NapmalıyımAffedilmeyi beklemek nedir gençler
Lütfen beni yanlış anlama ya da kusuruma bakma ama 3 aylık bir ilişki nasıl desem çok sevip onsuz yapamam aşamasına gelmiş bir ilişki değil iki taraf içinde
Eğer sen barışmak için ısrar eder özür dilersen bu ilişki tekrar başladığında hep özür dileyen alttan alan taraf olmak zorunda olacaksın bir kere o bensiz yapamazsın benden ayrılamaz egosu oluştu onda artık
Ve 3 ay içinde yaşanmaması gereken diyalog tavır ve tutumlar yaşanmış aranızda
Bence bu ilişki nekadar sağlıklı olur devam ederse bilemiyorum bence onu geri getirme çabasına girme oluruna bırak
Bak arkadaş güzelce anlatmış canım benim ,Napmalıyım
Lütfen beni yanlış anlama ya da kusuruma bakma ama 3 aylık bir ilişki nasıl desem çok sevip onsuz yapamam aşamasına gelmiş bir ilişki değil iki taraf içinde
Eğer sen barışmak için ısrar eder özür dilersen bu ilişki tekrar başladığında hep özür dileyen alttan alan taraf olmak zorunda olacaksın bir kere o bensiz yapamazsın benden ayrılamaz egosu oluştu onda artık
Ve 3 ay içinde yaşanmaması gereken diyalog tavır ve tutumlar yaşanmış aranızda
Bence bu ilişki nekadar sağlıklı olur devam ederse bilemiyorum bence onu geri getirme çabasına girme oluruna bırak
Çok net ama ne söylediysem asla kabul etmiyor bitti diyo başka bi şey demiyor yazmamalı mıyım??O yazar sana 1 hafta 10 güne
Gayet emindim ama şuan o kadar net ki beni aldattın diyo bunu nasıl kabul edebilirim imkansız diyo sakinleşmenisimni mi beklemeliyimBence ikiniz de sakinleşince oturup konuşun karşılıklı yanlış anlaşılma olmuş. Ama acele etme özel günündesin kafanda da o yüzden çok büyüyor konu. Karşılıklı sevginizden eminsen bekle düzelecek:)
Sakinlessin benceGayet emindim ama şuan o kadar net ki beni aldattın diyo bunu nasıl kabul edebilirim imkansız diyo sakinleşmenisimni mi beklemeliyim
Sakinleşince şansım olabilir miSakinlessin bence
Olabilir tabii. Ofkeliyken ne söylersen söyle üzerine gelmeye devam edecek daha kötüye gidecek. Sakinlesince daha aklı Selim düşünür benceSakinleşince şansım olabilir mi
Biz ne netler gördük:)) erkekler böyledir umursanmayinca yazarlarÇok net ama ne söylediysem asla kabul etmiyor bitti diyo başka bi şey demiyor yazmamalı mıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?