- 16 Şubat 2023
- 38
- -2
- 6
- Konu Sahibi pinkmozard
-
Erkeklerde estetik yaptırıyorlar burun özellikle, saç ektiriyorlar.
Artık anasına babasına benzeyen kalmadı estetiği
Estetiği yokErkeklerde estetik yaptırıyorlar burun özellikle, saç ektiriyorlar.
Artık anasına babasına benzeyen kalmadı
Estetiği yok
Öz üvey farketmez, herkese şapır şupur bize gelince mi ya rabbi şükür diyip resti çekemeyen bir adamla yola çıkarken 2 defa düşünün.Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bir ilişkim var. Ve sevgilimin ailesiyle akrabalarıyla tanısıgım. Sevgilimin ailesinde gördüğüm kadarıyla çirkin ve baskın genlere sahipler. Fakat erkek arkadaşım hem ten hem saç hem göz vücut her şeyiyle ailesinden akrabalarından çok ayrılıyor. Karakter olarakta çok farklılardı. Ve bana bir keresinde evde babası yokken küçüklüğünde eve adamların gelip gittiğini gördüğünü söylemişti ama baya küçükmüş o nedenle çok sonradan fark edince de bir şey dememiş kimseye. Bende çok önemli bir detay fark ettim. Anne 0+ baba 0+ kan grubuna sahip fakat sevgilim A+ grubundan. Yani ya babası değil ya da evlatlık. Şu anda da biz ileriye dönük kararlar almaya çalışıyoruz ama ailesi hiç destek olmuyor hatta ondan beklentileri var bu yüzden de biz kendi hayatımızı kuramıyoruz. Diğer çocuklarına hiç para hesabı yapmıyorlar ama sevgilime gelince hep bir para hesabı. Hiç yardımcı olduklarını da görmedim. Bu durumda da haliyle artık gidip gelmek de istemiyorum içten içe. Aramda kötü olmaya başladı, ne yapacağımı bilmiyorum siz ne tavsiye edersiniz
Var diyen yok ki.
Erkeklerin estetikleri daha anlaşılmaz oluyor.
Diğer konuya gelince de ailede kardeş
Estetiği yok çocukluk fotoğrafları da var ve 7 senedir birlikteyiz ergenliğinden beri biliyorum o yüzden diyorumVar diyen yok ki.
Erkeklerin estetikleri daha anlaşılmaz oluyor.
Diğer konuya gelince de ailede kardeş ayrımı olmayan yok.
Aileler özellikle evlenme aşamasında ellerini eteklerini çekiyorlar genelde
Estetiği yok çocukluk fotoğrafları da var ve 7 senedir birlikteyiz ergenliğinden beri biliyorum o yüzden diyorum
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bir ilişkim var. Ve sevgilimin ailesiyle akrabalarıyla tanısıgım. Sevgilimin ailesinde gördüğüm kadarıyla çirkin ve baskın genlere sahipler. Fakat erkek arkadaşım hem ten hem saç hem göz vücut her şeyiyle ailesinden akrabalarından çok ayrılıyor. Karakter olarakta çok farklılardı. Ve bana bir keresinde evde babası yokken küçüklüğünde eve adamların gelip gittiğini gördüğünü söylemişti ama baya küçükmüş o nedenle çok sonradan fark edince de bir şey dememiş kimseye. Bende çok önemli bir detay fark ettim. Anne 0+ baba 0+ kan grubuna sahip fakat sevgilim A+ grubundan. Yani ya babası değil ya da evlatlık. Şu anda da biz ileriye dönük kararlar almaya çalışıyoruz ama ailesi hiç destek olmuyor hatta ondan beklentileri var bu yüzden de biz kendi hayatımızı kuramıyoruz. Diğer çocuklarına hiç para hesabı yapmıyorlar ama sevgilime gelince hep bir para hesabı. Hiç yardımcı olduklarını da görmedim. Bu durumda da haliyle artık gidip gelmek de istemiyorum içten içe. Aramda kötü olmaya başladı, ne yapacağımı bilmiyorum siz ne tavsiye edersiniz
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bir ilişkim var. Ve sevgilimin ailesiyle akrabalarıyla tanısıgım. Sevgilimin ailesinde gördüğüm kadarıyla çirkin ve baskın genlere sahipler. Fakat erkek arkadaşım hem ten hem saç hem göz vücut her şeyiyle ailesinden akrabalarından çok ayrılıyor. Karakter olarakta çok farklılardı. Ve bana bir keresinde evde babası yokken küçüklüğünde eve adamların gelip gittiğini gördüğünü söylemişti ama baya küçükmüş o nedenle çok sonradan fark edince de bir şey dememiş kimseye. Bende çok önemli bir detay fark ettim. Anne 0+ baba 0+ kan grubuna sahip fakat sevgilim A+ grubundan. Yani ya babası değil ya da evlatlık. Şu anda da biz ileriye dönük kararlar almaya çalışıyoruz ama ailesi hiç destek olmuyor hatta ondan beklentileri var bu yüzden de biz kendi hayatımızı kuramıyoruz. Diğer çocuklarına hiç para hesabı yapmıyorlar ama sevgilime gelince hep bir para hesabı. Hiç yardımcı olduklarını da görmedim. Bu durumda da haliyle artık gidip gelmek de istemiyorum içten içe. Aramda kötü olmaya başladı, ne yapacağımı bilmiyorum siz ne tavsiye edersiniz
Sen kafayı estetiğe takmışsın, burnu minicik değil zaten ne alaka?Of bi de bunu diyenler var, zaten her çocuğun burnu minicik olur.
Estetik müdahaleler zaten çocukluğa öykünerek yapılır.
Estetik yaptıran kadınlar da çocukluk fotolarını gösterirler ya komedi :)
Her yere burnunuzu sokmayın. Evlatlık ya da değil size ne? Burada sizi ilgilendiren bir şey yok. Hem de sevgiliyken hiç yok.
Ailesi rica ettiği için gidip geliyorum, hayır diyemeyeceğim içinBuradaki tek sorun senin daha sözlenmediğin adamın ailesiyle bu kadar içli dışlı olman. Sevgilinin anasıyla babasıyla görüşüldüğü evlerine gidip gelindipi nerde görülmüş. Sonra vıcık vıcık ilişkilerle dolu konular açılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?