• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benim için yanlış biri mi?

hezarfen20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
9
1
36
Denizli
siteye yeni üye oldum sanırım.Bu tür soruyu paylaşabileceğim başka bir başlık var mıydı bilmiyorum.Çok kafam karışık ve yardıma ihtiyacım var.14 aydır beraber olduğum bir sevgilim var.İkimiz de 21 yaşındayız,üniversite 3.sınıftayız.Bu bizim içim ciddi bir ilişki.İkimiz de ilişkisinde kararlı insanlarız.Fakat bu günlerde kafam çok karışık.Ben sevgilimle evlenmenin doğru bir şey olup olamadığını düşünüyorum.Onu seviyorum ama bazı özellikleri çok kafamı kurcalıyor.bizimki zor bir ilişki aramızda 10 saatlik bir mesafe var ve bu mesafeye ragmen bişeyleri yürütmeye çalışıyoruz.Erkek arkadasım beni çok seviyor bundan eminim.Fakat o şuan okuduğu yerde mutlu değil.Sanki o hayatının hiçbir safhasında mutlu değil gibi..beraber olduğumuz zamanlarda ruh hali iyi ama cok kırılgan o zamanlarda da.Bu hali beni cok yoruyor.Acaba o iflah olmaz bir melankolik mi?hiç zaman ah deyip mutlu olamıcak mı diye düşünüyorum..evin dağınık,pis olması bişeylerin pek yolunda olmaması hemen huzursuz ediveriyo onu.yasadığı sehir gercekten de hiç ona göre değil bu yüzden ben bu zamanlara kadar hep anlayışlı olmaya calıştım ama artık bıktım bu ruh halinden,tükeniyor gibiyim.Fakat böyle bir nedenden ötürü onu bırakmak,zor gününde arkanı dönüp gitmek benlik değil ki zaten seviyorum onu..
bunların yanı sıra problemlerimiz de var.Ailem kendi memleketimden biriyle evlenmemin doğru olacagını söylüyor.Bize uzak bir sehirden sevgilim olması onları üzüyor.Onların böyle olması da beni üzüyor.Gerçeketen annemin dediği gibi bu mesafeler evlilikte büyük bir zorluk mu olacak bana,ya da bu farklı kültür..şuan bunun bir sıkıntısını cekmiyorum ama bu konuda ileriyi de öngöremiyorum.
Bunlar kafamdaki en büyük sorular..bunların da yan sıra aslında bunlar kadar önemli olamayan bişey daha var aklımda.benim boyum 1.60 civarında sevgilim 1.70 gibi.yani oldukça minyon bir erkek.Biraz daha uzun olsaydı diyorum bazen kendi kendime ama tabi bunu ne ona ne de bir başkasına söyleyebiliorum.Aslında ben de minyonum ama yanımda güçlü gözüken bir erkek olsun istiyorum kimi zaman.Belki bu başta anlattığım ruh halleri olmasa hiç de gözüme batmayacaktı bu durum..
Daha yasım genc biliyorum.yolun cok basındayım.birini seviyorum ama yoruldum.artık bana negatif cümleler içeren mesajlar gelmesin istiyorum.psikolojim bozuluo ve artık gelen mesajları cok da takmıyorum bazen.o da farkediyor bunu takmıosun beni diyor.bu ruh halinden bıktığımı dile getiriyoum.Yapabileceğim bişey yok.nefret ediyorum burdan diyor.Ama başka bir yere gittiğinde de farklı olmuyor.Hep var can sıkacak bişeyler onun hayatında..
Beni okudugum bölüm mezun olduğumda hemen iş bulabilceğim ve güzel paralar kazanabilecegim bir bölüm,onun ise okuldan sonrası pek belli değil.Bu ayrı bekleyiş süreci daha ne kadar sürecek bilmiyorum.Ben onu yıllarca bekleyip,evlendiğimde hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Tek istediğim mutlululuk..
benimki biraz dertleşmek gibi oldu,anlatmak istemiyorum arkadaslarıma özel hayatımı,ne yapayım,nasıl düşüneyim,akıl verebilecek tecrübeli ablalarım varsa şimdiden cok teşekkürler

bir tek sürekli mutsuz olup senin hayatını da olumsuz yönden etkilemesi sorun

diğer boyu posu,şehirlerinizin farklı olması,okuduğu bölümün senin okulun kadar iyi olmaması sorun değil

bunlar sadece aradaki sevginin yavaş yavaş tükenmesi sonuçları artık sevginiz azalmış bunlar da gözünüze batmaya başlamış o kadar

benımde böyle bır kız arkadaşım vardı.. sadece onu hatırladıgım ıcın yazıyorum yanlıs anlama ama kız hıcbıseyden mutlu olamazdı. hanı deyım yerındeyse, erkek arkadaşı ağzıyla kuş tutsa, neden kanadı beyaz değil diyecek bir tipti. sonunda çocuk dayanamadı onun bu ruh halıne ve ayrıldılar. sanırım herkes hayatının bellı bır dönemınde depresyona, yahutta bunalıma gırebılıyor. ama burada bence onemlı olan, bu onun karakter yapısı mı yoksa geçici bir ruh hali mi? bunu sorgulamak. dertsiz baş yok, bende yaşadığım şehri sevmıyorum ama yıne de şükür dıyorum. erkek arkadasının boyu konusuna gelınce de, herkes ıster 190 boyunda kenan imirzalıoğlu tarzında güçlü bır erkek. ama işte sevdiğin zaman bunları görmezsın.
ben 1,73 boyundayım ve sevgılımle aramızda sadece 5 cm var yanı neredeyse aynı boydayız. ama benı o kadar sevıyor, oyle mutlu edıyor kı .. bazen arkadaşı, bazen çocuğu oluyorum.. o benım içtiğim suyun ılık mı soğuk mu olduğunu dahi sorarken, boyu posu umrumda olurmu sence......

tatlım yorulup bıktıysan bıtıreceksın o zaman .

bunu sorgulamanın bıle bı anlamı yok !

kı anlattıklarına bakılırsa da yorulmus bıkmıssın

olan bırseyler de tukenmıs ,ee zorun ne o zaman tatlım

kendıne neden işkence yapıyorsun .

Son düzenleme:
Başlığı görür görmez,böyle soruyorsa kesin yanlış biridir diye düşündüm :)

Bu sadece bizim toplumumuza mı özgü bilemiyorum.
Bir ilişkiye başlayınca,ite kaka sürdürmeye çalışma durumu var.
Böyle böyle sözlenilip nişanlanılıyor.O zaman da nişan bozamam vs... Evlenince zaten ayrılmak fikri iyice uzağa kaldırılıyor.

Aslında anlamanın tek yolu var : Mutlu musun ? Daha doğrusu,sevgilin seni mutlu ediyor mu ?
Göründüğü kadarıyla hayır.O zaman diğer mazeretlere zaten gerek yok.

Canım bu kadar mantıklı bakabildiğine göre sevmiyorsun demektir ya da ne bilim uzaklıktan dolayı soğumuşta olabilirsin..sevmediğin biriyle devam etmek ister misin ? tabi iyice düşün bunu .

Çok sevip sevginden emin olsaydın bence bu kadar boy posa takılmazdın. Bir şeyler kopmuş aranızda belli ki..
Benim boyum 178, şimdiye kadar bir tane sevgilim benden uzundu o da basketçiydi :)
Boy evet önemli ama, başka özellikleri ile sivriliyorsa önemsiz.
Unutma, Atatürk de uzun boylu değildi! 174 cm'di; ama onu hangimiz boyu ile hatırlıyoruz ki?

Son düzenleme:
ne yap biliyor musun? akışına bırak herşeyi..zaman zaten sana neticesini gösterir..
bitecekse son bir incelme noktasından kopuverir.ve sen bu vicdan azabını yaşamadan bitiriverirsin..
ama bu düşüncelerle bitirirsen hep vicdan azabı duyarsın..
o yüzden evlilik gibi bir olay olmadan tabi zamana bırak herşeyi..çözüm önüne er geç düşecek..

çok teşekkür ederim hepinize.. çok duyarlısınız gerçekten.benim ilişkimi ciddi bir şekilde masaya yatırmaya ihtiyacım var anlaşılan.uzak bir ilişki yürütmek çok zor.bunun getirdiği bir yıpranma var sanırım ben de.sevgilimle daha açık ve net bişeyleri konuşmadığımı farkettirdiniz bana.belki o benim ne kadar bunaldığımın farkında değil.beni çok sevdiğine eminim.yerimden kalkıp kendim için bişeyler yapıcam,saolun hepiniz.

Canım senin aklında bunca soru işaretleri varken, kimse sana çıkıp "sevgilin senin için doğru insan" diyemez malesef:50:
Evet yaşadığı şehri sevmiyor olabilir ama sana bunu seni bunaltacak kadar yansıtması çok yanlış. Sonuçta hangimizin hayatı 4-4'lük ki?
Yanyanayken de onun ruh hali ve davranışları değişmiyorsa senin bu konudaki sabrın tükenmiş gibi... Onunla bu konu hakkında konuştunuz mu?

başlığı yeni gördüm üstünden baya zaman geçmiş sen ne yaptın bilmiyorum ama ben de aynı mantık sorunlarıyla karşı karşıyayım ve aklımı kurcalamaya başladı bu konular.

bastan gayet akıllıca şeyler yazmışsın, sonra saçma sapan benim boy 160 onunki 170 öf puf diye yazdığını görünce duramadım. Böyle bir şeyi kafanda döndürüp durduysan yazıklar olsun diyorum sana. oratalama bir türk kızından daha kısasın ve gelmiş onun fiziğini kusurlu buluyorsun. Aşık değilsin kandırma kendini

Back