Sevgilim birlikte olmak istiyor???

sizce benden ayrılmak ister mi?

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
Niye konu açtın anlamış değilim,bal gibi biliyosun pişman olacağını.Daha yaşamadan ailenden etrafından nasıl bir tepki görürsün onu hesap ediyosun,belli yaşadıklarının getireceklerini omuzlayamicağın.Seni gerçekten sevedebilir ama gönül bu yarın ne olacağını bilemezsin,o soğur sen soğursun kaza olur bela olur,böyle bir durumda dik durup kimseye eyvallahın olmadan yoluna devam edebileceksen ne yaşarsan yaşa.Ama ben senin yazdıklarından filmin sonunu böyle görmüyorum.

Övünmekmi ? Böyle algıladıysanız sizede kocaman bi alkış
Ayy ne bileyim bu sitede vajinusmus olmayı namusluluk göstergesi sayıp bunla övünen çok var da sizi de onlardan sandım. Ayy ben evlendiğim halde bedenimi kocama teslim(!) etmeye haya ettim sen sevgilinle nasıl sevişirsin?!!! gibisinden.
xenforo-smilies-kk70.gif
neyse kusura bakma.[/QUOTE]
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ben evlenirsem kocam merdivenlerdeyken onu soymaya başlarım gibime geliyor:KK70::KK70::KK70:

Övünmekmi ? Böyle algıladıysanız sizede kocaman bi alkış
Ayy ne bileyim bu sitede vajinusmus olmayı namusluluk göstergesi sayıp bunla övünen çok var da sizi de onlardan sandım. Ayy ben evlendiğim halde bedenimi kocama teslim(!) etmeye haya ettim sen sevgilinle nasıl sevişirsin?!!! gibisinden.
xenforo-smilies-kk70.gif
neyse kusura bakma.[/QUOTE]

Hay namusuma dediğim çok oldu :KK70: Çok büyük bi dert gerçekten çok şükür bitti. Bi haltta yokmuş boşuna kasmışım :KK70: :KK48:

yanlis soru bence...........
sen kendine sormalisin ben bu adamla beraber olmak istiyormuyum diye.....
ona gorede sonuc belli zaten

Anormalmi bilmem Tabularla alakası yok psikolojik bişey. bilmem vajinusmus denen şeyi duydunuzmu. Ayrıca ironi yaptığımıda hatırlatmama gerek yok sanırım :KK39:

Psikolojik olmasının sebebini hiç düşündünüz mü? Neden vajinismus bekaretin tabu olduğu ülkelerde yaygın sizce? Valla ironiyi ben de anlamadım.
Geçmiş olsun...

bunu sorabılecek kadar yasın kucuk oldugundan sen hata yapma
nasıl olsa bıgun yapacaksın merak etme acele edılecek bırsey yok cok ta matah bı mevzu degıl
sımdı yasamasanda olur

xenforo-smilies-kk70.gif
neyse kusura bakma.
ben evlenirsem kocam merdivenlerdeyken onu soymaya başlarım gibime geliyor:KK70::KK70::KK70:[/QUOTE]

Haha bende aynen öyle düşünüyordum :KK70: Hatta yapamadığımı birkaç arkadaşıma söylediğimde şoke olmuşlardı :KK70: Umarım siz soyar ve devam edersiniz :KK70: :KK70: :KK70:

xenforo-smilies-kk70.gif
neyse kusura bakma.
ben evlenirsem kocam merdivenlerdeyken onu soymaya başlarım gibime geliyor:KK70::KK70::KK70:[/QUOTE]
Ahahha yılların acısını çıkarırsın. Yumuşak ol adamı ürkütme.
xenforo-smilies-kk70.gif
Bir kaplanın avı olan yavru ceylana yaklaştığı gibi. Yavaş yavaş, ürkütmeden...

Ne izni ya. İnsan akıl danışamaz mı? Ne çok önemsediniz soruyu da kendinizi de vallahi takmayın bu kadar üzülüyorum size de. Cevaplarınız için teşekkürler
Hakaret etmediğim,konu dışına çıkmadığım surece istediğim cevabı yazarım işine gelmeyen şeyi duyunca tepki vericeksen konu açma.

xenforo-smilies-kk70.gif
neyse kusura bakma.

Hay namusuma dediğim çok oldu :KK70: Çok büyük bi dert gerçekten çok şükür bitti. Bi haltta yokmuş boşuna kasmışım :KK70: :KK48:[/QUOTE]
Bundan sonra konulara girip hava at bence. Boşa gitmemiş olsun o 5 sene.
xenforo-smilies-kk70.gif

Çook geçmiş olsun bu arada.

Genellemeye bak şaşkınım

Ayy cinim evlilik öncesi cinsellik yaşama hayatın biter yorumlarının tam zıt versiyonu ikisi de içler acısı ikisi de dehşet verici ikisi de yok artık dedirtici
ben yaşadıklarım doğrultusunda yorum yaptım ...bu benim düşücem katılır katılmazsın umrumda değil ... dehşetli bir şekilde oku o zaman yazdıklarımızı .. benim gördüklerim böyleydi . herkesin ağzında namus herkesin ağzında ayy ben evlenmeden elletmem bilmem ne .. biz neler gördük biliyruz .ben sana dehşet verici başka birşey daha söyleyeyim ..bu tip insanların evlendkten sonra birden namus timsali ahlak zabıtası kesilmeleri ...

Ne izni ya. İnsan akıl danışamaz mı? Ne çok önemsediniz soruyu da kendinizi de vallahi takmayın bu kadar üzülüyorum size de. Cevaplarınız için teşekkürler
Hakaret etmediğim,konu dışına çıkmadığım surece istediğim cevabı yazarım işine gelmeyen şeyi duyunca tepki vericeksen konu açma.

ben evlenirsem kocam merdivenlerdeyken onu soymaya başlarım gibime geliyor:KK70::KK70::KK70:

Haha bende aynen öyle düşünüyordum :KK70: Hatta yapamadığımı birkaç arkadaşıma söylediğimde şoke olmuşlardı :KK70: Umarım siz soyar ve devam edersiniz :KK70: :KK70: :KK70:[/QUOTE]
soydum mu gerisi kolay da ben korkarım ama bakamam sadece üstünü soyarım:mad::KK70::KK70:
xenforo-smilies-kk70.gif
Bir kaplanın avı olan yavru ceylana yaklaştığı gibi. Yavaş yavaş, ürkütmeden...[/QUOTE]
ben ve yımışah:KK53::KK53::KK53: çok sert ve vahşi kişiliğimden seks sırasında ödün vereceğimi hiç düşünmüyorum:KK53::KK70::KK70:

merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)
O is olmasin ama diger sekilde olabilir sinir koy

ben yaşadıklarım doğrultusunda yorum yaptım ...bu benim düşücem katılır katılmazsın umrumda değil ... dehşetli bir şekilde oku o zaman yazdıklarımızı .. benim gördüklerim böyleydi . herkesin ağzında namus herkesin ağzında ayy ben evlenmeden elletmem bilmem ne .. biz neler gördük biliyruz .ben sana dehşet verici başka birşey daha söyleyeyim ..bu tip insanların evlendkten sonra birden namus timsali ahlak zabıtası kesilmeleri ...
Ne yaptıkları beni ilgilendirmez ama gerçekten namus ile kafayı bozmak zor olsa gerek

Haha bende aynen öyle düşünüyordum :KK70: Hatta yapamadığımı birkaç arkadaşıma söylediğimde şoke olmuşlardı :KK70: Umarım siz soyar ve devam edersiniz :KK70: :KK70: :KK70:
soydum mu gerisi kolay da ben korkarım ama bakamam sadece üstünü soyarım:mad::KK70::KK70:

xenforo-smilies-kk70.gif
Bir kaplanın avı olan yavru ceylana yaklaştığı gibi. Yavaş yavaş, ürkütmeden...[/QUOTE]
ben ve yımışah:KK53::KK53::KK53: çok sert ve vahşi kişiliğimden seks sırasında ödün vereceğimi hiç düşünmüyorum:KK53::KK70::KK70:[/QUOTE]
Hayaller hayaller hayaller evlenmeden once bende.bole dusunuyodum evlenince ole olmuyo ilk aydan sonra geciyo heves

xenforo-smilies-kk70.gif
Bir kaplanın avı olan yavru ceylana yaklaştığı gibi. Yavaş yavaş, ürkütmeden...
ben ve yımışah:KK53::KK53::KK53: çok sert ve vahşi kişiliğimden seks sırasında ödün vereceğimi hiç düşünmüyorum:KK53::KK70::KK70:[/QUOTE]
Hayaller hayaller hayaller evlenmeden once bende.bole dusunuyodum evlenince ole olmuyo ilk aydan sonra geciyo heves[/QUOTE]
o_Oo_Oo_O

Ne yaptıkları beni ilgilendirmez ama gerçekten namus ile kafayı bozmak zor olsa gerek
bencedeee ... namus derken bazılarının namus kavramı doğrultusunda konuştum .. benim için namus bacak arası değil dürüstlük ve iyi insan olmaktır ..

X