- 8 Eylül 2007
- 7.155
- 10
- 45
hayın moon, hayın arkadaşş
kotuyum dimi
sevgilime sordum bi kere onada memos asılmıs oda sise fırlatmıs :86:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayın moon, hayın arkadaşş
kotuyum dimi
sevgilime sordum bi kere onada memos asılmıs oda sise fırlatmıs :86:
şişe mii
ayy o şişeyiii...... söylemicem söylemicemmmm
sen dedin konu taşındı şimdi dersn kapatılırrr
çok şom ağızlıyım ben yaaa
ama napim şişe deyince aklıma ilk olarak şey geldi şeyy şeyyy
şişe mii
ayy o şişeyiii...... söylemicem söylemicemmmm
bi gittim geldim taşınmışş konu geyik sohbete hemde konu memoş olunca normalll
bu akşam çok gülldmm belkide kaptan şimdi indirdiği memoşlaaa
ohhhoooo senin kaptan şişe falan da fırlatmaz
sen bi de süresi dolmadadan internetin, kapatmışsın msn yi...senden sonra ne memoşlar indirmiştir o
ohhhoooo senin kaptan şişe falan da fırlatmaz
sen bi de süresi dolmadadan internetin, kapatmışsın msn yi...senden sonra ne memoşlar indirmiştir o
Kızlar sizi çok sewiyorummmm iyiki varsınız iyiki buraya üye olmuşummm derdime ortak oldunuzzz herkese iii geceler yarın akşam yeni konu açıpta kopmak lazımmm Hoşçakalınnnn memoş görmem inş rüyamda
Kızlar sizi çok sewiyorummmm iyiki varsınız iyiki buraya üye olmuşummm derdime ortak oldunuzzz herkese iii geceler yarın akşam yeni konu açıpta kopmak lazımmm Hoşçakalınnnn memoş görmem inş rüyamda
benim memoş sevgilimi kapıda karşılamış yine
bu ucuzluk siteleri var ya ordan spa masajı almış 2kişilik. sevgilime demiş ki izin aldıgında beraber gidelim.
benimki dayanamamış valla biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppp demiş
benim memoş sevgilimi kapıda karşılamış yine
bu ucuzluk siteleri var ya ordan spa masajı almış 2kişilik. sevgilime demiş ki izin aldıgında beraber gidelim.
benimki dayanamamış valla biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppp demiş