Ben katiliyorum bu sozlere ne yazik ki konu sahibesi, sizin durumunuz bana cok parlak gorunmedi. Bu herifin akli hala digerinde, olmasa hic gorusmezdi bile siiznle yoluna devam ederdi. Kimseyi kirmak istemeyen bir insan demissiniz, bu durumda belki sizin meseleyi anlayip sessiz sedasiz gitmenizi umuyordur, olamaz mi?
O degil de kardes, sen bu duruma nasil katlaniyorsun, yanindaki adamin kafasinda baska birinin olmasini nasil kabulleniyorsun? Gururun parcalanmiyor mu? Yedek veya 2.ci olmayi nasil kabul ediyorsun, senin yerinde olsam sinirimden cilgina doner, arkama bakmadan terk ederdim. Hele adamla sen de baska biriyle konusup gorusuyorsun muhabbeti yaparak durumu kabullenip kendini iyice yerlere surumussun bence kardesim, yapma bunu kendine. Adamin baska biriyle ilgilendigini biliyorsun, kendisine soyluyorsun yani kabulleniyorsun. Bence tepkini koy ve irtibati kes, sana deger veriyorsa zaten pesinden gelir.
Adami nasil kazanirim diye sormussun, kimse kimseyi kazanamaz bence; karsindaki ozgur iradeli bir insan, kafasi, kalbi belki mantigi nereye agir basarsa oraya gider, sen de kimse de bir sey yapamaz.