sevgilim cahil mi konu sahibesi açıklama :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok bence yüzde seksen konu sahibinin öğretmen olması başka meslek olsaydı (daha basit bir meslek bile olsa) alt tarafı şusun demezlerdi.
Nedir bu öğretmen düşmanlığı ben de anlamıyorum.3 ay tatil muhabbeti sanırsam.tamam 3 ay tatil yapıyorlar ama aldıkları da en düşük memur maaşı.ne var bu kadar düşman olacak anlayamıyorum.kadın öğretmen diye araba tamircisi bile göklere çıkarttılar yanında.şu memur düşmanlığı kadar saçma sapan birşey yok.hani eğitim şöyle kötü böyle rezalet, okumak hiçbir fark yaraymıyor diye şikayet ediyorsunuz ya okulda çalışan kişiler de bu yerin dibine sokup, düşmanlık beslediğiniz insanlar işte.bu ne perhis bu me lahana turşusu derler.o zaman sahip çıkın insanlara da eğitim kaliteli hâle gelsin.3 kuruş parayı çok görmeyin.gerçi aynı halt kendini tedavi eden sağlıkçıya da saldırıyor.sonra da sağlık sisteminden şikayet ediyor.gelişmemiş insanların ülkesi işte.şikayet var ama çözüme yönelik hiçbir şey yok.bu insanlar sizin çocuğunu okutuyor, size ve ailenize sağlık hizmeti sunuyor.neye, kime düşmanlık yapıyorsunuz ? Amacınız nedir ?

Bence de buradaki çoğu kişi çarpım tablosunu şıp diye bilemiyor. itiraf edenler de olmuş zaten.güzel tespit.

Teşekkür ederim yorumunuz için.
Bende ailemden sizin yaşadığınıza benzer tepki aldım hatta ben daha sevgilimle çıkmaya başlamadan söylemiştim aileme ve ailem maddi açıdan reddetti sevgilim de bende öğretmeniz henüz atanmadık ama Allah bir gün nasip eder ataniriz. Şahsen ben de sevgilimi çok seven biri olarak sevgilime cahil yakıştırmasıni yapmazdım dilim varmazdı ayrıca sevgide hesap kitap olmaz sevgi emektir zaten insan yeri gelir yokluk da yaşar zenginlik de yaşar rızkı Allah veriyor öyle değil mi hayat herkese aynı pasta dilimi vermiyor sevgiliniz ihtiyacı olduğu için erken yaşta iş hayatına atılmış eğitim hayatını bitirmiş olabilir fakat siz onun hayatındasiniz ona biseyler katabilirsiniz bunu büyük bir sorun olarak görüyorsanız eğer açıktan lise ünv okumasına vesile olabilirsiniz ne de olsa sevgiliniz birbirinize karşılıklı olarak biseyler katabilirsiniz sorun odaklı değil de çözüm odaklı olursanız boyle şeyleri buraya yazma gereği bile duymazsınız inanın ama ben sizde böyle bir insanla beraberlik yaşayabilecek biri olarak görmedim o yüzden böyle şeyleri sorun ediyorsanız yol yakınken vazgeçin çocuğu üzmeyin devam edecekseniz de delikanlı gibi durun çocuğa da yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…