sevgilim çok istekli ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?

kesmeseker06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
7
1
23
Sevgilim çok istekli aslında ben de istekliyim ama böyle bir şeye başlarsam yani cinsel olarak, hem sonu gelmez hem de bana sürekli o gözle bakar diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım rahatlatmak adına bişeyler yapmalı mıyım yoksa hiç yapmamalı mıyım o bu konuda hiç ısrar falan etmez ne istersen o olsun diyo ama gözü dışarda olsun da istemiyorum cinsel olarak tatmin etmem gerekir mi?

Cinsel olarak tatmin etmek zorunda değilsin tabii ki. İlişkiniz daha yeni değilse, sevgilinize güveniyorsanız ve tabii ki en önemlisi siz de onu cinsel olarak arzuluyorsanız uygun şartlarda neden olmasın? Size o güven ve rahatlık duygusunu vermesi çok önemli ama siz istemiyorsanız ona bu konuda borçlu değilsiniz. İlişkiler her iki taraf da hazır olduğunda ve istediğinde olmalı.

Yapmadın diye gözü dışarıda olacaksa ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekir bu kişisel bir tercih yapıp yapmamak ama sırf yapmadin diye de gözü dışarda olan birinden hayır gelmez bence
internetten açık giyinen kızları takip ettiğini gördüm biraz moralim bozuldu ama onu istekli diye yadırgayamam insan sonuçta, acaba yapsam düzelir mi diye düşünüyorum bazen

Sevgilim çok istekli aslında ben de istekliyim ama böyle bir şeye başlarsam yani cinsel olarak, hem sonu gelmez hem de bana sürekli o gözle bakar diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım rahatlatmak adına bişeyler yapmalı mıyım yoksa hiç yapmamalı mıyım o bu konuda hiç ısrar falan etmez ne istersen o olsun diyo ama gözü dışarda olsun da istemiyorum cinsel olarak tatmin etmem gerekir mi?
Yaş 20 demi...

Bu tamamen kendinizin verebileceği bi karar ama kendinizi bu konuda ona karşı borçlu hissetmeyin derim ben
internetten açık giyinen kızları takip ettiğini gördüm biraz moralim bozuldu ama onu istekli diye yadırgayamam insan sonuçta, acaba yapsam düzelir mi diye düşünüyorum bazen

Bilmiyorum aranızdaki ilişki nedir nasıldır ama bu devirde nasıl birine güvenip de bunu sorabiliyorsunuz ben çok anlayamıyorum. Söylediklerimi yanlış anlamayın. Çok değil. 4 yaş büyüğüm sizden ama sırf bu yüzden asssssla böyle bsey yapmazdım. Yaşınız daha çok da küçük bence. Pişman olacağınızdan eminin

Hem korku var hemde gözü dışarda olmasın istiyorsun.
İleride pişman olacağın şeylere kalkışma sakın evlat..

Hem korku var hemde gözü dışarda olmasın istiyorsun.
İleride pişman olacağın şeylere kalkışma sakın evlat..
ben onu kaybetmekten korkuyorum gerçekten çok iyi biri benden bi beklentisi de yok zaten ama açık kızları takipp ettiği için acaba benim yüzüme mi böyle oldu dedim ne yapacağımı bilemedim

Eğer istemediğiniz bir şeyi yapmak konusunda sizi baskı altında hissettiriyorsa, ya da yaptınız diye size farklı gözle bakıyorsa, veya yapmadınız diye gözü dışarıda olacaksa bu kişi kesinlikle yanlış kişidir, ilişkinizi gözden geçirin. Bir şey yaşanacaksa, yaşanacak olan her neyse iki kişide buna istekli olmalı. istiyorsanız, istediğiniz ölçüde yapın. istemediğiniz bir şey yapmayın, ve her konuda olduğu gibi bu konuda da hayır demesini ve sınırlarınızı korumayı bilin.

Sırf cinsel anlamda tatmin olmadı diye gözü dışarıda olacaksa bırak gitsin o sevgiliyi.. ilişkiyi cinsellik üzerine kurmayın yaşınız daha 20 şimdi yapacağınız bir hata bütün ömrünüz boyunca yaşayacağınız pişmanlıklara sebep olabilir...

sen iyi vakit geçirmeye bak, eğlenmene bak neden bu kadar düşünüyorsunki bir gün görüşmeyi keserseniz eğer bu dünyanın sonu değil kendini kaptırma ve ciddiye bindirme

Erkek arkadaşımla henüz 1 ayı yeni doldurmusken ilk defa cinsel ilişki yaşadım. Herhangi bir zorlama beklenti vs.. yoktu. Takip ettiği manken vs.. hesap da yoktu. Bunu yaşamasak da ilişkimizin güzel gideceğinden emindim. Yollarımız ayrılırsa da neden yaşadım diye ah vah etmem. Sizin aklınizda çok fazla soru işareti var bence psikolojik olarak buna hazır değilsiniz sırf birini kaynetmemek adına cinsel ilişki yaşamayın. Aileniz bu durumu kabullenmek insanlar değilse litfen kendi ayaklarinizın üzerinde durunca bunu yaşamayı deneyin.

X