- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- Konu Sahibi Gulenyuzlerrr
Yasattigini yasamadan ... neyse banlanmak istemiyorum eden bulur diyor ve susuyorum Rabbim o kadinin gönlüne göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde kadrolu hanımı varken sözleşmelilerle bir gün oynaşır iki gün oynaşır sonra hoooop yeni biri. Aldatılıyor muyum sorusu saçma. Adam evli. Eve gidince haliyle siz yoksunuz gibi yaşıyor. Sizin boynuzlarla NASA yakında uzaya çıkacak1 bucuk senedir evli biriyle beraberim ve ayrılamıyoruz her bıraktığımda oda beni bırakmıyor onu gerçekten seviyorum eve gitmeyip beynimle kaldığı günler çok ayrılmasını istemiyorum çocuğunu çok seviyor bunu biliyorum ama son zamanlarda iletişimimiz azaldı ama hep yanlış düşünüyorsun diyor whatsapta birileriyle konusuyor beni bazen 1 gün aramadığı oluyor ben ç. İçiykem kimle konusuyorsun diye hesap soruyor bana fazla güveniyor kıskançlıkları çok nadir çünki hiç yalan söylemedim ne zaman arasa bakıyorum aramızda ki ilişkide asla maddi bir durum söz konusu değil bu uda biliyor hiç bir isteğim olmadı bu zamana kadar ki durumu iyi ailesinden iş yerinden bizi bilenler var ben üzülünce hemen ilgileniyor yada ufak tartısmalar oluyor ama sadece kaldığımız günler var önceden dısarı çıkardık bunlar azaldı şimdi diyeceksiniz bu adam zaten eşini aldatıyor seni mi aldatmasın bilmiyorum öyle bir his olustu sadece cinsellik olmaya başladı sanki yada bana öyle geliyor ben ondan. Başka hiç kimseyi göremiyorum tip olarak hiç tarzım değildi gerçekten güzel bir kadınım aşkın gözü körmüş sonu yok biliyorum tüm acıyı üzüntüyü tek başıma yaşıyorum onlar hayatına devam ediyor ayrılsamda mahfolurum aldatılıyor muyum bilmem lazım. Geç saatte whatsapp gündüz öyle başkası olsa ben 1 bucuk yıldır nasıl olayım ayrılmıyoruzda hep heyecanla yanımda kavga etsemde sakinleştirir ki çok dırdır biriyim şimdiye kadar yeter derdi bilmiyorum saçma bir haldeyim
Şaka mı bualdatılıyor muyum bilmem lazım.
Ahlaklı değilse Evet mecbur değil engellemeye.
Erkek soz Verdi diyerek diğer kadını akliyorsunuz
Amacınız bu değilse bile kulağa o suyu kaciriyorsunuz.
Şimdi metresler diyecek ki, " banane ben mi söz verdim "
Göze kulağa alıştırmak bu işte.
Tabiki karısı konumdaki kadın ahlaklı ve namuslu.Benim geçmişim. Yasamis biri olarak diyorum çok pişman olursun. Kendini affetmeyeceksin. Zamana lakabina o zahmetine inan terkedersen sana yapacağı muamele ne biliyormusun, karım senden daha namuslu beni terketmedi ama sen ediyorsun diycek. Öylede guzel devam edecekki hayatini yerine de birini bulacak. Engelle sehirini değiştir. Yok et hayatından. Unutmak için birileriyle buluş. Kendine teşekkur edeceksin
Evet canım haklısın nedense her evli adamla birlikte olan kadınların tek dediği şey “EŞİNİN DE HABERİ VAR AMA BOŞANMIYOR.”Yanliz karisinida sevmiyor. "Koynuna giriyor" kriter ise, konu sahibi ilede seks yapiyor. Seks daima sevgi ile saygi ile esdeger degildir.
Ayirten bu ülkede yeterici kadar kadin siddeti var. Kadinlarda bunun daha fazla olmasini dilerse, asla önünü alamayiz. Konu sahibi ve sevgilisi en fazla ahlaksiz diyebiliriz. Bu siddeti mesrulastirmiyor ama.
Eside bu arada konu sahibinden haberdarmis. O'da sence bir cinsel obje mi? Neticede bosanmiyor. Adamin parasi icin evli kaliyor. Benim nezdimde bu olayda tek bir suclu var, o'da konu sahibin sevgilisi.
Kolay evet yolu basit bitireceksin. O kadın.mecbur mu senle yatan kocasıyla yatmaya ona kadınlık yapmaya Allah bilir adam ona nasıl davranıyorsun senin yüzündenBunun ucuzlukla hiç bir alakası yok siz benim için kolay mı sanıyorsunuz acaba bende asla dediğim bir şeyin içindeyim