sevgilim diger kizlarin resmini gonderiyor bu durumda ne yapmam gerekli?

sebineeeA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
30
22
29
Merhaba herkese 8 aylik bi iliskim var sevgilimle whatsappdan DM den duzenli konusuyoruz ilgisiz biri degil normal saygili birisi.
Beni rahatsiz eden durum DM den hep cekici guzel kizlari manken gibi guzel vucutlu barbara palvin gibi kizlari bana atiyor.Bu durumu ilk bashlarda takmiyordum bana sen daha guzelsin soyluyor gecistiryordu.Son gunler rahatsiz olmaya basladim kendimi kiyasliyorum sanki eziyo beni boyle yapmakla.Siz olsaniz ne yapardiniz boyle durumda.
Mesajimda hata olursa kusura bakmayin Azerbaycandan yaziyorum yazi hatasi ola bilir.onceren tesekkur ederim

Sizde ona yakışıklı kaslı erkekleri atın. Görsün dangalak psikolojik baskıyı
Yapmiyorum ya hic oyle bi huyumda yok normalda mesela disari cikinca kizlara hic bakmaz ama hep instagramda nasil soylesem baya sexy kizlar atiyo ben oyle deglim yani siradan bi tarzim var artik kendimi cirkin gormeye bile basladim(

Yapmiyorum ya hic oyle bi huyumda yok normalda mesela disari cikinca kizlara hic bakmaz ama hep instagramda nasil soylesem baya sexy kizlar atiyo ben oyle deglim yani siradan bi tarzim var artik kendimi cirkin gormeye bile basladim(
Bundan sonra öyle bi huy edin o zaman.

Atdigi kizlarin bacak boyu benim kadar)aynen oyle sheyler onceleri umursamazdim alt tarafi unlu kizlar iste nolucak cocukca kavga yapmak istemezdim ama su siralar baya agrima gidiyo(bu durum

Atdigi kizlarin bacak boyu benim kadar)aynen oyle sheyler onceleri umursamazdim alt tarafi unlu kizlar iste nolucak cocukca kavga yapma
Kavga etmek çok normal boyunu 1 metre uzatamayacağına göre bana bunları atma.amacin ne diye konuş bende şuran şöyle buran böyle olsun istiyorum ama eldeki mal bu de . Durduk yere neden sinirlendim ya ben
k istemezdim ama su siralar baya k

Benim de eski sevgilimin penisi kocamandı vs deyin psikolojinizle oynuyor hiç masum değil gözünüzden düşmesi lazım bu hareketleriyle.
Dusuyor ayrilmak bile istiyorum bazen soguk davraniyorum belki anlar.Normalda hic kiskanc birisi deglim zaten aldatma durumuda yok ama bu daha kotu ya psikolojim bozuldu

Ben olsam ayrılırdım. O çok beğendiği kızlar ona bakacaksa onlardan biriyle sevgili olsun madem. Güzel canımı sıkmaya değmez siz de canınızı sıkmayın ayrılın ne hali varsa görsün

Sormadim cekindim kavga cikarmak istemedim.bir arkadashim boyle bi shey yapsa hic takmam kanka olsa ama ilishkide cok igrenc bi durum
Sormayın hiç. Direk onun yaptığını yapın. Ayrıca gerekirse kavga et canım. Ne olacak 3 çocukla ortada kalacak değilsin ya. Ben olsam büyük tepki verirdim büyk terbiyesizlik çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…