- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.727
Merhabalar, 5 aylik bir iliskim var. Baslarda birbirimize surekli ilgi gosterirdik, yani neredeyse her gun sevgi dolu mesajlar eksik olmazdi, onun calistigi zamanlarda haftada 2-3 kere gorusurduk. Araya onun yuksek lisansi girdi, isten cikmak zorunda kaldi. O vakte kadar evi sadece erkek arkadasim gecindiriyordu, baska calisan kimse yok. O da isten cikinca iyice icine kapandi. Artik ben konusmayinca konusmuyor ya da mesaj attigim halde hic cevaplamiyor. Gecen gun bununla ilgili butun dusuncelerimi soyledim, konusmak istemezsen anlarim dedim. Bana "sen bir sey yapmadin, konusmak istiyorum ama sartlarimiz buna elverisli degil. ben whatsapptan konusmayi sevmiyorum ayrica konusacak bir seyim yoksa neyi yazacagim" demeye basladi. Onun ekonomik sikintilarina ragmen disarda para harcamadan da bulusabilecegimizi soyledim, gorusme istegimi de dile getirdim ama ondan olumlu bir donus alamadim. Su anki sartlara ragmen varligimi hissettirsem de her sey bosunaymis gibi hissediyorum. Sonuc: mesajlasmalar arasi 3 gunluk bosluk ve 0 bulusma. Zorlama sonucu gelen isteksizlik ona olan sevgimin onune set cekti. Ayrilmak istesem en buyuk kotulugu yaparim belki, ama su an bile ona ulasamiyorum. O da benden uzaklasmayi tercih etmis diye dusunuyorum. Ne yapmaliyim sizce?