- 23 Ağustos 2012
- 50.954
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.118
- 898
- Konu Sahibi terelellili
çok haklısınız ben hala anlamak istememekte direniyorum slakalar gibi. belli işte adam hala onu seviyor. bense hala onu düşünüp ne yapsam diye düşüneyim. nerde yanlış yapıyorum diye düşünüyorum onu sevmekten başka bir şey yapmadım inanın herşey o kadr güzeldi ki bir gün bile onu üzüp kıracak bir şey yapmadım. onunda bu yaptıklarını haketmedim. dediğiniz gibi gurursuz davranıyorum şuanda ama öyle bir şey ki insan birisine tutunmak istiyor onu kollasın korusun istiyor. ben de onu bunda görmüştüm ya da gördüğümü sanmıştım. ama yanılmışım. bunları yazarken canımın ne kadar yandığını anlayamıyorsunuz belkide şuan ki halimi görseydiniz inanın anlardınız. iş yerindeyim ve sabahtan beri aklımdan bir an olsun çıkmadı.elimden hiç bir şey gelmiyor.ağlamamak için yutkunuyorum ama olmuyor göz yaşlarım su gibi akıp gidiyor. çünkü ben bunu haketmedim.
Hasa, kesinlikle gurursuzsun demedim sekerim, insan kalbine bazen soz geciremiyor. Bence herifi bir sure kendi haline birak, seninle olmak isterse gelir olur zaten. Bu kizla ne yapti, ne dedi, ne halt yedi dusunmeyi birak bence, kendine yazik.