• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim biraz şapşal biri :( tanıdıkça farketmeye başladım :(

princes_Pocahontas

♪♪KPSS hedef 85 net♪♪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
372
22
48
Muğla
merhaba arkadaşlar. Bahsedeceğim kişiyle bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım ve telefonda 1 hafta görüştükten sonra buluştuk ve çok fazla elektrik aldım. Bugüne kadar tanıştığım hiçbir erkeği bu kadar hoş bulmamıştım. Dışı kadar içi de güzel ve çok iyi niyetli birisi. Ben şu an atanamadım ve o kendisi matematik öğretmeni ve şubatta atanacak kısmet olursa. benim atanıp atanmamamı hiç sorun etmiyor. Genelde karşıma çıkan erkekler hep atanmış olsun istediği için bir süredir bir beraberliğim olmadı. zaten uzun ve yorucu bir ilişkiden çıktım. Bu kişi gerçekten aradığım iyi niyetli, cömert, içi dışı bir birisi.. Beni olduğum gibi seven, açık sözlü..... kısacası bir erkekte aradığım birçok iyi özellik onda mevcut fakat bir sıkıntı var ve bu bana gittikçe batmaya başladı... Birz fazla saf gibi mi desem ne desem... Konuşması biraz garip hani türkçeyi sonradan öğrenen insanlar gibi ağzından kelimeler çıkarken bir garip çıkıyor. önceden boks yapıyormuş ve ön dişleri kırılmış ve sonradan ön diş taktırmış ve o yüzden konuşmasının değiştiğini söylemişti. Bi de yeni tanıştık diye ilk zamanlar heyecandan o şekilde davranıyordur diye düşündüm ama gün geçtikçe yine aynı...... Mesela biraz davranışlarından bahsetmek istiyorum. sürekli dediğini iki üç kez tekrar ediyor... bir konu konuşurken aniden alakasız bir konuya geçiyor... Toplum içinde davranışlarını fazla sevmiyorum. Yerine göre hareket etmesini bilmiyor. Bi cafe de oturuyoruz diyelim... özel bir konu konuşuyoruz mesela ve garson gelince susması gereken konu olduğu halde ve konuşmasına devam ediyor ve rahatsız oluyorum. herkesin yanında "Seni Seviyorum" diyor.. Bu çok güzel birşey ama ben rahatsız oluyorum ve anladığım kadarıyla biraz şapşal demek istemiyorum ama galiba öyle biriyle birlikteyim. Anneme anlatıyorum " öyle saf olsa nasıl oddü de mat bölümü kazanır" diyor. Bir de ben tanışayım dedi ve dün annemle tanıştılar ve annemin yanında anormal davranmıyordu acaba diyorum benimleyken mi böyle sadece... Hani heyecandan... Mesela dün yemek yerken cips e tuz yerine şeker ekti :) bi de kolunu masa da uzatıyor bana doğru ve kola bardağını ben uyarmasam dökecek.. Pek olgun biri değil.. Hayatına çok fazla kız girmiş aslına anlatışına göre... Bu çocuğu hala çözemedim ilişki her geçen dakika ilerliyor ve bana karşı hisleri artıyor... Kafam çok karışık şu an. Gerçekten beni mutlu edecek biri diğer huyları çok iyi... Yalan söylemeyi bile beceremeyen biri.. dış görünüşü de hoş ama bu yönleri beni deli ediyor... sizce bu kişi ile gelecekte mutsuz olur muyum??? Yarın arkadaşlarımın yanında beni mahçup edecek davranışları olur mu? Ama çok hoşlandım gerçekten içime sindi.. Şu şaban gibi halleri olmasa :) Acaba benimle olduğu için heyecandan mı böyle yapoyrdur? Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :(

Bence tek kusuru kız gibi büyümüş. Aslında önemli bir durum. Çok sosyal olmamış çocukluk çağında falan, sonra okul serüveni falan başlamış. Şu an mutluysan sonra da mutlu olabilirsin ya da değişebilir. Ancak şimdi mutsuzsan bu sonradan mutluluğa dönüşmez. Yalnız içime sindi diyorsun ama sürekli bir tedirginlik içindesin; toplum içinde daha baskın bir erkek istiyorsun..Hepsi aynı anda olmayabiliyor. Bu yönden 10 numara birini bulursun, gelirsin burada konu açarsın “her şey iyi güzel tam istediğim gibi biri ama kızları kesiyor, gizli tellerle konuşuyor” diye.

Karar senin, biraz daha zaman geçirmeye çalış.

Sorununun ne olduğunu anlamadım sevgilinin ama benim içime sinmezdi.
Bu kadar olumsuz anlattığına göre seni etkileyen ne onu merak ettim, sadece dış görünüş mü?
sadece dış görünüşü etkilemedi tabi.. dış görünüşü güzel giyinmesini biliyr ama sadece bu değil tabi.. İyi niyetli, uysal, dürüst biri... güvenilir.. yani çok özelliği var hoşuma giden ama şu tavırları garip geliyor sadece.. :( o halleri olmasa dört dörtlük aradığım gibi birisi.

onu tanımadan bilemezsin şimdiye kadar yazdıkların çokta abes şeyler değil biraz daha tanımaya çalış absürt bi davranışında niye böyle yaptın falan diye sor belki gerçekten heyecandandır,insanlar genelde aşık olduğu kişilerin yanında saçmalar normaldir :)

Bence tek kusuru kız gibi büyümüş. Aslında önemli bir durum. Çok sosyal olmamış çocukluk çağında falan, sonra okul serüveni falan başlamış. Şu an mutluysan sonra da mutlu olabilirsin ya da değişebilir. Ancak şimdi mutsuzsan bu sonradan mutluluğa dönüşmez. Yalnız içime sindi diyorsun ama sürekli bir tedirginlik içindesin; toplum içinde daha baskın bir erkek istiyorsun..Hepsi aynı anda olmayabiliyor. Bu yönden 10 numara birini bulursun, gelirsin burada konu açarsın “her şey iyi güzel tam istediğim gibi biri ama kızları kesiyor, gizli tellerle konuşuyor” diye.

Karar senin, biraz daha zaman geçirmeye çalış.
tam duygulaıma tercüman olmuşsunuz. Resmen içimde kileri yazdınız. benim daha evvel görüştüğüm kişiler çok uyanık çok akıllı idi ama hem aldattılar hep terkettiler... Yani güvenilir olması çok önemli ve çok güvenilir biri.. umarım biraz daha tanıdıktan sonra bu huyları değişir ve heyecandandır davranışları

merhaba arkadaşlar. Bahsedeceğim kişiyle bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım ve telefonda 1 hafta görüştükten sonra buluştuk ve çok fazla elektrik aldım. Bugüne kadar tanıştığım hiçbir erkeği bu kadar hoş bulmamıştım. Dışı kadar içi de güzel ve çok iyi niyetli birisi. Ben şu an atanamadım ve o kendisi matematik öğretmeni ve şubatta atanacak kısmet olursa. benim atanıp atanmamamı hiç sorun etmiyor. Genelde karşıma çıkan erkekler hep atanmış olsun istediği için bir süredir bir beraberliğim olmadı. zaten uzun ve yorucu bir ilişkiden çıktım. Bu kişi gerçekten aradığım iyi niyetli, cömert, içi dışı bir birisi.. Beni olduğum gibi seven, açık sözlü..... kısacası bir erkekte aradığım birçok iyi özellik onda mevcut fakat bir sıkıntı var ve bu bana gittikçe batmaya başladı... Birz fazla saf gibi mi desem ne desem... Konuşması biraz garip hani türkçeyi sonradan öğrenen insanlar gibi ağzından kelimeler çıkarken bir garip çıkıyor. önceden boks yapıyormuş ve ön dişleri kırılmış ve sonradan ön diş taktırmış ve o yüzden konuşmasının değiştiğini söylemişti. Bi de yeni tanıştık diye ilk zamanlar heyecandan o şekilde davranıyordur diye düşündüm ama gün geçtikçe yine aynı...... Mesela biraz davranışlarından bahsetmek istiyorum. sürekli dediğini iki üç kez tekrar ediyor... bir konu konuşurken aniden alakasız bir konuya geçiyor... Toplum içinde davranışlarını fazla sevmiyorum. Yerine göre hareket etmesini bilmiyor. Bi cafe de oturuyoruz diyelim... özel bir konu konuşuyoruz mesela ve garson gelince susması gereken konu olduğu halde ve konuşmasına devam ediyor ve rahatsız oluyorum. herkesin yanında "Seni Seviyorum" diyor.. Bu çok güzel birşey ama ben rahatsız oluyorum ve anladığım kadarıyla biraz şapşal demek istemiyorum ama galiba öyle biriyle birlikteyim. Anneme anlatıyorum " öyle saf olsa nasıl oddü de mat bölümü kazanır" diyor. Bir de ben tanışayım dedi ve dün annemle tanıştılar ve annemin yanında anormal davranmıyordu acaba diyorum benimleyken mi böyle sadece... Hani heyecandan... Mesela dün yemek yerken cips e tuz yerine şeker ekti :) bi de kolunu masa da uzatıyor bana doğru ve kola bardağını ben uyarmasam dökecek.. Pek olgun biri değil.. Hayatına çok fazla kız girmiş aslına anlatışına göre... Bu çocuğu hala çözemedim ilişki her geçen dakika ilerliyor ve bana karşı hisleri artıyor... Kafam çok karışık şu an. Gerçekten beni mutlu edecek biri diğer huyları çok iyi... Yalan söylemeyi bile beceremeyen biri.. dış görünüşü de hoş ama bu yönleri beni deli ediyor... sizce bu kişi ile gelecekte mutsuz olur muyum??? Yarın arkadaşlarımın yanında beni mahçup edecek davranışları olur mu? Ama çok hoşlandım gerçekten içime sindi.. Şu şaban gibi halleri olmasa :) Acaba benimle olduğu için heyecandan mı böyle yapoyrdur? Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :KK43:

sen sevmiyorsun sadece seni sevmesi hoşuna gidiyor, ilişkiye hazır değilsen ayrıl çocuktan

tam duygulaıma tercüman olmuşsunuz. Resmen içimde kileri yazdınız. benim daha evvel görüştüğüm kişiler çok uyanık çok akıllı idi ama hem aldattılar hep terkettiler... Yani güvenilir olması çok önemli ve çok güvenilir biri.. umarım biraz daha tanıdıktan sonra bu huyları değişir ve heyecandandır davranışları
Ben de toplum içinde baskın, kişiliği güçlü erkekleri severim.

Benim rahmetli babam öyleydi, o konuşurken herkes onu dinlerdi, lafını bitirmeden kimse ağzını açmazdı, bir şey danışacakları zaman babama gelirlerdi. Ben de çok gurur duyardım. O yüzden idolüm hep böyle bir erkek oldu benim.

İlgi duyduğum insanlar da hep böyleydi zaten.

Eşimle tanıştım, hep görüştüklerimin aksine çok sakin geldi bana noter gibi ne dersem onaylıyordu. 2. Görüşmeden sonra falan ben “salak mı acaba” diye düşündüm. Sonra dedim “adam salak olsa şu şu şu gibi zor programların yazılımını nasıl yapar” Herkesin yapabileceği şeyler değildi. Yani baya analitik mantık gerektiriyordu. Ben bundan yola çıkarak biraz daha zaman verdim ona. Sonra açıldı benim eşim. İyi ki de fırsat vermişim gerçekten. Onunla evleneceğimi bilseydim hayatıma kimseyi almazdım daha önce.

sen fazla da ısınmamışsın
arkadaşımın da şapşal sevgilisi var ama o şapşallıklarını sevimlilik olarak görüp onu öyle deli gibi sevmeye devam ediyor
bence küçük küçük uyarabilirsiniz bazı mevzularda mesela garson geldiğinde susması gerektiğini söyleyin
ayrıca bunların zeka ile ilgisi yok, önemsemekle ilgisi var ve biraz yapı meselesi kardeşim de öyledir benim hiç dikkat etmez ama bir uyar iki uyar biraz daha dikkatli davranır...

Saf olmayla odtunun nasil bit alakasi var cozemedim, zaten yalan söylemeyi beceremesin bosver, diğer hareketleri için bir şey demiycem..

Bazı insanların sosyal becerileri gelişmemiştir, bunun zekayla alakası yok. Bazı insanlar, heyecanlanınca iyice saçmalayabilir, eli ayağı birbirine girebilir.

Şu bahsettiğiniz şaşkınlıkları dışında, kendisinden gayet hoşlanıyor gibisiniz, öyle anladım. Bence ilişkinize şans verin. Nelerden hoşlanmadığınızı konuşun, birbirinizi daha iyi tanıyın, o zaman daha dikkatli davranacaktır. Zamanla şuan kusur olarak gördüğünüz şeyleri bile sevebilirsiniz ya da tam tersi daha çok gözünüze batabilir. Şimdiden bunları kestirmek zor ama en azından denemeyi hak ediyor bence.

Ben de toplum içinde baskın, kişiliği güçlü erkekleri severim.

Benim rahmetli babam öyleydi, o konuşurken herkes onu dinlerdi, lafını bitirmeden kimse ağzını açmazdı, bir şey danışacakları zaman babama gelirlerdi. Ben de çok gurur duyardım. O yüzden idolüm hep böyle bir erkek oldu benim.

İlgi duyduğum insanlar da hep böyleydi zaten.

Eşimle tanıştım, hep görüştüklerimin aksine çok sakin geldi bana noter gibi ne dersem onaylıyordu. 2. Görüşmeden sonra falan ben “salak mı acaba” diye düşündüm. Sonra dedim “adam salak olsa şu şu şu gibi zor programların yazılımını nasıl yapar” Herkesin yapabileceği şeyler değildi. Yani baya analitik mantık gerektiriyordu. Ben bundan yola çıkarak biraz daha zaman verdim ona. Sonra açıldı benim eşim. İyi ki de fırsat vermişim gerçekten. Onunla evleneceğimi bilseydim hayatıma kimseyi almazdım daha önce.
çok teşekkür ederim ona bir şans vermek isityorum inşallah bende siz gibi iyi ki onunla olmuş derim bir gün..

Kimse dört dörtlük değildir. Mutlaka bir eksik çıkar. Ama gerçekten seven bu eksikleri görmez. Gormemezlikten gelir. Sanırım siz o kişinin sizi sevmesini sevdiniz.
Ya da belki size anlattığı gibi çok kız arkadaşı olmadı o yüzden heyecan yapıp sacmaliyor da olabilir

yazını okurken oğlum aklıma geldi acaba ilerde böyle mi olacak diye şuan yaşı 8 çok geç konuştu hala telafuz sorunu var çoğu kelimeyi söyleyemez ya da ters söyler konuşma terapisti artükilasyon bozukluğu olduğunu ve çoğu harfte sıkıntı var demişti bence çok hızlı düşünüyor yetişemiyor :) ...çok sakar hala oturup dökmeden yemek yiyemez zaten kaşık çatal tutuşu da anormal ama ince düşünür çoğu zaman anlayışlı ve merhametlidir vurmaz kırmaz arkadaşlarını kırmamaya özen gösterir

Back