Sevgilim benimle ilgilenmedi diyenler..

ohhhoooo senin kaptan şişe falan da fırlatmaz:KK1::KK1:
sen bi de süresi dolmadadan internetin, kapatmışsın msn yi...senden sonra ne memoşlar indirmiştir o:KK52::KK52:

ben oo memoşunnnnn bippppppp:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: indrsnnn bakalım soraa memoşlardan kendini nasıl alcak türkiyeye geldiğnde burda her memoşun eti yenmez:63:

Kızlar sizi çok sewiyorummmm iyiki varsınız iyiki buraya üye olmuşummm derdime ortak oldunuzzz herkese iii geceler :KK69::KK69::KK69:yarın akşam yeni konu açıpta kopmak lazımmm:KK60::KK60::KK60: Hoşçakalınnnn memoş görmem inş rüyamda:KK52::KK52::KK52:

benim memoş sevgilimi kapıda karşılamış yine:KK53::KK53:
bu ucuzluk siteleri var ya ordan spa masajı almış 2kişilik. sevgilime demiş ki izin aldıgında beraber gidelim.
benimki dayanamamış valla biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppp demiş:KK52::KK52::KK52:

Kızlar sizi çok sewiyorummmm iyiki varsınız iyiki buraya üye olmuşummm derdime ortak oldunuzzz herkese iii geceler :KK69::KK69::KK69:yarın akşam yeni konu açıpta kopmak lazımmm:KK60::KK60::KK60: Hoşçakalınnnn memoş görmem inş rüyamda:KK52::KK52::KK52:

hoşçakal sevgi kelebeğiii:80::80::80::80::80:

görmee kuzumm :KK1: ii gecelerrr görüşürrzz başka memoşlarla :KK60: :KK54:

cıkıp popolu dar kısa sortlu memoslar gormeni dileyerek iyi geceler diyorum:KK53:

bu ucuzluk siteleri var ya ordan spa masajı almış 2kişilik. sevgilime demiş ki izin aldıgında beraber gidelim.
benimki dayanamamış valla biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppp demiş:KK52::KK52::KK52:

kızım bugun spa yarın ......:KK52:
sise atsın sie ise yarıyor bidaha gelmiyolar:KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:

öyle götürüp bırakcan orda :KK1:

ben söyliyim de şişe fırlatsın gördüğü yerde:KK1::KK1::KK1:
şeytan mı taşlıyoruz bacımmm :KK1:

Son düzenleme:
X