- 25 Aralık 2020
- 5.523
- 20.237
- 298
- 41
sevgilimin annesi yokBen ıyı niyetliyim galiba bu aralarempatı yapmaya calısıyorum.
Kımısı gercekten bılmıyor dusunemıyor. Yetıstırme tarzı oldugunu duusnuyırum. Oglum 13 yasında ay donumu bile kutluyorlar bana soruyor içimden geldi anne alsam ayıp okur mu hedıye dıye
Desem kı aa paran gıder bosver alınır mı o sekilde devam edıcek belkı de
onlarca emmisi dayısı var, aile ortamında kimsenin kimseye d.günü hediyesi aldığını zannetmiyorum- zaten o da senede 1-2 gün görüyor yani bu insanları
tamam aile yetiştirmesi önemli de kişinin kendisini yetiştirmesi de önemli,
13 yaşındaki oğlunuz tabii ki daha çocuk
tabii ki ailede ve çok yakın çevrede ne görüyorsa odur hayatı (çok büyük oranda, yoksa cadılar bayramı kutladığınızı sanmıyorum ama şimdiki çocuklar onu da kutluyor, bakın çocuklarda bile her şey aile değil) bir yaştan sonra ise çok şey değişebilir....
bi tek özel gün mü unutuyor?Ben söyledim hep kaç kez haklısın yapmam gerek Bi dahakine yapıcam unutuyorum yoksa aklımda diyor ama yine aynı tabiiki lafta kalıyor yine söylesem yine aynı degişmiyor onu da çok seviyorum ne yapıcam bilmiyorum![]()
yoksa 10Kasımda sirenler çalınca da "aaa unutmuşum bugün 10 kasımdı"
ya da faturayı/vergiyi ödemeyip , bi başvuruyu yapmayıp "aa unutmuşum son günüydü" filan diyor mu?
başka şeyleri unutmayan adam bi sizin d.gününüzü unutuyorsa orada sorun sizi yeterince ciddiye almaması
yok her naneyi unutan bi adamsa o zaman sorun başka
ben özel gün seven kutlama seven bi insan değilim
ama şöyle mesela sevgililer gününde dışarda kutlamam ya da yılbaşında
pırlanta sevmem, çiçeği bahçede severim
klişe kutlama işlerinin hiçbirini sevmem, bana anlamlı gelmiyor.
ama özel bir yemek yaparım
özel giyinirim, başbaşa severim.
benim tarzım böyle.
şimdiye kadar erkek arkadaşımın en sevdiğim hediyesi air fryer

böyle de ruhsuzum dermişim...
yemek yaptığım her gün kullanıyorum, "bu senlik bişey tam" diye kendisi düşünüp almış benim alma planım yoktu (en azından öncelik değildi). kendisi de bu zamazingoyu öğrendi, benden çok o yemek yaptı ilk alınca filan... ben böyle olunca seviyorum. şimdi de diyor robot süpürge alcam sana....
erkek arkadaşım aslında -parası olsa- her gün dışarda kutlama yapıp şampanya açtırır böyle bi adam-dı. -ben yerin dibine girerdim herhalde. neyse, zaten öyle bir parası yok. ee benim de tarzımı anladınız, biraz biraz bu tarza döndü, bilmiyordu bunları, benimsedi.
bu kadar farklı tipleriz ama birbirimize göre esniyoruz, ben de o mutlu oluyor diye pasta kesiyorum. o gün onunla program yapıyorum. hiç yapmadığım şeyler.
sizin için önemliyse önemlidir. karşı taraf da afedersiniz eşek değilse azcık bu yolda esneklik sağlar. ilişki böyle birşey.
ama madem önemli 5 sene bunu idare etmeniz de normal değil. sanki çok da takmıyormuşsunuz sinyali vermiş olabilirsiniz.
mesela ben çok sabırlıyımdır. trip atmam. küsmem. kavga etmem.
sorun ettiğim 1 konu var mesela. hep diyordum bunu. konuşuyordum hep.
hiç etkisi olmamış tabii.
ilk kez bu c.tesi bir trip attım ki adam şoka girdi tabi. çünkü hiç görmedi.
eli ayağı dolandı. niye çünkü sakin, tripsiz, konuşarak çözen büyütmeyen kadının sorun ettiği şeyleri yeterince ciddiye almıyor bu adamlar...