Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek kı konuyu acan üyeÖnceki konularda evli olduğunu söylemişsin.
Burdan yardırırsanız 2 sezonluk ergen dizisi senaryosu yazarsınız. Verilen tepkiler de size fikir vermiş olur. Kolay gelsin.Ya sevgilim gece gizlice bize gelcek beraber uyucaz pek gorusemiyoruz annem evde degil babam da odama hic girmez ben yatarken balkonum ve saklanicak yatak alti da var sizce sorun olur mu tecrubeleyen var mi yardim not: lincelemeyin ahahahah
Helal olsun cesaretine hayran kaldım . Sonra da dersin ki sevgilimden ayrıldım bana şantaj yapıyor bize gelip bizde kaldığını söyleyecek babamaYa sevgilim gece gizlice bize gelcek beraber uyucaz pek gorusemiyoruz annem evde degil babam da odama hic girmez ben yatarken balkonum ve saklanicak yatak alti da var sizce sorun olur mu tecrubeleyen var mi yardim not: lincelemeyin ahahahah
Ah lama kısmını sevgiline yapacaksın, burada bize değil.Ya sevgilim gece gizlice bize gelcek beraber uyucaz pek gorusemiyoruz annem evde degil babam da odama hic girmez ben yatarken balkonum ve saklanicak yatak alti da var sizce sorun olur mu tecrubeleyen var mi yardim not: lincelemeyin ahahahah
deli cesareti mi fake cesareti miYa sevgilim gece gizlice bize gelcek beraber uyucaz pek gorusemiyoruz annem evde degil babam da odama hic girmez ben yatarken balkonum ve saklanicak yatak alti da var sizce sorun olur mu tecrubeleyen var mi yardim not: lincelemeyin ahahahah
Vaaay ekşina bakYa sevgilim gece gizlice bize gelcek beraber uyucaz pek gorusemiyoruz annem evde degil babam da odama hic girmez ben yatarken balkonum ve saklanicak yatak alti da var sizce sorun olur mu tecrubeleyen var mi yardim not: lincelemeyin ahahahah
Ona oh lama yapar nikoAh lama kısmını sevgiline yapacaksın, burada bize değil.
Ona oh lama yapar niko
Benimki ritme göre değişirBen hep ah'liyorum
Yapma yaBen hep ah'liyorum
Büyük risk ya oldu da babanız geldi napicaksiniz:)Ya sevgilim gece gizlice bize gelcek beraber uyucaz pek gorusemiyoruz annem evde degil babam da odama hic girmez ben yatarken balkonum ve saklanicak yatak alti da var sizce sorun olur mu tecrubeleyen var mi yardim not: lincelemeyin ahahahah