• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİM CEZAEVİNDE YARDIM :(

İlk mahkemede çıkar mı ne kadar içeride kalır sizce (satıcı değil içici)

• İlk mahkemede çıkar

• 2 3 aya çıkar

• 6 7 aya çıkar

• 1 sene verirler

• 2 3 sene

• Daha fazla

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

anonim99

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
24
-47
1
22
Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım :((

Madde kullanan biriyle ilişkiye devam mı edeceksiniz? :KK57:
Ondan sonra bir iki yıla eşim madde kullanıyor, beni ve çocuğumu darp ediyor diye konu açarsınız artık. :olamaz:
Müge Anlı gibi uzuuunca bir tirat atasım geldi valla. Adam maddeden cezaevine düşmüş, kız neyin derdinde daha.
Anan baban biliyor mu? Keşke bilseler kimlerle arkadaşlık ettiğinizi.

Siz neden hâlâ sevgilim diyorsunuz uyuşturucu kullanan birine?
Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?

Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım :KK43:(
Uyuşturu ile yakalanmış ve hala sevgilim mi diyorsun 🤯 Peki ..

Üzerinden çıkan miktar önemli ve satıcı olduğu kanaat getirilirse uzun süre yatıyor diye biliyorum ayrıca uyuşturucu bağımlısı ile ne işiniz var hayatınızı karartmak mı ıstiyorsunuz? Geçen sene kurumumuzda geçici çalışan biri üzerinde uyuşturucu ile yakalandı geride 4 çocuk ve bir eşi kaldı ne zaman çıkar Allah bilir. Yapmayın kendinize bu kötülüğü

Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Yaş kaç 12 mi 🙄 bu palavraları yuttuğunuza göre... Uyuşturucunun şakası olur mu hiç? Zor gün bile isteye zehir zikiimlanan birine destek çıkmak demek değil. İlerde başınızı vuracak taş bulamazsınız... Saçma sapan hareket etmeyin.

Madde kullanan biriyle ilişkiye devam mı edeceksiniz? :KK57:
Ondan sonra bir iki yıla eşim madde kullanıyor, beni ve çocuğumu darp ediyor diye konu açarsınız artık. :olamaz:
Müge Anlı gibi uzuuunca bir tirat atasım geldi valla. Adam maddeden cezaevine düşmüş, kız neyin derdinde daha.
Anan baban biliyor mu? Keşke bilseler kimlerle arkadaşlık ettiğinizi.
Biliyorlar 2 ay önce sözlendik ve ben kullanmaya devam ettiği takdirde ayrılmayacağımı nerede söyledim ?

Back
X