Sormadim cekindim kavga cikarmak istemedim.bir arkadashim boyle bi shey yapsa hic takmam kanka olsa ama ilishkide cok igrenc bi durumNe deyip atıyor ki aa bak çok güzel mi diyor
Ne dedi sordun mu sormadın mı anlamadım
Son 1haftatir kararim bu yonde ayrilmak.bendemi bi sorun var diye dusunmeye basladim artik(agliyorum sinirden bazenBen olsam ayrılırdım. O çok beğendiği kızlar ona bakacaksa onlardan biriyle sevgili olsun madem. Güzel canımı sıkmaya değmezsiz de canınızı sıkmayın ayrılın ne hali varsa görsün
Hiç üzülme sen boşver saygısızlık bu yaptığı.gitsin bulsun aradığını madem bulabiliyorsa.Sormadim cekindim kavga cikarmak istemedim.bir arkadashim boyle bi shey yapsa hic takmam kanka olsa ama ilishkide cok igrenc bi durum
Son 1haftatir kararim bu yonde ayrilmak.bendemi bi sorun var diye dusunmeye basladim artik(agliyorum sinirden bazen
Tamam.Deniycem bunu nedir bu adamlardan cekdigimiz (Kaslı yakısıklı gülüşü guzel hatta zengin adamların fotolarını at sende, sen daha ıyısın ama uzulme de. Sonra da ayrıl.
Sizde sorun yok erkek arkadaşınız tam bir abazaSormadim cekindim kavga cikarmak istemedim.bir arkadashim boyle bi shey yapsa hic takmam kanka olsa ama ilishkide cok igrenc bi durum
Son 1haftatir kararim bu yonde ayrilmak.bendemi bi sorun var diye dusunmeye basladim artik(agliyorum sinirden bazen
Cekmemek elınde.Tamam.Deniycem bunu nedir bu adamlardan cekdigimiz (
Hiç üzülme sen boşver saygısızlık bu yaptığı.gitsin bulsun aradığını madem bulabiliyorsa.
https://resimlink.com/p3nOwsD bakin boyle mesajlar geneliKavga etmek çok normal boyunu 1 metre uzatamayacağına göre bana bunları atma.amacin ne diye konuş bende şuran şöyle buran böyle olsun istiyorum ama eldeki mal bu de . Durduk yere neden sinirlendim ya ben
Helal gercekten boyle yapmak lazim boyle adamlaraCekmemek elınde.
Ornek vereyim, arkadaslarla masaja gıdıcem diyen bir adamcık vardı.
Galiba kadınlar yapıyormuş masajı demıstı.
Bunu dedıgı an, benım cıldırıp hayır gıdemezsınnnn diyecegımı umdu kendince.
Tepki vermedim ilkinde. Sonra yine soyledi, dondum dedim ki.
Ee git kadın yapsın masajı ne olacak? Dombılının tekisin sana mı saldıracak Ooo erkek beee dıyıp gozumu donecek?
Senı nasil sevdiysem sen kendını ıyıce Brad Pitt sanmaya basladın, sen dısarıda ki kadınlar ıcın Dombılının tekisin bunu unutma demıstım.
Bunu demeden once onu gozden cıkarmıstim orası ayrı mevzu.
https://resimlink.com/p3nOwsD bi tane mesajin atdim bakin(Öyle yap durup dururken beğendiğin erkeklerin resmini at çok yakışıklılar dimi de
Hanzonun verdıgı tepkiyi de yaz bize ama.IMG_20201108_204212 » ResimLink bi tane mesajin atdim bakin(
Tamam yazicam cok tesekkur ederim kimseyede anlatamiyorum bu durumu iyice ezik durumundaydim(Hanzonun verdıgı tepkiyi de yaz bize ama.
Ay sacmalama, cıcek gıbı kadınsın ne ezigi.Tamam yazicam cok tesekkur ederim kimseyede anlatamiyorum bu durumu iyice ezik durumundaydim(
IMG_20201108_204212 » ResimLink bana bu resmi atmisdi dun lana del rey cok hot kadin dedi.Anladik hotda napayim ben simdi sanki ben cekici deglimde bak cekici boyle olur mesaji vermek istiyor sizofren oldugunu dusunuyorum artikAy sacmalama, cıcek gıbı kadınsın ne ezigi.
Ama bu hanzoyu terk et tamam mı? Bıraz asagıla once, sonra da terk et.
Aynen cok Hot kadın, senın adına cok uzgunum boyle Hot kadınların asla dikkatini cekemeyeceksın : (((((( yazsaydın keske ajakakakaakaIMG_20201108_204212 » ResimLink bana bu resmi atmisdi dun lana del rey cok hot kadin dedi.Anladik hotda napayim ben simdi sanki ben cekici deglimde bak cekici boyle olur mesaji vermek istiyor sizofren oldugunu dusunuyorum artik
Şizofren degil, bildigin ezik bu.IMG_20201108_204212 » ResimLink bana bu resmi atmisdi dun lana del rey cok hot kadin dedi.Anladik hotda napayim ben simdi sanki ben cekici deglimde bak cekici boyle olur mesaji vermek istiyor sizofren oldugunu dusunuyorum artik
Napıyor biliyor musun, sen ona mecburmuşsun gibi hissetmeni istiyor. Kendi aşağılık kompleksine sahip çünkü seni de kendi seviyesine çekerek aşağılıyor ki ondan ayrılama, her istediğini yap. Kendi ezik yaniIMG_20201108_204212 » ResimLink bana bu resmi atmisdi dun lana del rey cok hot kadin dedi.Anladik hotda napayim ben simdi sanki ben cekici deglimde bak cekici boyle olur mesaji vermek istiyor sizofren oldugunu dusunuyorum artik
IMG_20201108_204212 » ResimLink bana bu resmi atmisdi dun lana del rey cok hot kadin dedi.Anladik hotda napayim ben simdi sanki ben cekici deglimde bak cekici boyle olur mesaji vermek istiyor sizofren oldugunu dusunuyorum artik
Ya ben boyle etek giysem kendisi izin bile vermez ama boylelerine bakinca kendilerini hakli goruyorlar bu arada yas farkimizda var ben 26 olucam o 22yas takmam boyle yas farkina ama galiba bunun beyni gelismemisAynen cok Hot kadın, senın adına cok uzgunum boyle Hot kadınların asla dikkatini cekemeyeceksın : (((((( yazsaydın keske ajakakakaaka
Aynen tamda bu gercekten kendime itiraf edemediyim duygunu yazmissiniz ben genelde altdan alan sakin bi tipim oda kavgaci degil yani bu igrenc huyu disinda gayet normal birisi ama gercektende yapdigi bu tam olarak ona karsi kucuk dusmemNapıyor biliyor musun, sen ona mecburmuşsun gibi hissetmeni istiyor. Kendi aşağılık kompleksine sahip çünkü seni de kendi seviyesine çekerek aşağılıyor ki ondan ayrılmama, her istediğini yap. Kendi ezik yani
Ayyyy ne ısın var ergenle allasen.Ya ben boyle etek giysem kendisi izin bile vermez ama boylelerine bakinca kendilerini hakli goruyorlar bu arada yas farkimizda var ben 26 olucam o 22yas takmam boyle yas farkina ama galiba bunun beyni gelismemis