- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- Konu Sahibi Gulenyuzlerrr
Yav sen boynuzun ta kendisisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neresi kız sizin gruplarCinnet Nur nasılsın canım gelmiyorsun bizim gruplara hiççç ❤ banlanmadan uğra
Vay bee,konuyla birlikte bu acı tecrübemde hortladı...Allah ıslah etsin bir kez daha söylüyorum.Bundan 2 yıl önce birinden hoşlanmıştım bi motosiklet kulübünde tanışıp.İnsta üzerinden de konuşmaya başlamıştık,akşamlarıda mesajlaşma olsun arama olsun konuşuyorduk ve tüm profilleri gayette bekar bir erkek profiliydi.2 kere kalkıp benim okuduğum şehre geldi beraber arkadaşlarla doğum gününü kutladık.Sonra olmayacağını anladım,çok zıttık zaten çoğu konuda..Konuşmalarımızda çok çok azalmıştı.Aylar sonra motosiklet kazasında öldü.Tesadüfen öğrendim.Sonra o kazayı konuşurken yanıma geldiği en yakın arkadaşlarından biri bana onun evli olduğunu ve de 3 çocuk babası olduğunu,bana söylediği gibi 29 değil 34 yaşında olduğunu,karısıyla boşanmak üzere olduğunu ve ayrı yaşadıklarını (YERSEN) vicdan azabı çektiğini söyleyip itiraf etti...Yanıma gelmek için yaktığı benzinden tutun,bana ısmarladığı o çay kahveler yemekler,benimle buluşmak görüşmek için yaptığı tüm o harcamalar,o tatlı tatlı konuşmaları iltifatları gözlerime bakması haram zehir zıkkım oldu içime oturdu.Oysaki evli olduğundan falan asla haberim yoktu.Kendimi o kadar kötü hissettim ki.O 3 yavrusunun o masum kadıncağızın rızkı geçmişti boğazımdan.Cenazesine gidemedim kadının yüzüne bakamayacağımı bildiğimden...Sizler nasıl bile isteye bu kadar rahat bir başkasının yuvasının üzerine çörekleniyorsunuz aklım almıyor.Vicdan ve haya yoksunusunuz aynı şekilde karısının üstüne metres tutan o şahısta şeref yoksunu.Allah ıslah etsin.
YAşattığını yaşamadan öleceğini mi sandın?1 bucuk senedir evli biriyle beraberim ve ayrılamıyoruz her bıraktığımda oda beni bırakmıyor onu gerçekten seviyorum eve gitmeyip beynimle kaldığı günler çok ayrılmasını istemiyorum çocuğunu çok seviyor bunu biliyorum ama son zamanlarda iletişimimiz azaldı ama hep yanlış düşünüyorsun diyor whatsapta birileriyle konusuyor beni bazen 1 gün aramadığı oluyor ben ç. İçiykem kimle konusuyorsun diye hesap soruyor bana fazla güveniyor kıskançlıkları çok nadir çünki hiç yalan söylemedim ne zaman arasa bakıyorum aramızda ki ilişkide asla maddi bir durum söz konusu değil bu uda biliyor hiç bir isteğim olmadı bu zamana kadar ki durumu iyi ailesinden iş yerinden bizi bilenler var ben üzülünce hemen ilgileniyor yada ufak tartısmalar oluyor ama sadece kaldığımız günler var önceden dısarı çıkardık bunlar azaldı şimdi diyeceksiniz bu adam zaten eşini aldatıyor seni mi aldatmasın bilmiyorum öyle bir his olustu sadece cinsellik olmaya başladı sanki yada bana öyle geliyor ben ondan. Başka hiç kimseyi göremiyorum tip olarak hiç tarzım değildi gerçekten güzel bir kadınım aşkın gözü körmüş sonu yok biliyorum tüm acıyı üzüntüyü tek başıma yaşıyorum onlar hayatına devam ediyor ayrılsamda mahfolurum aldatılıyor muyum bilmem lazım. Geç saatte whatsapp gündüz öyle başkası olsa ben 1 bucuk yıldır nasıl olayım ayrılmıyoruzda hep heyecanla yanımda kavga etsemde sakinleştirir ki çok dırdır biriyim şimdiye kadar yeter derdi bilmiyorum saçma bir haldeyim
Ve ayrıca buraya yaşadığın ve yaşattığın terbiyesizliği göğsünü gere gere yazıyorsan bende seni bal gibi yargılarım!1 bucuk senedir evli biriyle beraberim ve ayrılamıyoruz her bıraktığımda oda beni bırakmıyor onu gerçekten seviyorum eve gitmeyip beynimle kaldığı günler çok ayrılmasını istemiyorum çocuğunu çok seviyor bunu biliyorum ama son zamanlarda iletişimimiz azaldı ama hep yanlış düşünüyorsun diyor whatsapta birileriyle konusuyor beni bazen 1 gün aramadığı oluyor ben ç. İçiykem kimle konusuyorsun diye hesap soruyor bana fazla güveniyor kıskançlıkları çok nadir çünki hiç yalan söylemedim ne zaman arasa bakıyorum aramızda ki ilişkide asla maddi bir durum söz konusu değil bu uda biliyor hiç bir isteğim olmadı bu zamana kadar ki durumu iyi ailesinden iş yerinden bizi bilenler var ben üzülünce hemen ilgileniyor yada ufak tartısmalar oluyor ama sadece kaldığımız günler var önceden dısarı çıkardık bunlar azaldı şimdi diyeceksiniz bu adam zaten eşini aldatıyor seni mi aldatmasın bilmiyorum öyle bir his olustu sadece cinsellik olmaya başladı sanki yada bana öyle geliyor ben ondan. Başka hiç kimseyi göremiyorum tip olarak hiç tarzım değildi gerçekten güzel bir kadınım aşkın gözü körmüş sonu yok biliyorum tüm acıyı üzüntüyü tek başıma yaşıyorum onlar hayatına devam ediyor ayrılsamda mahfolurum aldatılıyor muyum bilmem lazım. Geç saatte whatsapp gündüz öyle başkası olsa ben 1 bucuk yıldır nasıl olayım ayrılmıyoruzda hep heyecanla yanımda kavga etsemde sakinleştirir ki çok dırdır biriyim şimdiye kadar yeter derdi bilmiyorum saçma bir haldeyim
Metres.Vasfın ne senin??
KapatmaMetres.
Evet aldatılıyorsun karısıyla hemde kafan guzel galıba adam aksam karısının yaptıgı yemegı yıyor onunla cay ııcıp sohbet edıyor onunla sarılıp yatıyor. Dugun davet aıle zıyaretlı onunla gıdıyor. Sen sadece onun gızlı kacamak yaptıgı bı kadınsın dıgerı coxugununda annesı hayat arkadası. Hobısı bıle senden daha kıymetlıdır ona. Bak arkdasm erkekler bı sure sonra aynı gıden cınsellıkten eskısı gıbı heycan olmadıgı ıcın okadar zevk almıyorlar sen gızlı oödugun ıcın yakalanma heycanı oluyor o yuzden senle takılıyor sevgı fılan yok senın yerınde baskası olsa hıc farketmez ona. Bıde kıskanman cok sacma zaten aksam sarılıp yattıgı bı kadın var baskasıyla konussa ne yazar. Zaten buyuk ıhtımal senınde heycanın kalmamıs sendende sıkılmıs baska heycanlar arıyordur. Bıde benı kıskanmaz demıssın guvenıyor demıssın o guven degıl senı sahıplenmıyor esını kıskanır oo.