- 7 Mart 2013
- 6.504
- 19.614
- 448
- Konu Sahibi pinkmozard
-
Ben de böyle anlamıştım ama mafya ağır kaçar. Başkası çocuğu alıp aileye vermiş. Aklıma annesinin fuhuşa karışabilecek tip olduğu gelmedi. Niye herkes öyle düşünmüş ki?Kız onu o anlamda mı demiş adamlar gelip gidiyordu diye. Ben şey anlamıştım. Bir grup mafya takim elbiseli kara gozluklu silahlı adamlar grup halinde eve gelip gidiyordu . Belki sevgilimi bebekken onlardan biri kaçırdi diyor sandim, ailesi de işin içinde diye supheleniyor. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi öyle şey yapmak için eve erkek almak için kastettigini... e yuhhhhhhhhh diyorum
Hemşirelerin bu detayları öğrendiğini sanmıyorum. Bunu akademisyenlere sorsanız çoğu bilmez.öte yandan ben bu alanda eğitim almamış bir birey olarak bilmiyor, eksik ya da yanlış biliyor olabilirim ama bir hemşirenin bu ihtimallerdan habersiz olması bana pek olası gelmedi. açıkçası ben bu sorunun gerçekliği konusunda şüpheliyim.
gerçekse de beni Türk hemşirelerine bırakmasınlar.
Hemşirelerin bu detayları öğrendiğini sanmıyorum. Bunu akademisyenlere sorsanız çoğu bilmez.
Valla kuzenimin ana baba sülale kara kaş kara göz kuzenim renkli gözlü sarışın yani evlatlikta değilMerhaba arkadaşlar, uzun zamandır bir ilişkim var. Ve sevgilimin ailesiyle akrabalarıyla tanısıgım. Sevgilimin ailesinde gördüğüm kadarıyla çirkin ve baskın genlere sahipler. Fakat erkek arkadaşım hem ten hem saç hem göz vücut her şeyiyle ailesinden akrabalarından çok ayrılıyor. Karakter olarakta çok farklılardı. Ve bana bir keresinde evde babası yokken küçüklüğünde eve adamların gelip gittiğini gördüğünü söylemişti ama baya küçükmüş o nedenle çok sonradan fark edince de bir şey dememiş kimseye. Bende çok önemli bir detay fark ettim. Anne 0+ baba 0+ kan grubuna sahip fakat sevgilim A+ grubundan. Yani ya babası değil ya da evlatlık. Şu anda da biz ileriye dönük kararlar almaya çalışıyoruz ama ailesi hiç destek olmuyor hatta ondan beklentileri var bu yüzden de biz kendi hayatımızı kuramıyoruz. Diğer çocuklarına hiç para hesabı yapmıyorlar ama sevgilime gelince hep bir para hesabı. Hiç yardımcı olduklarını da görmedim. Bu durumda da haliyle artık gidip gelmek de istemiyorum içten içe. Aramda kötü olmaya başladı, ne yapacağımı bilmiyorum siz ne tavsiye edersiniz
Çünkü aynen şöyle yazmış.Ben de böyle anlamıştım ama mafya ağır kaçar. Başkası çocuğu alıp aileye vermiş. Aklıma annesinin fuhuşa karışabilecek tip olduğu gelmedi. Niye herkes öyle düşünmüş ki?
evde babası yokken küçüklüğünde eve adamların gelip gittiğini gördüğünü söylemişti
Hepsini okuma zorunluluğu olduğunu sanmıyorum sizin yorumunuzu gördüm ve yanlışınızi düzeltmek istedim.Genetikçi bir hanım bu konuda açıklama yaptı. Keşke cevap vermeden önce tüm girdikleri okusaydınız.
Hepsini okuma zorunluluğu olduğunu sanmıyorum sizin yorumunuzu gördüm ve yanlışınızi düzeltmek istedim.
Ben bunun dersini veriyorum öğrencilerime ...chatGPT bir çok şeyi yanlış cevaplar ordaki cevapları kesin gözle bakmayın siz ...ben sizi küçük dusurmek için değil doğrusu bu olduğu için yazdım sadece , ve insanlar yanlış bilgileri bilgisizce savunup kişilerin mesleklerine dahi laf etmesinler diye. Ki bu bilgiler biyoloji dersinden kalma bilgiler olduğunu savunmanizda enteresandi zaten çünkü biyoloji dersinde bu detay yok. Herşeyi chatGbt denmi yapıyorsunuz bilmiyorum ama ordaki bilgilere güvenmeyinyanlış yaptığımı zannetmiyorum. yukarıda da chatGPT spoileri ile gösterdim. teşekkürler
Ben bunun dersini veriyorum öğrencilerime ...chatGPT bir çok şeyi yanlış cevaplar ordaki cevapları kesin gözle bakmayın siz ...ben sizi küçük dusurmek için değil doğrusu bu olduğu için yazdım sadece , ve insanlar yanlış bilgileri bilgisizce savunup kişilerin mesleklerine dahi laf etmesinler diye. Ki bu bilgiler biyoloji dersinden kalma bilgiler olduğunu savunmanizda enteresandi zaten çünkü biyoloji dersinde bu detay yok. Herşeyi chatGbt denmi yapıyorsunuz bilmiyorum ama ordaki bilgilere güvenmeyin
Komiksiniz gerçekten kalkmış burda diyorsunuz ki az bir şey biyoloji dersinden hatırlayanlar bile Bombay tipi kan grubunu bilir ( ki bu müfredatta asla anlatılmaz!) birde internetten yanlış öğrendiğiniz bilginizle( okuduğunuzu anlamama sayesinde :)) konu sahibinden daha bilgili olduğunu göstermeye çalışan , onun mesleğini kıskanıp ! belkide bu konuda aşağılamaya kadar gidip kötü bir davranış sergileyen .. üstelik hala yanlış bilgide ısrar eden , cehalet kelimesinin karşılığı gibisiniz hayırlı olsun ..Ha o zaman birçok kaynak yanlış gösterdi. İnternette onca kaynak yanlış ve siz doğrusunuz. Peki
Komiksiniz gerçekten kalkmış burda diyorsunuz ki az bir şey biyoloji dersinden hatırlayanlar bile Bombay tipi kan grubunu bilir ( ki bu müfredatta asla anlatılmaz!) birde internetten yanlış öğrendiğiniz bilginizle( okuduğunuzu anlamama sayesinde :)) konu sahibinden daha bilgili olduğunu göstermeye çalışan , onun mesleğini kıskanıp ! belkide bu konuda aşağılamaya kadar gidip kötü bir davranış sergileyen .. üstelik hala yanlış bilgide ısrar eden , cehalet kelimesinin karşılığı gibisiniz hayırlı olsun ..
O çok güvendiğiniz chatGbt deki yazıya baktım oda üst yazıda açıkladığım gibi açıklamış Bombay tipini .. birde oA dir belki ne biliyorsunuz demişsiniz ya buda çok komikti.. yahu o zaten sıfır değil A grubu olur ilahi ya :))
Buyur burdan yak ahahahahKan Grubu ne alaka ben A+ eşim A+ kızımız AB- ama kendimden şüphem yok
Benim anlamadığım evlatlık olsa farklı olmasa farklı mı davranacaksınız?Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bir ilişkim var. Ve sevgilimin ailesiyle akrabalarıyla tanısıgım. Sevgilimin ailesinde gördüğüm kadarıyla çirkin ve baskın genlere sahipler. Fakat erkek arkadaşım hem ten hem saç hem göz vücut her şeyiyle ailesinden akrabalarından çok ayrılıyor. Karakter olarakta çok farklılardı. Ve bana bir keresinde evde babası yokken küçüklüğünde eve adamların gelip gittiğini gördüğünü söylemişti ama baya küçükmüş o nedenle çok sonradan fark edince de bir şey dememiş kimseye. Bende çok önemli bir detay fark ettim. Anne 0+ baba 0+ kan grubuna sahip fakat sevgilim A+ grubundan. Yani ya babası değil ya da evlatlık. Şu anda da biz ileriye dönük kararlar almaya çalışıyoruz ama ailesi hiç destek olmuyor hatta ondan beklentileri var bu yüzden de biz kendi hayatımızı kuramıyoruz. Diğer çocuklarına hiç para hesabı yapmıyorlar ama sevgilime gelince hep bir para hesabı. Hiç yardımcı olduklarını da görmedim. Bu durumda da haliyle artık gidip gelmek de istemiyorum içten içe. Aramda kötü olmaya başladı, ne yapacağımı bilmiyorum siz ne tavsiye edersiniz
Bizim bir akrabamız var kötülemek için söylemiyorum kesinlikle ama o anne babadan o çocuklar nasıl olmuş dersiniz.Estetiği yok çocukluk fotoğrafları da var ve 7 senedir birlikteyiz ergenliğinden beri biliyorum o yüzden diyorum
Eve başka erkekler girip çıkıyor demiş ya nişanlıniz. Bunun altında alenen bir yakıştırma var. Doğrudur, değildir onu bilemeyiz ama erkek arkadaşınızin bunu size anlatması çok irrite edici. Üstelik çocuklukta hayal meyal hatırladığı birşey, kendi dahi emin değil, nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz kol kola!!Ne yakıştırması? Cevap verecekseniz gerçekten okuyup verin artık sıkıldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?