Sevgilim biraz şapşal biri :( tanıdıkça farketmeye başladım :(

geçtiğimiz aylarda aynen bu anlattığın gibi biriyle tanıştım. kariyer sahibi akıllı hoş güvenilir çok ilgili vs. ama bunun yanında aynı senin anlattığın gibi beni rahatsız eden şapşal hareketleri vardı:) yani bi şeyi bana bi kaç defa tekrarlatma yada söylediğim bişeyi unutma yada ufak tefek beni sinir eden sakarlıklar gibi.bazı şeyleri ben söylemeden yapmaması gibi. ama çocuk okadar iyiydi ve temiz bir çocuktu ki bunları belki göz ardı edebileceğimi düşündüm. sonuç adam şu an başkasıyla evli hemde bi kaç ay içinde nişanlandı evlendi. yani demem o ki kimseye çok iyi benide çok sevdi filan deme valla şu devirde herkes cambaz olmuş. o saf salak dediklerimiz daha fena. içime sindi demişsin ama anlattıklarına göre henüz pekte sinememiş. annenin fikirlerinede mutlaka önem ver. hakkında hayırlısı

Konuya gelince kimse kusursuz değildir.

Ayrıca erkekler kadınlara nazaran kendilerindeki olumsuzlukları daha çabuk kabullenip düzeltme yoluna gidebiliyor.

Benim eşim öyle en azından.

Düzgünce konuşup rahatsız olduğunuz yönlerinizden bahsederseniz sizi anlayacağına ve bu konularda çaba harcayacağına inanıyorum.

20 gün erken bence bir insan hakkında kesin karar verebilmek için, anne ile tanıştırma kısmını ben yapamazdım mesela bu kadar erken sürede, seversen şapşiriklikleri gözüne batmazdı kısmına katılmıyorum "seni seviyorum" demesine inanmazdım ben olsam ama elini kolunu nereye koyacağını bilememesi ilk günlerin heyecanından olabilir pekala, ben benimkine ilk günler neden böyle yapıyordun çok komiktin diye ilerleyen zamanlarda sorduğumda, sen suratının kızarmışlığını görseydin asıl o zaman gülerdin demişti. Herkesin ilk zamanlardaki dışa vurumu farklı oluyor :) Kızarmış suratla dan dan konuşmak bence de daha komiktir

Degismesini beklemeyin.....

yakinen tanidigim birine benzettim ; ))

pelteklik, tekrarlama, garsonu farketmeme ve cok konusmanin tam tersine "fazla" kontrollu biri... flort doneminde ben de buna takilmistim mesela :)

ama heyecanli olmadigi anlardaki sapsalligi bile aksine cok tatli gelmisti.

Size de uzak veya yakin gelen davranislari varmis ancak anlattiklarinizin hicbirinde -alooo kismi haric- ciddi sekilde rahatsiz oldugunuz birsey pek goremedim,
Sahsen anlattiklariniz benim tolere edebilecegim seyler olurdu (garson konusunda uyarmaniz yeterli olur sanirim)

Bir sure daha taniyin derim,
Tahammul edip edemeyeceginiz ve onun asil karakteri ve neleri degistirip degistiremeyeceginiz ortaya cikar.
Sizi heyecanlandirmis sonucta ; )

Fakat bilin ki kimseyi tumuyle degistiremezsiniz; cok konusmasi gibi...
zaten yaptiginiz zaman da karaktersiz mi diye dusunup basyapitinzdan da soguyabilirsiniz : p

1) heyecandan kaynaklanıyor olabilir. zaman geçtikçe kendi gibi davranmaya başlar. bu süreç içerisinde aranızdaki mesafeyi koruyun derim. yani hemen ciddi şeyler düşünmeyin... (bazı kızlarımız öyle de, o sebepten yazdım)

2) doğuştan gelen bir özelliktir. sosyal zekası düşüktür. ailesi iyi desteklemediyse çocukluk döneminde, öyle devam eder...

birincisi huylar aliskanliklar asla degismez
yani bu adam hep böyle olacak
sadece biraz torpulenir ama degismez
ikincisi sevmiyorsaniz hersey daha cok daha cok batacak
ustelik evliyken dahada cok batacak
her zaman derim ki evlilikte saygi sevgiden önemli olmali

Ben de eskiden şapşaldım, ben de elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyordum bazen, benim de bazen aşırı sevgiden içim içime sığmıyordu tuhaf hareketler yapıyordum o an için. Duygularımız içimizden taşıyor nasıl hareket edeceğimizi bilemiyoruz işte n'apalım?
Sonra bu şapşallık karışımı cıvıl cıvıllığımı yitirdim. Senin de erkek arkadaşının sana karşı böyle bir sevgisi olduğu için şapşal davranıyor olabilir.
-Tekrar şapşal olmayı özledim, ama kuruttular ,kuruttu içimi ya. höf.-

Bence simdi biraz heyecandan böyle davranıyor olabilir; cunku ben de erkek arkadasımla ilk buluştuğumuzda kahveye seker bile atamamıstım utanmıstım sonra unutup öyle ictim ayy cok acı dedim güldü o attı şekeri karıştırdı falan. Sonra bir keresinde de o benim arabama bindi ters seride girdim heyecandan ölecektik valla. Bir keresinde de onun arabasındaydık kapıyı açamadım inemedim aşağı bir türlü. Salak sacma seyler yaptım ben de, ama zamanla düzeliyor. Bence sen de zaman ver o biraz heyecandan öyle davranmış olabilir. Yani ben de öyle bazen sapsal seyler yapıyordum ama düzeldi. Tamamen seni sevdiğinden yapıyor bunu emin olabilirsin :) panik oluyor muhtemelen

ayyy...
he ya ben de öyle... artık odunum... hayat beni odun yaptı...

Zeki olmakla nasil davranacagini bilmek cok ayri seyler canim. Ben biriyle tanistirildim.cok cok zeki oncesinden taniyorum filan herkesin cocuklugundan gipta ettigi biri ama gel gor ki adam kutuk gibi ruhsuz bisey. Hadi ilk bulusmadir ondandir cekonmistir dedim ikinci de ayni velhasil kelam olmadi ama su var . Simdi rahatsiz eden bisey seni ilerde daha cok rahatsiz edecek. Bunu sakin unutma onun icin acik acik konus siz bir amac ixin tanistirilmissiniz e haliyle mantik cercevesinde kisilerin birbirini tanimaya calismasi normal kor kutuk asik olarak baslamadiniz iliskiye.yerinde olsam konusurdum. iyi gozlemle imkanin varsa is ortaminda ya da onun arkadas ortaminda gozlemle. bunlar sana dah iyi bir ipucu verir. Mesela esimle de ben tanistigimizda hersey iyi tamada muhendis bir insan hic mi giyimine dikkat etmez bu biraz beni rahatsiz ediyor derdim kendi kendime nitekim nisan ve dugunden sobra hakikaten anladim ki adam giyimi onemsemiyor onun icin cok temiz olmasi yeterli. Kotlari kirisik olmasina ragmen utuyu gereksiz gorurdu filan. Ben cabalaya cabalaya biraz duzelttim ama biraz duzelttim tam duzelmedi duzelmez. Onun icin iyi gozlemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…