sevgilim diger kizlarin resmini gonderiyor bu durumda ne yapmam gerekli?

Sormadim cekindim kavga cikarmak istemedim.bir arkadashim boyle bi shey yapsa hic takmam kanka olsa ama ilishkide cok igrenc bi durum
Ben olsam ayrılırdım. O çok beğendiği kızlar ona bakacaksa onlardan biriyle sevgili olsun madem. Güzel canımı sıkmaya değmez siz de canınızı sıkmayın ayrılın ne hali varsa görsün
Son 1haftatir kararim bu yonde ayrilmak.bendemi bi sorun var diye dusunmeye basladim artik(agliyorum sinirden bazen

Sormadim cekindim kavga cikarmak istemedim.bir arkadashim boyle bi shey yapsa hic takmam kanka olsa ama ilishkide cok igrenc bi durum

Son 1haftatir kararim bu yonde ayrilmak.bendemi bi sorun var diye dusunmeye basladim artik(agliyorum sinirden bazen
Hiç üzülme sen boşver saygısızlık bu yaptığı.gitsin bulsun aradığını madem bulabiliyorsa.

Sizde sorun yok erkek arkadaşınız tam bir abaza

Tamam.Deniycem bunu nedir bu adamlardan cekdigimiz (
Cekmemek elınde.
Ornek vereyim, arkadaslarla masaja gıdıcem diyen bir adamcık vardı.
Galiba kadınlar yapıyormuş masajı demıstı.
Bunu dedıgı an, benım cıldırıp hayır gıdemezsınnnn diyecegımı umdu kendince.
Tepki vermedim ilkinde. Sonra yine soyledi, dondum dedim ki.
Ee git kadın yapsın masajı ne olacak? Dombılının tekisin sana mı saldıracak Ooo erkek beee dıyıp gozumu donecek?
Senı nasil sevdiysem sen kendını ıyıce Brad Pitt sanmaya basladın, sen dısarıda ki kadınlar ıcın Dombılının tekisin bunu unutma demıstım.
Bunu demeden once onu gozden cıkarmıstim orası ayrı mevzu.

Helal gercekten boyle yapmak lazim boyle adamlara

IMG_20201108_204212 » ResimLink bana bu resmi atmisdi dun lana del rey cok hot kadin dedi.Anladik hotda napayim ben simdi sanki ben cekici deglimde bak cekici boyle olur mesaji vermek istiyor sizofren oldugunu dusunuyorum artik
Aynen cok Hot kadın, senın adına cok uzgunum boyle Hot kadınların asla dikkatini cekemeyeceksın : (((((( yazsaydın keske ajakakakaaka

IMG_20201108_204212 » ResimLink bana bu resmi atmisdi dun lana del rey cok hot kadin dedi.Anladik hotda napayim ben simdi sanki ben cekici deglimde bak cekici boyle olur mesaji vermek istiyor sizofren oldugunu dusunuyorum artik
Napıyor biliyor musun, sen ona mecburmuşsun gibi hissetmeni istiyor. Kendi aşağılık kompleksine sahip çünkü seni de kendi seviyesine çekerek aşağılıyor ki ondan ayrılama, her istediğini yap. Kendi ezik yani

Aynen cok Hot kadın, senın adına cok uzgunum boyle Hot kadınların asla dikkatini cekemeyeceksın : (((((( yazsaydın keske ajakakakaaka
Ya ben boyle etek giysem kendisi izin bile vermez ama boylelerine bakinca kendilerini hakli goruyorlar bu arada yas farkimizda var ben 26 olucam o 22yas takmam boyle yas farkina ama galiba bunun beyni gelismemis

Aynen tamda bu gercekten kendime itiraf edemediyim duygunu yazmissiniz ben genelde altdan alan sakin bi tipim oda kavgaci degil yani bu igrenc huyu disinda gayet normal birisi ama gercektende yapdigi bu tam olarak ona karsi kucuk dusmem

Ya ben boyle etek giysem kendisi izin bile vermez ama boylelerine bakinca kendilerini hakli goruyorlar bu arada yas farkimizda var ben 26 olucam o 22yas takmam boyle yas farkina ama galiba bunun beyni gelismemis
Ayyyy ne ısın var ergenle allasen.
Bırak sakın vakit harcama buna. Sohbetin uymaz ayol bununla.
Normal bunun hot kadın fotolarına bakması, ruyalarını hala bu kadınlar susluyodur onun.
Olgun duzgun sohbeti cekılır bırını bul kendine, kaliteli vakıt gecır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…