Sevgilim birlikte olmak istiyor???

sizce benden ayrılmak ister mi?

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
böyle bir kelekle nasıl birlikte olabiliyorsun..belliki senle merağını giderecek ve daldan dala konacak..sorması dahi hata..koyver gitsin..kelek ne olacak..daha sen çocuk sayılırsın..derslerine ver kendini..elbet gerçek biri çıkacaktır karşına..

Hanımlar,
üsluplara dikkat edebilir miyiz lütfen?
Konu sahibesi,
sizin konuyu anket olarak açmanıza takılmış olabilirler ama bir yandan da onlar açısından düşünürseniz şayet iki insan birbirini seviyorsa ve birlikte olmayı her ikisi de istiyorsa bunu 3. şahıslara sormaya gerek yoktur.
İlişki yaşarsanız ayrılabilir de ayrılmayabilir de, bu yaşadığınız sevginin temelinin ne kadar sağlam olduğuna veya sevgiyle birlikte saygıyı da ne kadar koruyabildiğinize bağlı, ilişki yaşamasanız da ayrılabilirsiniz, bunu insanların tecrübeleri değil zaman gösterir, herkesin tecrübesi, yaşanmışlıklarına göredir çünkü, benim tecrübem size uymayabilir.

Sizin üstünde durmanız gereken şey siz sevgilinizle birşeyler yaşamak istiyor musunuz istemiyor musunuz?
Buna ne kadar hazırsınız? İlerde pişman olur musunuz olmaz mısınız? İlişkiye girerseniz sevgiliniz bunu ilerde aleyhinize kullanır mı kullanmaz mı, bu konuda ona ne kadar güveniyorsunuz?

İlişkiye girdikten bir süre sonra ayrılırsanız keşke ilişkiye girmeseydim diye suçluluk duyacak mısınız yoksa istedim, yaşadım, sonlanmasını da kabul ediyorum diyebilecek kadar güveniyor musunuz kendinize?

İlişkiyi evliliğe atılacak bir adım, ilişkinin bitmeme garantisi olarak mı görüyorsunuz?

Bu soruların cevaplarına göre karar vermelisiniz, diyelim ki ilişki yaşamak için erken diye düşünüp teklifini kabul etmediniz, o zaman lafı dolandırmanıza gerek yok, henüz erken olduğunu düşünüyorum, hazır değilim dersiniz olur biter.

Bu cevap sonrası ayrılıyorsa zaten birlikteliğin temelini cinsellik yaşama umuduna bağlamış demektir, ki güçlü ve sağlam ilişkilerin tek ve mutlak yapı taşı cinsellik değildir.

Saka misin nasil soru bu bunu bana 8 aylik beni az cok taniyan bir erkek hem de ozelime aldigim soracak beynini parcalarim onun neden mi

1. Beni bu kadsr hafife alacak neyimi gordun de evlilik disi iliski istiyorsun memlekette o... mu kalmadi da bekaretli kizdan fantazi arayisi gibi BEDEN istiyirsun bu kadar basit olacak ne yaptim sana deyyus derdim

2.si bu kadar rahat istiyorsan benden onceki her kiz srkadasinla sevisen bi erkek o.pusu musun sen ne safmisim ki bunlari goremedim yuh bana deyip beynini parcalardim yahu dini imani vs gctim tut ki bunlarla alakasiz birisi var su an ama karakter nerde arkadasim bi bayana kadina neden evlilik degil de bu teklif edilir, bu kadar mi basidiz biz kutsanan bir cinsken bide anket bide soruyorsun tecrubeli arkafaslar mis mis, midem bulandi...

merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)

Birlikte olmak istiyor derken nerden biliyosun? Açık açık söyledi mi? Eğer öyleyse bence kesinlikle birlikte olmamalısın.

bekaretini eşine sakla beklesin beyfendi o nedemekmiş öyle..bana böyle bi teklif gelseydi eşimden bekarken anında ayrılırdım! böyle adamdan hayırmı gelir terbiyesiz ya, sizde gelmiş soruyosunuz neyin kafasını yaşıyosunuz anlamıyorum.. ben vajinusmusu bile yeni yendim bu ne cesaret ya anlamıyorum hiçmi korkmuyosun ,ailenin başını yere eğdirme ilerde evlendiğinde içinden vicdan azabı çekersin,çoçuğun olduğunda yapma diyeceğin şeyleri sende yapma

seninle beraber olmak istemesi çok normal bir şey beraber olduun insanın seni arzulaması da güzel bir şey eğer sende kendini hazır hissediyorsan( ki zaten 20 yaşındasın fiziksel olarak buna hazır bedenin) neden olmasın bu kadar komplike düşünme tek problem sen istiyor mıusun istemiyor musun

Asıl bu duruma şaşıranlar; siz mağarada mı yaşıyorsunuz? =D tabularınızla baş başa devam etmelisiniz siz.
Bir de saçma sapan vajinismus olduğunu belirterek yaklaşan tipler var. Ahahah=D
Daha kadınlıklarının farkında olmayan şahıslar uç noktalara varan bir katılıkla akıl vermeye kalkışıyor. Komedi. Ve çok ama çok vahim. =D

Konu sahibi yazdıklarından anlaşılan o ki sen henüz kendi değerinin bilincine varacak olgunluğa erişmemişsin.
Cinsellik sonrası acaba değişir mi, ayrılır mı düşüncesine girmişsen sakın girişme bu işe. Gönül rızasıyla beraber mantığının da evet demesi lazım bir şeye başlamak için. Sende bunu görmedim.
Sonrasını kaldıramazsın sen. İstemiyorum dediğinde seni bırakacaksa da salla gitsin öyle birini.

a dan z ye her boyutu ile yanlis bi durum,
karsi tarafin sizi zor duruma dusurup dusurmeyecegini dusunmeden teklif ettigi,
8 aylik bi arkadaslik olusu,
sizin bu konuyu 'Sonradan degisir mi ' !!!diye sormaniz...v.s bastan asagi yanlislarla dolu.
haram bulasan isten hayir gelmez

Sen onu reddedince seninle ayrılacak olan adam seni hiç sevmemiştir ve sadece bedenin için seninle olmuştur. Böyle tiplerde daha güzel bedeni olan birini görünce seni zaten terkedecektir.

bir cok kişi gibi evlenmeden ASLA diyenlerdenim. Hem dini hemde kişisel görüşüm.

Bence ilişkinizin ne kadar sağlam olduğunu ve seni gerçekten sevip sevmediğini buradan anlayabilirsiniz, yani seni evlenene kadar beklemesinden anlayabilirsin.
iyi geceler :)

Neden ısrarla hayır denmiş ben anlayamadım..
Ben henüz kimseyle birlikte olmadım ama bunu toplum ne der çevre ne düşünür kendimi kocama saklamalıyımmm.. Dürtüsüyle değil, gerçekten istediğim birisi olmadığı için.
Toplumun bizi sınırladığı kalıplardan kurtulup kendi hayatımızı kendi istediğimiz gibi kurursak daha mutlu olacağımızı düşünüyorum..
Sorunun cevabıda çok basit, istiyorsan yap, pişman olacağını düşünüyorsan yapma. :)
Ayrıca sevgilisiyle birlikte olan kadınlara or.spu yaftası yapıştıran kişilerin yine kadın olması çok şaşırttı beni..
Herkesin kendi bedeni sizin istediğiniz kalıbın yada düşüncenin dışına çıktı diye or.spu demek ne kadar mantıklı? Neye göre kime göre? Yapmayın lütfen..

Asıl bu duruma şaşıranlar; siz mağarada mı yaşıyorsunuz? =D tabularınızla baş başa devam etmelisiniz siz.
Bir de saçma sapan vajinismus olduğunu belirterek yaklaşan tipler var. Ahahah=D
Daha kadınlıklarının farkında olmayan şahıslar uç noktalara varan bir katılıkla akıl vermeye kalkışıyor. Komedi. Ve çok ama çok vahim. =D

Konu sahibi yazdıklarından anlaşılan o ki sen henüz kendi değerinin bilincine varacak olgunluğa erişmemişsin.
Cinsellik sonrası acaba değişir mi, ayrılır mı düşüncesine girmişsen sakın girişme bu işe. Gönül rızasıyla beraber mantığının da evet demesi lazım bir şeye başlamak için. Sende bunu görmedim.
Sonrasını kaldıramazsın sen. İstemiyorum dediğinde seni bırakacaksa da salla gitsin öyle birini.
Vajinismus konusu bu başlıkta bana da alakasız geldi ancak saçma bulunamayacak kadar ciddi olduğunu düşünüyorum.
Olgunum demedim, 20 yaşındayım ve tavsiye istedim,teşekkürler.
Benim bu merakımı yaratan da bu vahim durum zaten. Bakış açılarını önemsemeyen,insanlar ne demiş umursamayan biri olmayı ben de isterdim ancak olmuyor. İnsanlar susmaz ve siz de kulaklarınızı her zaman tıkayamazsınız.
Cinsellik sonrası ayrılan birçok kişi duydum. Cinsellik olmadı diye ayrılanı da duydum. Yani bu durum çevremizde var ve yaşanıyor. İstediğimiz kadar modern geçinelim. Ama bu var. Sanki uzaydan gelmişim ya da çok uç bir soru sormuşum gibi verilen tepkileri yersiz buluyorum. İlla her kadının aklından geçmiştir bu sorular... Cevabınız için teşekkürler :)

seninle beraber olmak istemesi çok normal bir şey beraber olduun insanın seni arzulaması da güzel bir şey eğer sende kendini hazır hissediyorsan( ki zaten 20 yaşındasın fiziksel olarak buna hazır bedenin) neden olmasın bu kadar komplike düşünme tek problem sen istiyor mıusun istemiyor musun
Samimi gelen nadir yorumlardan. Ellerinize sağlık,teşekkür ederim

bekaretini eşine sakla beklesin beyfendi o nedemekmiş öyle..bana böyle bi teklif gelseydi eşimden bekarken anında ayrılırdım! böyle adamdan hayırmı gelir terbiyesiz ya, sizde gelmiş soruyosunuz neyin kafasını yaşıyosunuz anlamıyorum.. ben vajinusmusu bile yeni yendim bu ne cesaret ya anlamıyorum hiçmi korkmuyosun ,ailenin başını yere eğdirme ilerde evlendiğinde içinden vicdan azabı çekersin,çoçuğun olduğunda yapma diyeceğin şeyleri sende yapma
Bu katılığın sebebini merak ediyorum.
Neyden korkacakmısım cok pardon?
Evet cevreyi ve aileyi önemserim ve çekinirim ancak korku cok uç ve gereksiz. Ben hayatımı yaşadım diye kimsenin de başı yere eğilmez. Ha böyle katı geçinen birkaç tanıdığım daha var emin olun onlar sizden bizden beter... Tek yapmadıkları bekaretkerini kaybetmemek... Onun dışında yapmadıkları şey yok maşallah. illa söylettireceksiniz yani bunları.
Merak ettim sordum yahu ne var bunda

Saka misin nasil soru bu bunu bana 8 aylik beni az cok taniyan bir erkek hem de ozelime aldigim soracak beynini parcalarim onun neden mi

1. Beni bu kadsr hafife alacak neyimi gordun de evlilik disi iliski istiyorsun memlekette o... mu kalmadi da bekaretli kizdan fantazi arayisi gibi BEDEN istiyirsun bu kadar basit olacak ne yaptim sana deyyus derdim

2.si bu kadar rahat istiyorsan benden onceki her kiz srkadasinla sevisen bi erkek o.pusu musun sen ne safmisim ki bunlari goremedim yuh bana deyip beynini parcalardim yahu dini imani vs gctim tut ki bunlarla alakasiz birisi var su an ama karakter nerde arkadasim bi bayana kadina neden evlilik degil de bu teklif edilir, bu kadar mi basidiz biz kutsanan bir cinsken bide anket bide soruyorsun tecrubeli arkafaslar mis mis, midem bulandi...
Erkekler birçok kadınla beraber olurken kadının kendini kocasına saklaması.... Neden

a dan z ye her boyutu ile yanlis bi durum,
karsi tarafin sizi zor duruma dusurup dusurmeyecegini dusunmeden teklif ettigi,
8 aylik bi arkadaslik olusu,
sizin bu konuyu 'Sonradan degisir mi ' !!!diye sormaniz...v.s bastan asagi yanlislarla dolu.
haram bulasan isten hayir gelmez
Amin ablacım.......

Bu katılığın sebebini merak ediyorum.
Neyden korkacakmısım cok pardon?
Evet cevreyi ve aileyi önemserim ve çekinirim ancak korku cok uç ve gereksiz. Ben hayatımı yaşadım diye kimsenin de başı yere eğilmez. Ha böyle katı geçinen birkaç tanıdığım daha var emin olun onlar sizden bizden beter... Tek yapmadıkları bekaretkerini kaybetmemek... Onun dışında yapmadıkları şey yok maşallah. illa söylettireceksiniz yani bunları.
Merak ettim sordum yahu ne var bunda

İki insanın birbirini arzulayıp ddokunmak istemesine neden böyle bakılıyor? Yok seni sevse istemezdi, asla olamaz vs..
Bu kafayla vajinismus sorununu yaşamanız çok normal, ilerde çoluğunuz çocuğunuzda aynı sıkıntıyı çekecek gibi..

X