- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
-
- Konu Sahibi quantumkizi
Bu ne şimdi ?
Kadin kadina sahip cikmaya basladi vay be, gozlerim cidden yasardi. Ne goruyosaniz o.
Kadın kadına neden sahip çıkmasın ki ?
Olayı cinsiyetçiliğe vurmayın çünkü cinsiyetçilikle alakalı değil.İki insanın ilişkisine karışmanıza yanlış diyor insanlar.Sevgiliniz dayak yemiş üstelik sizin bunu açık açık yapmanız yüzünden.Ayrıca neden olayı sadece kadın boyutunda düşündünüz ki yakın bir erkek arkadaşınız aldatıldığında gidip ona söylemeyecek misiniz ?
Aynen ya supersiniz ya. Cidden agliycam resmen burda dolu bencil insan varmis meger. Zaten buyuk bi hayal kirikligindayim. Insanlara saygim sevgim hic biseyim kalmamisken bunu dusunen birini gormek umut vericiBende böyle aldatılma olaylarına sessiz kalamıyorum.
Keşke söylemişken hepsini söyleseydin, insanlara iyilik yaramıyor gerçekten.
Sevgilin çağırdığında gitmeseymiş keşke ama olan olmuş umarım ceza alır o hadsiz.
Bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar.
Aynen ya supersiniz ya. Cidden agliycam resmen burda dolu bencil insan varmis meger. Zaten buyuk bi hayal kirikligindayim. Insanlara saygim sevgim hic biseyim kalmamisken bunu dusunen birini gormek umut verici
Cok sagolunÇoğu insan bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda.
Benim böyle durumlarda vicdanım rahat etmiyor.
Ben söylemiş olayımda karşı taraf ayrılsın yada tapsın umrumda olmaz.
Keşke herkes bu kadar duyarlı olsa, bir insanın diğerini kandırmasına göz yummasa.
Geçmiş olsun diyorum, sıkmayın canınızı.
Cok sagolunmalesef vicdan diye birsey kalmamis kimsede
Ben neyden suclu olabilirim. Karsilikli derken bizim yaptigimiz birsey yok. Nasil suclanabiliriz bilginiz var mi?
Bana yazilan yorumlarin seviyesine uygun yorumlar yapiyorum. Hdrkese melek olamam uzgunu keza herkes melek olsada keske oyle davransam.ben merakli degilim bu usluba. Ben kimseyi durduk yere burda hadsiz yoruma tutmadim dikkatinizi cekerim. Aynen tercih meselesi . Size ters gelebilirAğır konuşuyorsunuz benim sizi alıntılamamın sebebi bu.
Diğer arkadaşları kötü konuştukları için suçluyorsunuz ama yaptığınız farklı değil.
Söyleyip söylememek tercih meselesidir,vicdan değil.Vicdanınız rahat etsin diye sevgiliniz dayak yedi mesela.Peki ya daha kötüsü olsaydı o zaman da rahat edecek miydiniz ?
Yerinizde olsam ben de söylerdim ama asla bu şekilde değil.Yine de bu insanları vicdansızlıkla suçlama hakkı vermez bana.
O da darp raporu almış olabilir
Bu aralar herkes ufacık çizik bile darp raporu alıyor
Malesef ...bana dokunmayan yılan bin yasasın zihniyetindeki insanları gördükçe pes dedim yani..hangi ara bu kadar 3 maymunu oynamaya basladı bu millet şaşırmamak elde degil
Ben kizada dedim sevgilimde yapabilir super olmadigimizi o da biliyordu zaten. Biz harika bir ciftiz demedim. Ben gordugum bisey varsa ve kizin bu herif tarafildan kandirilmasina goz yummak istemedim diyorum siz hala neyin pesindesiniz. Ben burde sizi tatmin etmek zorunda miyim? Elimde deliller yoktu ama kiz duzgun konussaydi onceden elimde olupta sildiklerimi geri getirip kiza gosterecektim. Ama haketmedi . Oyle bir adamdan ayrilmamali suan benim gozumde. Ayrica karsilikli neye gore aliyormusuz ceza tehdit edilen darpedilen bizken ?Konu sahibi, merakimdan soruyorum.
Derdin cidden karşıdaki kizi uyarmaksa neden her seyi anlatmadin ya da senin tabirinle en hafif seyini yumusatarak anlattin?
Yani uyaracagim insanin yanlisini ne eksik ne fazla soylerim. Mantiklisi da bu.
Bilmiyorum umarim yaniliyorumdur ama bana da olay ortalik karistirip sonra "biz harika bi ciftiz" demek icin cikartilmis gibi geliyor. Sevgilin bosu bosuna dayak yedi.
Bu arada bir tanidigima sordum, ya karsilikli ceza alacaklar ya hic almayacaklar. Buyuk ihtimal hic.
doğru olanı yapmışsın ama kız aldatılmayı hakediyor belli kiPeki hanimefendi hayat bu birgun olurda aldatilirsaniz sizde sizden saklanilip sizin haricinizde herkesin bilmesini kabullenirsiniz umariz.oyle yorumlar yapiyosunuz ki kadinligimizdan utaniyorum
Insallahdoğru olanı yapmışsın ama kız aldatılmayı hakediyor belli ki
sinir oldum ya inşallah sonucu bari sizden yana güzel olur şu olayın ...
Ben soktayim zaten. Ya kuyruk yaralari var yada herkes bana dokunmayan yilan bin yasasin diyerek bencilce hayatlarini yasiyor.baska bisey bulamiyorum.yuh bir de seni suçlamışlar burada
ben aldatılsam (Allah korusun) bilmek isterim
o yüzden de söylerim aynı senin gibi bir şekilde söylerim yani...
neden bunu başka mantığa oturtma çabası, çok saçma..