- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Üzülme desek faydasız ama geçecek elbet ,Allah çıkarmış karşına iyi ki o mesajları gerçek yüzünü görmüş oldun çok zaman geçmeden böyle düşünKız seni tekrar kazanacağım demiş ve aylardır peşinde zaten şaka gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme desek faydasız ama geçecek elbet ,Allah çıkarmış karşına iyi ki o mesajları gerçek yüzünü görmüş oldun çok zaman geçmeden böyle düşünKız seni tekrar kazanacağım demiş ve aylardır peşinde zaten şaka gibi
Aptal oyunlarına devam etsinler kendi aralarındaki sen hiççç oralı olma. Olan oldu. Herkes kandırılabilir önemli olan kandırıldığını anladıktan sonra ne yaptığın sen zaten en iyi duruşu sergiledinAyrıldım ama çok kandırılmış hissediyorum.. başından beri beni kullandı bence kızı kıskandırmak için çünkü kız ondan ayrılmış
Kötü hissetme hayat da herşeyden ders çıkarmak gerek. Yeni ilişkiden çıkmış bir insanla sevgili olmazsın tekrardan.Ayrıldım ama çok kandırılmış hissediyorum.. başından beri beni kullandı bence kızı kıskandırmak için çünkü kız ondan ayrılmış
Ne yazık ki bu kafada çok adam var.Gülüyoruz, ama aynisini bir kayinpederin üstüne kuma getirilen gelinine söyledigine sahit oldum.
kesinlikle zaten suç kızda değil istemeyen insan ne gider ne konuşurdu
evet tecrübe oldu yaşattığını yaşasın..Aptal oyunlarına devam etsinler kendi aralarındaki sen hiççç oralı olma. Olan oldu. Herkes kandırılabilir önemli olan kandırıldığını anladıktan sonra ne yaptığın sen zaten en iyi duruşu sergiledin
Bu noktada asıl önemli olan onun hala sevip sevmediği değil.Merhaba herkese
inanılmaz üzgünüm şuan. 2 aydır bir ilişkim var. Sevgilimin eski sevgilisiyle 2 yıllık bir ilişkisi olmuş daha önce de ayrılıp barışmışlar. En son 5 ay önce ayrılmışlar ve sonra biz tanışıp sevgili olduk. Kız 2 aydır sevgilime her yerden yazıyormuş,fake hesaplardan, annesinin telefonundan, arkadaşından, başka yerlerden... Sevgilim wp engelini kaldırmış ve ordan 4-5 gün konuşmuşlar. Kız benimle sevgili olduğunu biliyor ona rağmen sevgilime seni çok özledim,seni yeniden kazanıcam, sen benimsin, barışmak istiyorum gibi şeyler yazmış. Sevgilim eski fotolarından atmış el ele videolar falan...Sonra buluşmak için yalvarmış 2-3 gün çok özledim seni lütfen göreyim bi kez diye. Sevgilim gidip kızı evden almış ve kahve içmeye gitmişler. Tabi ben bunu öğrenince çılgına döndüm resmen. Aramızda hiç bi şey geçmedi, onu sevmiyorum artık diyor. Sevmese neden engeli kaldırıp konuşsun hadi konuşuyo neden gidip buluşsun Kızın yanına giderken kızın niyetini biliyodu kız sevgilime seninle barışmak için her şeyi yapacağım falan da yazmış... Kavga ettik ve sevgilim ben mesajları yakalamasam bana bunu söylemeyecekti bile. Sevmiyorum soğudum ben o kızdan diyor ama yalan dimi hala onu seviyor köpek gibi... Yakınlaşmadık diyo ama kesin arabada öpüşme sarılma oldu.. Yardım edin lütfen ayrılmalıyım değil mi
bitirdim ama kendimi aptal yerine konduğum için suçluyorum... kızın ona yazdıklarından sonra kızı bir de görmeye gitmesi şaka gibi..Bu noktada asıl önemli olan onun hala sevip sevmediği değil.
Senin onunla ilişkide olduğun süre boyunca bu olayı asla ama asla unutup, sindiremeyeceğin gerçekliği bence.
Bu ilşki burada bitmeli, yoksa toksik mi toksik günler sizi bekler.
Siz mesajlara nasıl ulaştınız?bitirdim ama kendimi aptal yerine konduğum için suçluyorum... kızın ona yazdıklarından sonra kızı bir de görmeye gitmesi şaka gibi..
Hala soruyor musun gerçekten? Sence ayrılmalı mısın? Sana değer veren adam bunları mı yapardı aklı hala onda olmasa konuşur mu bir de buluşmuş allahım seninki nasıl bir akıl tutulması acilen kendine gelMerhaba herkese
inanılmaz üzgünüm şuan. 2 aydır bir ilişkim var. Sevgilimin eski sevgilisiyle 2 yıllık bir ilişkisi olmuş daha önce de ayrılıp barışmışlar. En son 5 ay önce ayrılmışlar ve sonra biz tanışıp sevgili olduk. Kız 2 aydır sevgilime her yerden yazıyormuş,fake hesaplardan, annesinin telefonundan, arkadaşından, başka yerlerden... Sevgilim wp engelini kaldırmış ve ordan 4-5 gün konuşmuşlar. Kız benimle sevgili olduğunu biliyor ona rağmen sevgilime seni çok özledim,seni yeniden kazanıcam, sen benimsin, barışmak istiyorum gibi şeyler yazmış. Sevgilim eski fotolarından atmış el ele videolar falan...Sonra buluşmak için yalvarmış 2-3 gün çok özledim seni lütfen göreyim bi kez diye. Sevgilim gidip kızı evden almış ve kahve içmeye gitmişler. Tabi ben bunu öğrenince çılgına döndüm resmen. Aramızda hiç bi şey geçmedi, onu sevmiyorum artık diyor. Sevmese neden engeli kaldırıp konuşsun hadi konuşuyo neden gidip buluşsun Kızın yanına giderken kızın niyetini biliyodu kız sevgilime seninle barışmak için her şeyi yapacağım falan da yazmış... Kavga ettik ve sevgilim ben mesajları yakalamasam bana bunu söylemeyecekti bile. Sevmiyorum soğudum ben o kızdan diyor ama yalan dimi hala onu seviyor köpek gibi... Yakınlaşmadık diyo ama kesin arabada öpüşme sarılma oldu.. Yardım edin lütfen ayrılmalıyım değil mi
Bu durumda aptal olan siz değilsiniz.bitirdim ama kendimi aptal yerine konduğum için suçluyorum... kızın ona yazdıklarından sonra kızı bir de görmeye gitmesi şaka gibi..
yakaladım ve elinden alıp okudum...Siz mesajlara nasıl ulaştınız?
umarım yaKız delirdin mi ne üzülmesi. 3 yıllık sevgilimden ayrılınca bile en fazla 3 gün ağlayıp 4 gün üzüldüm bitti gitti. Senden ayrılınca barışacaklar, max 2-3 ay sonra başkasına gidecek. O takıntılı kız asla mutlu olamaz. Karma is coming
evet biliyorum... zaten en başından ilk öğrendiğim andan itibaren istemese asla ne konuşur ne giderdi diyorum Resmen aklı hala ondaHala soruyor musun gerçekten? Sence ayrılmalı mısın? Sana değer veren adam bunları mı yapardı aklı hala onda olmasa konuşur mu bir de buluşmuş allahım seninki nasıl bir akıl tutulması acilen kendine gel
evet zaten ayrılalı çok olmamış kızla kızı hala sevdiğini biliyorum ama en azından bana dürüstçe bunu söyleseydi salak yerine koymak yerine.. buluşmaya gitmesi ve her şeyi kendim öğrenmem çok koyduAdam sevgilisinden ayrilinca bosluktan seninle sevgili olmus ama gonlu hala onda. Bu adamla devam etmen buyuk hata. Simdiye coktaan bitirmen gerekirdi. Bitirmen icin bitti demene bile gerek yok. Heryerden engelle gitsin.
Aslında cevabını sen biliyosun...Merhaba herkese
Soylemezler ki. Soylese sen kabul etmezdin. Onu unutmak icin seni yatabandi yapmis. Kendine kizarak haksizlik yapma. Ama bundan sonra da iliskisi yeni bitmis kimsenin yara bandi olma.evet zaten ayrılalı çok olmamış kızla kızı hala sevdiğini biliyorum ama en azından bana dürüstçe bunu söyleseydi salak yerine koymak yerine.. buluşmaya gitmesi ve her şeyi kendim öğrenmem çok koydu
evet inanılmaz ders oldu zaten bundan sonra asla... bile bile lades yapmışımSoylemezler ki. Soylese sen kabul etmezdin. Onu unutmak icin seni yatabandi yapmis. Kendine kizarak haksizlik yapma. Ama bundan sonra da iliskisi yeni bitmis kimsenin yara bandi olma.