sevgilim diger kizlarin resmini gonderiyor bu durumda ne yapmam gerekli?

Uzun bi iliskimiydi ayrildinizmi sonra?

Aynen sinirden gulmeye basladim bile.salaklik bende zaten bi dogru adam bulamadim

Aynen sinirden gulmeye basladim bile.salaklik bende zaten bi dogru adam bulamadim
Dogru adam, dogru kadın dıye bırsey yok ya aslında. Biz kendimiz dogru olacagız, kriter belirliyecegız.
Nefes alsın yetercı olmayacagız, nefes alsın yetercı tayfadan uzak duracagız

Ilk kriterimiz saygı olacak.kendimize saygı, insana saygı.
Sonra ask.

Hayat bu kadar kısayken maası bıraz fazla diye neden biriyle dunya evıne gıresın ki, gece parayla sevısmıceksın sonucta dı mı?
Saygılı duzgun bırı mutlaka cikar karsına, dısarısı karsı cins kaynıyor.

Aynen cok dogru.Zaten cok zengin aman aman para harcayan biriside degil be ben daha cok harcadim ona)saygisizlik bu yapdigi insan sevdigi kadina neden sexy kadin resmi atsinki gercektenden bunu gec anladigima uzuluyorum

Attığı kızlara bakıp evet aşkım çok güzelmiş deyip normal konuşmalarınıza devam mi ediyordunuz?
Madem bu kadar rahatız bu ilişkide bende sana şöyle kaslı, endamlı, nami kıtalar aşan siyahi adamlardan bikaç örnek göndermeye başlıyorum deyip sıvayacaksın kolları.

Şaşkınım yani şaka gibi ... Basacaksınız tekmeyi üstüne bir engeli koyunca oohhh misss

Yapmayın güzel kardeşim yaptırmayın şunları kendinize.. Böyle adamlardan sevgili olmaz hayat arkadaşı olmaz.. Hiç uğraşmayın.. Bakın burada birsürü konular var kadınlar nelerden muzdarip.. Baştan kabullenmeler yüzünden oluyor hepsi.. Baştan verilen tavizlerden oluyor.. Yaşınız küçükken uzak durun bu dangoz adamlardan yıpratmayın kendinizi sevmeyin böyle tipleri.. En çok kendinizi sevin.. Benim size tavsiyelerim bu şekilde.. Tabi ki sonuçta tercih sizin hayat sizin

Adamı gözden çıkarmış olmanın verdiği rahatlıkla tam da hakkettiği cevabı vermişsiniz.. Ne dedi size çok merak ettim birşey diyebildi mi ya da

Çok sinir oluyorum bu adamların kendilerini birşey sanmalarına.. Kadınlarda da suç var tabi ki ama işte hep söylerim sizin gibi yapsa herkes bu adamlar bir yerde duracak aynaya falan bakacak da işte yok yani olmuyor.. Kadınlar ancak eşleri ve sevgilileri için mükemmel görünme peşinde gözü dışarı bakmasın bilmem ne düşüncesinde olduğu sürece zor yani çok zor..

Dombılı suratı gokkusagı gıbı oldu.
Ben sana kadın ustume atlar mı dedım dedı.
Bırak dedım bos konusmayi, ara arkadaslarını bu aksam masaja gidiyorsunuz.
Sende gidiyorsun, gitmezsen ınsan degılsın bekliyorum ara cabuk geliyorum hadi gidelim de dedım.
Gibi kaldı.
Masaj muhabbeti bile yoktu bence aralarında.

Ahahahaahhhh bencede kesinlikle yoktur.. Güya siz diyeceksiniz hayır kadın sana nasıl masaj yapacak gidemezsin falan filan

Ahahahaahhhh bencede kesinlikle yoktur.. Güya siz diyeceksiniz hatır kadın sana nasıl masaj yapacak gidemezsin falan filan
Aynen aynen kadın mı masaj mı???? Sacmalama dıyıp o an katarsıs yasamamı istedi bence. Cunku onu gozden cikardıgımın farkındaydı. Hersey ortadaydı. Kendince bana, bak aklında ayrılık varsa dısarıda kadınlar var emın mısın demek istedi.
Kadınlarda onu bekliyordu ac kopek.

Whatsappda sanki baska birisi instagrama girince ohooo bazen komik videolarda atiyor araya kari kiz sinir oluyorum.Boyle fazla takipde etmez kimseyi resim paylasmaz genelde saskinim aylar sonra gozume batnaya basladi sanki cok

Aynen cok dogru biz sadik olalim biz dikkat edelim biz yalnis yapmalayim ay boyle soylersem nasil anlar ne tepki verir bazen korkakarak kendimizden baya taviz veriyoruz sonuc ortada benim durumum)

Uzuluyorum ya kendime kecirdigim zamana ya ayrilirsam uzulurmuyum psikoloji var uzerimde(ama soyledikleriniz cok dogru ayrilmazsam kendime saygisizlik olur

Evet cocukda deglim neden boyle birine donusdum anlamiyorum 26 yasindayim bi duzgun iliski yasamadim.hep bi ariza cikiyo
Ben 36yasındayım
Yasım umrumda degıl.
Karsıma saygılı huzur veren bırı cıkmadıgi surece ben yokum. Arayıs ıcınde de degılım. E tabı bıraz kaslı ve zenginde olsunshsjsjsjajaja

Ben 36yasındayım
Yasım umrumda degıl.
Karsıma saygılı huzur veren bırı cıkmadıgi surece ben yokum. Arayıs ıcınde de degılım. E tabı bıraz kaslı ve zenginde olsun
Insallah her kadin onu seven iyi bi erkegi hakk ediyo bencede.Sevgili oldugum kishilerle evlenmis olsam su ana kadar 5 kez ayrilirdim katlanilmiyorlar kesinlikle.Huzur veren tamda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…