Sevgilim benimle ilgilenmedi diyenler..

keşke engel değil de, çevrimdışı olsaydın sadece. o zaman çaresizce özür dilemesini izleyebilirdin bence

akıllı olsunn ama her kızın ortak derdi bu yaaa erkekler dengesizz laflar hep aynıı her dakika senlemi ilgilencem az bişi ile mutlu olll oooo her dakika msj mı atıcam bari wc ye giderkende atimmm

gerekiosa atacak merakta bırakmıcak işte aaaaaaa walla sinirlerniorm artık he odun hepsi ztn tutuşturucan o olcak

çok özledimmm kıslar inanın dışarı çıkmak istemiyorummmm herkes sewgilisi ile tamam benm hayatım buu şikayetçi değilm ama bi anda patladımmm o beni hep sewsin ilgi göstersin istyrmm ama olmuoooo erkek milleti öküzzzz

hep seviyodur eminm ama ilgi meselesi zor oluyo işte.. dogru kelimeleri kullanabilseler hiç bi sorun olmıcakta işte

twılıgth cnm, üzme kendiniii
biz de bu problemleri yaşadık hatta o yüzden şimdi çok nadir görüntülü konuşuyoruz.kaç kere kavga ettik.çünkü ben onu görüyordum o beni görmuoyrdu gerçi.o yüzden başka seylere bakıodu bı yandan , ben de sinirleniodum bnmle ilgilen diye. aynı olay yani cnm.
yani kader arkadasım, sen de çok zölüosun ondan stress oluosun biliorum ama erkekler MANTIKLI. diyor ki o şimdi 'bnm indirem gereken seyler var,o zaman indirmeliyim'. net yani. ama o zaman sevdgmle ilgileniyor muyum,vs vs. bunları düşünmüyor. kafaları öyle çalışmıyor.
üzgünüm cnm öyLE MAALSEf öyle ince , şiirsel, duygusal, düşünceli erkekler binde bir. denk gelmiyor. hele de bizim gibi duygusal kızlara hiç. onlardan bak nerde bi dominant kız var onların yanında.

bu konu senin olduğu için ayrı bi üzüldüm cnm. dert ortagım.

tatlım evet azıcık öküzler.
üzmüş seni, özlemini anlamamış, kırmış...
sen de onun burnundan getirirsin madem öyle
bir daha yapmaz umarım seni üzdüğünü görünce...ağlama hadi

kaptanmııı kızlarr durun düşününn size tavsiyeee aman amannnn herşeye bunalıyolar geliyolar size patlıyolarr daralır gelir sana surat asar

gemilerde talim varr

bahriyelii yarim varrrr

oda gittti seferee

ne talihsiz başımm varrrr

ahh canm benm çok saollll herşey dediğin gibi ama anlamıyorlarr 10 snemi verdimmm onsuz olmaz çok sewiyorummmmmmöküz möküz ama

tatlım evet azıcık öküzler.
üzmüş seni, özlemini anlamamış, kırmış...
sen de onun burnundan getirirsin madem öyle
bir daha yapmaz umarım seni üzdüğünü görünce...ağlama hadi

anlar da iş işten geçtikten sonraaa şimdi uyumuştur bilee ben burda efkarlanırken:26:

hepsi aynı ki bunların
bazen ben dibindeyken bile unutur beni
öyle dalar gider başka diyarlara böyle kafasına bi tane indirdiğin vakit kendine geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…