılmasını istemiyorum çocuğunu çok seviyor bunu biliyorum ama son zamanlarda iletişimimiz azaldı ama hep yanlış düşünüyorsun diyor whatsapta birileriyle konusuyor beni bazen 1 gün aramadığı oluyor ben ç. İçiykem kimle konusuyorsun diye hesap soruyor bana fazla güveniyor kıskançlıkları çok nadir çünki hiç yalan söylemedim ne zaman arasa bakıyorum aramızda ki ilişkide asla maddi bir durum söz konusu değil bu uda biliyor hiç bir isteğim olmadı bu zamana kadar ki durumu iyi ailesinden iş yerinden bizi bilenler var ben üzülünce hemen ilgileniyor yada ufak tartısmalar oluyor ama sadece kaldığımız günler var önceden dısarı çıkardık bunlar azaldı şimdi diyeceksiniz bu adam zaten eşini aldatıyor seni mi aldatmasın bilmiyorum öyle bir his olustu sadece cinsellik olmaya başladı sanki yada bana öyle geliyor ben ondan. Başka hiç kimseyi göremiyorum tip olarak hiç tarzım değildi gerçekten güzel bir kadınım aşkın gözü körmüş sonu yok biliyorum tüm acıyı üzüntüyü tek başıma yaşıyorum onlar hayatına devam ediyor ayrılsamda mahfolurum aldatılıyor muyum bilmem lazım. Geç saatte whatsapp gündüz öyle başkası olsa ben 1 bucuk yıldır nasıl olayım ayrılmıyoruzda hep heyecanla yanımda kavga etsemde sakinleştirir ki çok dırdır biriyim şimdiye kadar yeter derdi bilmiyorum saçma bir haldeyim
Ne terbiyesiz kadinlarsiniz siz ya sen diyosun gocundurdun o diyor bir derdinmi var kiskirtin sonra yorum yapamazsa diyin gercekten burada sizin gibi kadinlar olduguna hic tanik olmamistim gercekten terbiyesiz ve igren dusuncelisinizNeyse bir kaç gün yorum yapamazsa bu hiddeti geçer
Belliki cok bam yemissin konus konus bidaha bam yersin bisey olmaz acitmaz yani seni tavugunumu kisledim diyip espiri yaptigini sanan biri ne konusurda ben takarim acabaOooof offff konuşmasam bir dert konuşsam ban kapıda. Peki hanfendi....
Bu konulara asunaligindan ve karaktersizliginden dir canim ancak cirkef ve ahlaksizlar bu tarz seylerden senlenir kocana acidim belliki boynuzlarindan hicbir kqpidan gecwmiyordur :) :)
Cinnet Nur nasılsın canım gelmiyorsun bizim gruplara hiççç ❤ banlanmadan uğraA Anneolmakmucize bana niye beğenmedim atıyorsun yahu tavuğunu mu kişeledim
Canim benim kizdigim niye hortlatmissin lafina degil dikkat edersen diger yorumda hemen bir derdinmi var da bakiyosun demesi ve benim cidenmi nasil silebilirim diye espiri yaptim ona begenmedimnisareti koymasiydi ben buna kizdim ve yemin ederim eskimi yenimi hic dikkat etmedim benim bir arkadasim vardi burda ismini yazarim kizarmi bilmiyorum o nerelerde diye bakiyim dedim en son oda bu konuya yazi yazmis gorur gormez sinir oldum konu sahibine ve yorum yaptim bu bayan atladi hemen oysa ben ona ciddenmmi diye sordum yani hatta gulucuk koydum mahcup oldugumdan dikkatsizligimden diger bayanda diyor gicundurdun kadini resmen bana ahlaksiz kadin muamelesi yaptilar ayip ama ya bende verdim veristirdin keske yapmasaydim ama yaptimKonuyu hortlatan sen fevri çıkış yapan yine sen ne bacım senin derdin . Bu konuyu nasıl buldun da Kk nin tozlu sayfalarından çıkarıp önümüze koydun.Amaç?
Bebek sayfasındayken buraya nasıl yorum yapabiliyorsunuz onu da anlamadım.Ciddenmi hic farketmedim nasil tekrar oldurebilirim :) hatta buraya nasil geldim bilmiyorum bebek sayfasindaydim :)