Yapmiyorum ya hic oyle bi huyumda yok normalda mesela disari cikinca kizlara hic bakmaz ama hep instagramda nasil soylesem baya sexy kizlar atiyo ben oyle deglim yani siradan bi tarzim var artik kendimi cirkin gormeye bile basladim(Sizde ona yakışıklı kaslı erkekleri atın. Görsün dangalak psikolojik baskıyı
Bundan sonra öyle bi huy edin o zaman.Yapmiyorum ya hic oyle bi huyumda yok normalda mesela disari cikinca kizlara hic bakmaz ama hep instagramda nasil soylesem baya sexy kizlar atiyo ben oyle deglim yani siradan bi tarzim var artik kendimi cirkin gormeye bile basladim(
Ne deyip atıyor ki aa bak çok güzel mi diyor
Ne deyip atıyor ki aa bak çok güzel mi diyor
Aynen oyle bende aynen cok guzelmish diyorum ne soylesem bilemiyorum(Ne deyip atıyor ki aa bak çok güzel mi diyor
Atdigi kizlarin bacak boyu benim kadar)aynen oyle sheyler onceleri umursamazdim alt tarafi unlu kizlar iste nolucak cocukca kavga yapmak istemezdim ama su siralar baya agrima gidiyo(bu durumYollayıp ne diyor amacı ne ? Saçı güzelmiş burası böyleymiş falan diye söylüyorsa sende ona at ay bu adam ne kadar karizmatik şuna bak falan de neler oluyor bakalım. Kendine baksın atarken . Seni değiştirmeye yönlendirmeye çalışıyorsa baştan bırak .
Yapicam bi keresinde sormak istedim ben sana oyle erkek resimleri atsam hoshuna gidermi diye.acaba oylemi yapsamBundan sonra öyle bi huy edin o zaman.
Öyle yap durup dururken beğendiğin erkeklerin resmini at çok yakışıklılar dimi deYapicam bi keresinde sormak istedim ben sana oyle erkek resimleri atsam hoshuna gidermi diye.acaba oylemi yapsam
Ne dedi sordun mu sormadın mı anlamadımYapicam bi keresinde sormak istedim ben sana oyle erkek resimleri atsam hoshuna gidermi diye.acaba oylemi yapsam
Kavga etmek çok normal boyunu 1 metre uzatamayacağına göre bana bunları atma.amacin ne diye konuş bende şuran şöyle buran böyle olsun istiyorum ama eldeki mal bu de . Durduk yere neden sinirlendim ya benAtdigi kizlarin bacak boyu benim kadar)aynen oyle sheyler onceleri umursamazdim alt tarafi unlu kizlar iste nolucak cocukca kavga yapma
k istemezdim ama su siralar baya k
Dusuyor ayrilmak bile istiyorum bazen soguk davraniyorum belki anlar.Normalda hic kiskanc birisi deglim zaten aldatma durumuda yok ama bu daha kotu ya psikolojim bozulduBenim de eski sevgilimin penisi kocamandı vs deyin psikolojinizle oynuyor hiç masum değil gözünüzden düşmesi lazım bu hareketleriyle.
Artik oyle bi duruma geldimki bende ona atiyorum bak kiza tam senin tipin soyluyorum.Belki anlar kafasina dank eder ama nerdeeeHiç uğraşma ayrıl gitsin. Manyak mı ne
Sormadim cekindim kavga cikarmak istemedim.bir arkadashim boyle bi shey yapsa hic takmam kanka olsa ama ilishkide cok igrenc bi durumNe dedi sordun mu sormadın mı anlamadım
Sormayın hiç. Direk onun yaptığını yapın. Ayrıca gerekirse kavga et canım. Ne olacak 3 çocukla ortada kalacak değilsin ya. Ben olsam büyük tepki verirdim büyk terbiyesizlik çünküSormadim cekindim kavga cikarmak istemedim.bir arkadashim boyle bi shey yapsa hic takmam kanka olsa ama ilishkide cok igrenc bi durum