Canım benimUzuluyorum ya kendime kecirdigim zamana ya ayrilirsam uzulurmuyum psikoloji var uzerimde(ama soyledikleriniz cok dogru ayrilmazsam kendime saygisizlik olur
Cok tesekkur ederim yuzumu guldurdunuzCanım benimşimdi sana öyle geliyor..Ama inan kimse vazgeçilmez değil.. Başta belki üzülürsün nihayetinde insanız duygularımız var ama sonra geçiyor hem de sandığından daha kolay Hem geçirdiğin zamana hiç üzülme yaşadığın hiçbirşeyden pişman olma hepsi sana tecrübe oldu işte bak ne güzel hem canın öyle yaşamak istedi öyle yaptın ne var ki bunda..
Ama tabi ki hata yapmamaya çalışmak gerekiyor.. Göz göre göre yanlışa göz yummak da artık hata değil aptallık boyutuna geliyor.. Umarım hayat seni hep iyi insanlarla karşılaştırır
Masaja gitmezsen insan degılsın agzından cıkan lafın efendisi ol ve o masaja git hemen dedım. Baya ısrar ettim hatta taktım, cunku biliyorum oyle bisey yok.Bence ezik olan sen değilsin o. Seni kıskandırmak için yapıyor..benneyanginlargordum 'un dombilisi de aynı şeyi yapmış masaj falan normalde masaja gidecek adam tırıs tırıs saklar, böyle gözüne sokunca bilerek yaptığı bariz ohh ne güzel de gibi kalmış
Bence sen de yüzüne vur. Kıskanayım diye yapıyorsun herhalde ama o kız sana baksın söz nişan masraflarınız benden, böyle mucizevi bir şey karşısında aradan çekilmek boynumun borcu de
Ben de aynı şeyi yapardım kesinn. Bir kadın erkeği kıskandırmaya çalışsa mesela asla belli etmez ama bunların beyninde kıvrım yok dümdüz sonuca gidiyorlarMasaja gitmezsen insan degılsın agzından cıkan lafın efendisi ol ve o masaja git hemen dedım. Baya ısrar ettim hatta taktım, cunku biliyorum oyle bisey yok.
Ben onu gozden cıkarmıstım, bunun farkındaydı. Bana aklınca hatırlatma yaptı, bak umrunda degılım ama dısarısı kadın kaynıyor demek istedi.Ben de aynı şeyi yapardım kesinn. Bir kadın erkeği kıskandırmaya çalışsa mesela asla belli etmez ama bunların beyninde kıvrım yok dümdüz sonuca gidiyorlarbana instagramdan karı kız fotoğrafı atacak adama ne muamele yapardım onu düşünüyorum
Bir de kıskandırayim derken iyice gözden düşmüş haspam. Benim öyle olurdu kesin. Resmen eziklik çünkü. Hadi kıskandırıyorsun bari daha kaliteli bir şey bul. Masajdaki kadın ne yapsın seni günde kaç kıllıya masaj yapıyor, ayrıca parasını ödeyip aldığı bir hizmetten neden kıskanasin kiBen onu gozden cıkarmıstım, bunun farkındaydı. Bana aklınca hatırlatma yaptı, bak umrunda degılım ama dısarısı kadın kaynıyor demek istedi.
Ee kaynıyor dogru da, senı beklemiyorlar patates.
Haddını bil.
Bu da onun yapacagi is degıldı de son kozunu oynadı, elinde patladı slslslslsls
Foto gondermek falan.. Bilmiyorum ya.
Onu ezmeden Azad etmezdim gibime geliyor.
Bı de sanki american filmi cevırıyoruz, masaja gidersin ve hemcinsin yapar. Ayrıca amacın ne? Hayatımda iki kez masaja gıttım, ikisini de kadın yaptı.Bir de kıskandırayim derken iyice gözden düşmüş haspam. Benim öyle olurdu kesin. Resmen eziklik çünkü. Hadi kıskandırıyorsun bari daha kaliteli bir şey bul. Masajdaki kadın ne yapsın seni günde kaç kıllıya masaj yapıyor, ayrıca parasını ödeyip aldığı bir hizmetten neden kıskanasin ki
Aslında bunlar diğerlerine göre daha tehlikesiz tipler yine düşününce. Bir de masaja gidip izini belli etmeyenler var. Zaten gerçekten masaja gidecek adam ne yapar eder gider. Mesela dombili de dombili olmasa belki o tayfadan olabilirdi ama dimyata pirince gidiyorum imajı yaratarak eldeki bulguru da kaybetmiş safımBı de sanki american filmi cevırıyoruz, masaja gidersin ve hemcinsin yapar. Ayrıca amacın ne? Hayatımda iki kez masaja gıttım, ikisini de kadın yaptı.
Kime ne anlatıyorsun?
Iste bunları cok seviyoruz biz, en azından ben.
O sevgi kesilince yaptıklarını kabullenmek yerine ısrarla yine sana oynuyorlar. Halbuki gel konusalım dese ınsan gıbı konusuruz da. Ne ekersen onu bıcersın, masaj ektin dombılıyı bıctın:))))))
Misilleme yapın bak bu adamda iyimiş diye belki empati yapmasını sağlar misilleme yapmakMerhaba herkese 8 aylik bi iliskim var sevgilimle whatsappdan DM den duzenli konusuyoruz ilgisiz biri degil normal saygili birisi.
Beni rahatsiz eden durum DM den hep cekici guzel kizlari manken gibi guzel vucutlu barbara palvin gibi kizlari bana atiyor.Bu durumu ilk bashlarda takmiyordum bana sen daha guzelsin soyluyor gecistiryordu.Son gunler rahatsiz olmaya basladim kendimi kiyasliyorum sanki eziyo beni boyle yapmakla.Siz olsaniz ne yapardiniz boyle durumda.
Mesajimda hata olursa kusura bakmayin Azerbaycandan yaziyorum yazi hatasi ola bilir.onceren tesekkur ederim