Sevgilim bir kızın ilk ne giydiğini hatırlıyor?

ahu99

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
30
11
18
25
Merhaba kızlar.İki aylık bir ilişkim var.Aslında genel anlamda her şey gayet iyi bazı şeyler dışında.Sevgilim sosyal medya hesaplarını benden hiç saklamaz hatta elime verir birlikte gezeriz falan instagramda.Benim zaten sosyal medya hesabım yok.Geçen gün yine birlikte gezerken biz kıza baktı yanımda hikayelerine falan sonra da bir fotoğrafa bakıp buluştuğumuz zaman da bu kıyafetleri giydi dedi.Ben şok oldum yani bir erkek nasıl hatırlar ve niye hatırlar ve hiç ses çıkarmadım sonra bu anladı tabi yok o benim arkadaşım yok öğrencim falan filan dedi ki hiç inanmıyorum.Ve takip ediyor onu şuan ama ben karışmak istemiyorum herkes bence ne yapması gerektiğini biliyor.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ben mi abartıyorum sizce yani normal mi bu?

Ben ne giydiğini hatırladığından ziyade benim yanında nasıl öyle rahat buluştuğumuzda da bunu giydi filan dediğine takılırdım. Uzun soluklu bi ilişki olsa içini dışını ne manada dediğini anlayabilirsin ama 2 aylık çok yeni tanıma süresinde olan bi ilişkide böyle konuşması çelişkili. Ne malum flörtü olmadığı böyle rahat eski flörtlerinden bahsetmesi hoş değil ben saygısızlık olarak algılardım

Çok incelemiş demek ki, beğeni duyuyor olabilir. Ama siz yani ikiniz instagrama neden bu kadar takıntılısınız? Erkk arkdasınızın instagramına bakmayın bence. Özgüvensizsiniz. Beraber insta bakmaktan başka seyler yapın bulusunca.

Benim yanımda böyle konuşsa bu benimle son konuşması olurdu

Belki çok dikkatli biri, görsel hafızası iyidir ve gördüğü şeyleri unutmuyor. Benim eşim mesela ikinci defa gittiği bir yerde masada bir şeyin yeri değişsin hatırlar. Bilmiyorum belki böyle bir şeydir. Bir de resimde de aynı kıyafet var idiyse kızın üzerinde hatırlamıştır. Gerçi böyle detayları hatırlayanlar azdır ama bir tek böyle bir olaydan başka olumsuz bir anlam çıkartmaya çalışmazdım.

Hafızası güçlüdür

Ben takacak bir şey göremedim

Zaten farklı düşünüyor olsaydı sizin yanınızda çaktırmazdı.

Ne giymesini hatırlamasından çok buluştugumuzda diye rahat rahat söylemesi beni rahatsız ederdi. Ayarsız mı bu adam ne dediğini bilmiyor mu. Yoksa ağzından mı kaçırdı birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…