- 26 Kasım 2010
- 393
- 7
anlar da iş işten geçtikten sonraaa şimdi uyumuştur bilee ben burda efkarlanırken:26:
uyusun bnmki de uyurdu, yapacak bsy yok.sen kendini hiç üzme bu onun seni sevmediğini değil ERKEK olduğunu gösteriyor.sen kendini üzmeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlar da iş işten geçtikten sonraaa şimdi uyumuştur bilee ben burda efkarlanırken:26:
uyusun bnmki de uyurdu, yapacak bsy yok.sen kendini hiç üzme bu onun seni sevmediğini değil ERKEK olduğunu gösteriyor.sen kendini üzmeeeee
kendim yaşamışım gibi cevap veriyorum, üzülmene dayanamıyorum
yaaa sewgisinden şüphem yok taa arada oluyo böle işteee gülü sewen dikenine katlanırr herkesi değiştrmeye çalışmak anlamsız zaten olduğu gibi kabul edicezz şimdi ona sor neden böle yaptın ben bişi yapmadım ki sen yalnış anladın cnm derrr sana nasıl düşkün olduğumu bilysn der bölee kalırsın soraaa
hah işte aynı ya aynı. al birini vur ötekine
öyle yaptıgnda kalkıp gitcen yanından bakalım ne oluo ozmn
doğru valla bir daha dalar giderse yavastan sıvışırım farketmez bile bence
bu erkekler küçükken yaramaz oluyorlar, acaba hepsi kafalarını bi yerlere mi vuruyor
bende öyle düşünüdüm biii ki annemin mükemmel yorummuu erkekler küçükken cok düşüyo aslında kafalarındaki izlere bakıp almak lzmm haklııı bncede nekdr iz varsa okdr hasarlı beynleri
bende öyle düşünüdüm biii ki annemin mükemmel yorummuu erkekler küçükken cok düşüyo aslında kafalarındaki izlere bakıp almak lzmm haklııı bncede nekdr iz varsa okdr hasarlı beynleri
para pul istesek neysee sewgi azcık hoşgörüü yaa denizcilerden uzak dur derdiler bana liseye daha başlamadan sora lisede buldm sewgilimiii sen tut össden sonra kaptanlığı oku eeee aşığız bırakıpta gidemedikkk
ayy demeee
benimki küçükken yolda bi belediye çukuruna düşmüş.
annesi anlatıyordu bi baktım var, bi daha baktım yok. aradım aradım çukurun içinde buldum diye
almamam lazım bu adamı
ayy demeee
benimki küçükken yolda bi belediye çukuruna düşmüş.
annesi anlatıyordu bi baktım var, bi daha baktım yok. aradım aradım çukurun içinde buldum diye
almamam lazım bu adamı
ama seninkininde talibi çokkk öle deme kapış kapış gidiyooo
yaa walla para istemios ama sanki yapacakları şeyler parayla yappılıo hee
ama seninkininde talibi çokkk öle deme kapış kapış gidiyooo
dalga geçme kısla tamam talibi cok cocugnda hatrlatma memoşu
sevgilisini kaptırcak sonunda
ama bende bu günleri napcamm gelsin paralar kıyafetmi beğendim cırtttlaaa ayakkabımı beğendimm cırtttlaaaa kolyemi beğendim cırtllaaaa bakıcam kaptann kalpten gitmişşş