kızlar ben geldim. hemen sizlere dün olanları anlatayım. dün iftara gittik başta her şey çok güzeldi sözler verdi beni çok sevdiğini bir daha asla arayamıyacağını falan söyledi. konuştuk tekrardan bu konuları. sonra tavla oynamaya gittik.bunun öncesinde de kuzenimle buluşup eve öyle gidecektik. beni ararsan duymam erkek arkadaşımı ara dedim onun yanında. önceden numarasını kuzenime vermiştim.o da duydu yani bana ulaşamazsan ondan ara dediğimi.
her şey güzel giderken birden onun telefonunun ışığının yandığını gördüm. cebine koydu bakıp. deedim telefonun yandı kim arıyor. annem arıyor meşgule verdim sonra ararım dedi. onun 10 dk öncesinde zaten annesiyle konuşmuştu zaten.ndn arıyor ki annesi dedim içimden.arasana anneni dedim. aradı ndn aradın dedi kapandı dedi.daha tavla bitmemişti ben lavaboya gidicem dei. haydaa dedim daha oyun bitmedi lavaboda bi anda nerden çıktı .çok sıkştm dedi.
ben zaten bir şeyler olduğunu anladım hemen.
o gidince telime baktım kuzenim 4 kere aramış duymamışım. hemn dedim ki kendi kendime demek ki kuzenim onu aradı . o da tanımadığı numara olduğu için o kız arıyor diye hemen lavaboya gitti aramak için. hemen onu aradım tel çalmadı. kuzenimi aradım sonra çalmadı teli onunda. sonra o sıra da geldi lavabodan bn tekrar kuzenimi aradım. az önce bana ulaşamayınca onu aradın mı dedim. evet dedi o da önce meşgule verdi sonra lavabodaymış beni aradı dedi.
ben başladım sen beim arkdamdan yine ş çeviriyorsun ben böyle bir ilişki istemiyorum diye söylenmeye. ben o kadar aptal mııyım dedim anlamıcak mıyım lavabboya gidip arayacağını falan filan.. sonra da kalktım zaten masadan böyle işte. yorumlarınızı bekliyorum