SEVGILIM EVE GELICEK ACIL?

Ya sevgilim gece gizlice bize gelcek beraber uyucaz pek gorusemiyoruz annem evde degil babam da odama hic girmez ben yatarken balkonum ve saklanicak yatak alti da var sizce sorun olur mu tecrubeleyen var mi yardim :KK43: not: lincelemeyin ahahahah
Sizi basit görüp asla ciddi düşünmez bilginiz olsun

Helal olsun cesaretine hayran kaldım . Sonra da dersin ki sevgilimden ayrıldım bana şantaj yapıyor bize gelip bizde kaldığını söyleyecek babama 🤦🏼‍♀️
Hayır canım o sonrası değil. Sonrası o gece sürtünmeyle hamile kalmış olabilir miyim sorusu😁 ondan bir tık sonrası şantaj olacak. Sen nasıl bilmezsin bunu😜

Hayır canım o sonrası değil. Sonrası o gece sürtünmeyle hamile kalmış olabilir miyim sorusu😁 ondan bir tık sonrası şantaj olacak. Sen nasıl bilmezsin bunu😜
Oyyy He ya o aklıma niye gelmedi her gün onlarca sürtünmeli mesajlar. Konu başlığına göre konuyu okumaya başlıyorum Ama bazen de boşluğuma geliyor . Allah islah etsin diyecek bir şey bulamıyorum . 🥴

Tabi saygı duyarım ama bence kendi bedeni insanın çok değerlidir yani bilemedim sonuçta sarılmak falan benm içi özeldir mesela tabi kişisel düşünceler böyle şeyler
Evet ben de kişisel olduğunu düşünüyorum. Bir adamla gönül eğlendirmek kendi bedenini degersizlestirmek değil de bedenine istediğini vermek bana göre mesela.
Eğlenilecek erkek var evlenilecek erkek var sonuçta.

Ya sevgilim gece gizlice bize gelcek beraber uyucaz pek gorusemiyoruz annem evde degil babam da odama hic girmez ben yatarken balkonum ve saklanicak yatak alti da var sizce sorun olur mu tecrubeleyen var mi yardim :KK43: not: lincelemeyin ahahahah
Baban evde , sevgilin habersiz eve gelip gece kalıcak ha bu be cesaret yiğidim. Yatak altına saklanacak dediğinde çok güldüm 😂

X