o gazeteyi burgalayıp müsait bi yerinee bipppp .....
hahaha sanki sadece gülüo bastın cocuga engeli
herhaldeeee o beniiii çemileeee ile karıştrımasınnnnn amannnn ya bitane carolin bulursa şimdiiiii
:86: senin çemilelil bi halin yokki kuzum aaa senden ayrı bitane daha caroln bulamazbaşını mı yakcak cocuk 1 ken 2 mi yapacak
küstümmmmm
keşke engel değil de, çevrimdışı olsaydın sadece. o zaman çaresizce özür dilemesini izleyebilirdin bence
bencede
tabi bide ozur fln dilemezse o zaman daha kotu olur
bencede
tabi bide ozur fln dilemezse o zaman daha kotu olur
diler diler karşısında kim var bilir o kaptann
akıllı olsunnama her kızın ortak derdi bu yaaa erkekler dengesizz laflar hep aynıı her dakika senlemi ilgilencem az bişi ile mutlu olll oooo her dakika msj mı atıcam bari wc ye giderkende atimmm
çok özledimmm kıslar inanın dışarı çıkmak istemiyorummmmherkes sewgilisi ile tamam benm hayatım buu şikayetçi değilm ama bi anda patladımmm o beni hep sewsin ilgi göstersin istyrmm ama olmuoooo erkek milleti öküzzzz
ya kızlar çıldırcam gerçektenn bu erkekler nede böle dengesizzz ....
Benim sewgilim kaptann yurt dışında vee çok sık görüşemiyoruzz şimdi msnde knuşurken bana cam açtı bakıyorum başka şeylerle ilgileniyor neden benle ilgilenmiysn diyorumorda net süreli satılıyo dur diyo şunları indirim biticek diyo netin süresii ben dedim seni tam ekran yaptım özledim bakıyorum sen dedim başka şeylerlemi ilgileniyosun kapattım suratına msnyi engelledim bide yaaa bazen dengesiz oluyor ama burama geldi 5aydır ewinde ayrı uzakta diee sabır sabır nereye kadar başım ağrıyo bugün çok yoruldum aşkım idare diyo yaaa şimdi ben bunu gırtlaklasam haksızmıyım söleyin bana çok sinirlendimm hırsımıda alamıyorumm arayıp sölenip kapatimmm
twılıgth cnm, üzme kendiniii
biz de bu problemleri yaşadık hatta o yüzden şimdi çok nadir görüntülü konuşuyoruz.kaç kere kavga ettik.çünkü ben onu görüyordum o beni görmuoyrdu gerçi.o yüzden başka seylere bakıodu bı yandan , ben de sinirleniodum bnmle ilgilen diye. aynı olay yani cnm.
yani kader arkadasım, sen de çok zölüosun ondan stress oluosun biliorum ama erkekler MANTIKLI. diyor ki o şimdi 'bnm indirem gereken seyler var,o zaman indirmeliyim'. net yani. ama o zaman sevdgmle ilgileniyor muyum,vs vs. bunları düşünmüyor. kafaları öyle çalışmıyor.
üzgünüm cnm öyLE MAALSEf öyle ince , şiirsel, duygusal, düşünceli erkekler binde bir. denk gelmiyor. hele de bizim gibi duygusal kızlara hiç. onlardan bak nerde bi dominant kız var onların yanında.
bu konu senin olduğu için ayrı bi üzüldüm cnm. dert ortagım.
tatlım evet azıcık öküzler.
üzmüş seni, özlemini anlamamış, kırmış...
sen de onun burnundan getirirsin madem öyle
bir daha yapmaz umarım seni üzdüğünü görünce...ağlama hadi
hepsi aynı ki bunların
bazen ben dibindeyken bile unutur beni
öyle dalar gider başka diyarlaraböyle kafasına bi tane indirdiğin vakit kendine geliyor
hepsi aynı ki bunların
bazen ben dibindeyken bile unutur beni
öyle dalar gider başka diyarlaraböyle kafasına bi tane indirdiğin vakit kendine geliyor