Canim kendince haklisin belki ama baska acilardanda dusunmeye calis... Surekli denizde olduklari donemde herseyden mahrum kaliyorlar. Az buz zaman degil denizde gecirdikleri. karaya cikinca da ister istemez herseye saldiriyorlar.
Neden boyle diyorum benim erkek arkadasimda denizci ve bizde uzun sureli ayriliklar yasiyoruz sizin gibi... bizde msn de gorustugumuz de boyle sorunlar yasayabiliyoruz.
ya odemeyi unuttugu faturalar cikiyo. ya son dakkada arkadaslari para gonderim sana bana da bun bunu al diyolar. illaki nette bizimle konusmaktan daha baska isleri de oluyo. ya da o sirada gemiden cikamayanlarin istekleri oluyo...
okuz olduklarizamanlarda oluyodur da...
bosver iyi yanindan dusun bence
umarım biran önce kavuşursunuz canm
özledigin için canımm . yani cokta normall sn cok duygusal bakarken o başka bişeyle ilgilnndi ve kırıldın öküzlükte sınır yokki.
Canim kendince haklisin belki ama baska acilardanda dusunmeye calis... Surekli denizde olduklari donemde herseyden mahrum kaliyorlar. Az buz zaman degil denizde gecirdikleri. karaya cikinca da ister istemez herseye saldiriyorlar.
Neden boyle diyorum benim erkek arkadasimda denizci ve bizde uzun sureli ayriliklar yasiyoruz sizin gibi... bizde msn de gorustugumuz de boyle sorunlar yasayabiliyoruz.
ya odemeyi unuttugu faturalar cikiyo. ya son dakkada arkadaslari para gonderim sana bana da bun bunu al diyolar. illaki nette bizimle konusmaktan daha baska isleri de oluyo. ya da o sirada gemiden cikamayanlarin istekleri oluyo...
okuz olduklarizamanlarda oluyodur da...
bosver iyi yanindan dusun bence
çokk doğru aslndaama özledigi için bukdr büyük tepki verdi nerden bakılırsa ordan haklılar işte.
yaaa biz kızlar mı çok ince düşünüyoruzz erkeklermi öküzzz:44::44:
ahhh ahhhh biz de az önce tartıştık bunlar yüzünden.
eski ince ruhlu adam gitti yerine bir odun geldi.
en son telefon konuşmamızdan bir kesit:
Dove: canım sende son zamanlarda olan bu değişim beni üzüyor, artık benimle birşeyler paylaşmak, zaman geçirmek istemiyor musun?
Odun kişisi: Çok çalışıyorum, zamanım yok, kafam işle dolu
Dove: en azından geceleri yatmadan 1 msj bile gönderip iyi geceler demiyorsun, çok mu zor?
Odun kişisi: Ben farkettim de ilişkimizin başında seni şımarttım yoğun ilgimle, sen buna alıştın ama şimdi ilgimi azaltıcam, böylece yaptığım küçük şeyler seni mutlu edecek.
:84::84::84::84::84: adama kendim söylüyorum, kendim diyorum, şu pişkin cevaba bak TWILIGHT
Dove: canım sende son zamanlarda olan bu değişim beni üzüyor, artık benimle birşeyler paylaşmak, zaman geçirmek istemiyor musun?
Dove: en azından geceleri yatmadan 1 msj bile gönderip iyi geceler demiyorsun, çok mu zor?
Odun kişisi: Ben farkettim de ilişkimizin başında seni şımarttım yoğun ilgimle, sen buna alıştın ama şimdi ilgimi azaltıcam, böylece yaptığım küçük şeyler seni mutlu edecek.
:84::84::84::84::84: adama kendim söylüyorum, kendim dinliyorum, şu pişkin cevaba bak TWILIGHT
yokk tatlım yaaa anlamazlarr ama biz onlara öle yapsak hemen başka bulurlar bana bide diyoki beyfendii ben denizn ortasında neyin derdindeyim sana her dakika ilgimi göstercemdedim benmi dedim bu mesleiğ seç soranlara diyosun ben kaptanım dyip şişnmeyiii yok anam yokkk bunlardan bi cacık olmazzz
:84::84::84::84::84: adama kendim söylüyorum, kendim dinliyorum, şu pişkin cevaba bak TWILIGHT
sanki birazcık bizi anımsadımoof off neden bu iş bukdr önmli yada neden ordan sıyrılıp bizi yanlarında görüp rahatlamak istemiyolar ki
uzuldum ama nedense hic sasirmadim bu cevaba..
odun demekle ne kadar hal-klisin, kucuk seylerle mutlu olucakmissin oylemi?
aslinda hic zahmet etmene gerek yok , ben sensizde mutlu olurum demek lazim boylelerinede iste..
biz onlar kadar kirici olamiyoruz
ya ben de kpss ye çalışıyorum, okula gidiyorum. ama dersten çıktığım anda aklımdakileri orda bıkakıyorum. sevgilimle konuşuyosam kendimi tamamen ona veriyorum...
ama o neden böyle yapmıyor
TWILIGHTın durumunda da er kişinin en çok özlemesi gereken kişi sevgilisi değil mi? bu kız burda onun yolunu gözlüyor işte... önce güzelce konuşsa da sonra dese TWILIGHT benim bişeyler indirmem gerekiyor, kamera açık ama bi 10 dk seninle ilgilenemeyebilirim. yani böyle yapmak çok mu imkansız anlamıyorum ben
ya ben de kpss ye çalışıyorum, okula gidiyorum. ama dersten çıktığım anda aklımdakileri orda bıkakıyorum. sevgilimle konuşuyosam kendimi tamamen ona veriyorum...
ama o neden böyle yapmıyor
TWILIGHTın durumunda da er kişinin en çok özlemesi gereken kişi sevgilisi değil mi? bu kız burda onun yolunu gözlüyor işte... önce güzelce konuşsa da sonra dese TWILIGHT benim bişeyler indirmem gerekiyor, kamera açık ama bi 10 dk seninle ilgilenemeyebilirim. yani böyle yapmak çok mu imkansız anlamıyorum ben
ya böyle biri değildi, şu son 2 aydır gördüğüm tepkilere sadece şaşırıyorum.
şu anda başka bir şehirde iş arkadaşlarıyla tuttukları evde kalıyolar. kendinden 3 yaş küçük erkek kardeşi de orada işe başladı ve yanına yerleşti. o dakikadan sonra sanki benden koptu gitti.
dün pazar (tek tatil günü) gündüz ben dışarı çıkıyorum dedi gitti. akşam 10 da aradım ancak o zaman haber alabildim. sabahtan akşama kadar bi kere merak da mı etmedin be adam, çok sinirliyim yahu, TWILIGHTın konusunu da sabote ettim. sinirimden napcamı bilemedim
hepsi oyle kamera acarlar baska seylere dalar giderler bende sinir oluyorum direk isin varsa kapatıyımd erim insan mal gibi kalıyo:26:
yavrum hayatım takma kafana haklısın hemde sonuna kadar ama engeli basmışsın süper olmuş görsün cezasını
Kestane kebap acele cvp
rahatlığını görsen varyaa bana diyokiii aynen bölee
eee yawrum yapma yaa senle ilgilenmez olurmuyummm
lan ozaman ne bakıyon başka şeylere gazete okur bilmem neeeayy sinirden gülüyorum heee
rahatlığını görsen varyaa bana diyokiii aynen bölee
eee yawrum yapma yaa senle ilgilenmez olurmuyummm
lan ozaman ne bakıyon başka şeylere gazete okur bilmem neeeayy sinirden gülüyorum heee