- 6 Şubat 2010
- 1.471
- 2.160
-
- Konu Sahibi papatyalicicek
Eh yaniBu size mesaj atıp atıp engelleyen evli olduğundan şüphelendiğiniz kişiyle aynı kişi mi? Eğer oysa belki karısı izin vermemiştir
Evli adamsa pazar günü karısı çocuğu ile zaman geçirmek istemiştirSana ne kaç günde kimle ne zaman tanıştıysam?
Ve merak edecek kadar bağlanmışNasıl aynı kişi değil ya? Daha 20 gün bile olmamış diğer konuyu açalı. 20 günde yeni sevgili mi yaptınız? Bu adam evli veya sevgilisiyle aynı evde yaşayan biri bence
Al kaçırdın üyeyi mutlu musunNasıl aynı kişi değil ya? Daha 20 gün bile olmamış diğer konuyu açalı. 20 günde yeni sevgili mi yaptınız? Bu adam evli veya sevgilisiyle aynı evde yaşayan biri bence
Kendisi halbukim adamın evli olduğundan şüphelenmiş niye kızdı ki bu kadarAl kaçırdın üyeyi mutlu musun
Hayır saçmalama asla evli olamaz vs dememizi istedi. Biz de evli olabilir deyince tadı kaçtı. Ama farklı rumuz ve hikayeyle gelir ilerleyen günlerdeKendisi halbukim adamın evli olduğundan şüphelenmiş niye kızdı ki bu kadar
UyumuşturSaat 2 de buluşalım dedik sonra saat 12 de ona hazırlanmaya başlıyorum dedim oda, bekle canım yazdı noldu dedim cevap vermedi tam 6 kere aradım interneti de açık bu arada aramalarıma da bakmadı sizce napmalıyım tekrar ariyim mi? Hala aramadı ve yazmadı
Adamın kendisi yerine karısıyla vakit geçirmesini kaldıramadı senin yüzünden…..Kendisi halbukim adamın evli olduğundan şüphelenmiş niye kızdı ki bu kadar
Kocam da kocam.hanımlar, bu kadar da uzatmayalım lütfen. evli olmak bu kadar kötü bi şey değil. siz de evlisinizşladkjfhdgd ay pardon