Sevgilim beni kullandi ama ondan vazgecemiyorum cunku bu hayatta tek gercek arkadasimdi, ozellikle psikolojik analiz yapabilen varsa soylesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet yani tüm iş konu sahibesinde bitiyor. Olan olmuş artık kendini toparlaması lazım. Çocuğu hayatından çıkarmalı, zorlama varsa gerçekten adli süreç başlamalı
Konu sahibi zaten masum değil ama adama Yapma dediği halde devam etmiş

Keşke kız o zaman duygularını bir kenara bırakıp bunun hesabını sorsaydı iste böyle susunca yada sevince diyeyim çok büyük yanlış bile ört bas ediliyor

Yaşadığın durum açıkçası her yaş için zor bir durum. Çünkü her şey kendi isteğin dışında gerçekleştiriyorsun. Karşında olgunlaşmamış senden faydalanmak isteyen biri var. Bu kadar içki içmene izin vermemesi gerekirdi. Buna dışarıdan bakarken bir art niyet görüyorum açıkçası.
Şu an yaşadıkların için profesyonel bir yardım alabilirsin. Gidecek durumum yok dersen. Bir kere bu kişiden uzak durmaya başlasan iyi olabilir. Evet bazı şeyler yaşandı ama bunun geçmişte kaldığını, kendinin yine aynı kaldığını, bol bol kişisel gelişim, içe dönüş ve meditasyon ile aşabilirsin.
Ve biraz erkek olaylarından uzak durmalısın. Doğru insan elinde sonunda çıkacak karşına. Sen kendine önem vermeye devam edersen tabii.

Yaptıkların büyük hata ben buna direk tecavüz diyemem kimse kusura bakmasın burda kızın anlattığı gibi tek taraflı dinlenecek bir olay değil evine giden, öpüşen eden kendisi ... çocuğa alkolu teklif eden de kendisi

Sen bu kadar sarhoş olduysan o çocuk hiç mi olmadı dur demişsin durmamış sanki karşındaki insanın aklı yerindeymiş gibi ..

Belki de sen yap dedin evet reşit değilsin ama oda sarhoşluğun verdiği etkiyle bunu düşünemedi demekki

Benimde bir oğlum bir kızım var ama bu tarz konularda erkeklere tecavüzcü damgası yapıştırmak da bukadar kolay olmamalı ya önünde cinselliğe meyilli bi kız var alkolde alınınca ne olacak genç bunlar o çocukda korkmustur durumdan illaki

Cocugun kafasi yerinde olsa annesi gelene kadar coktan cikardi o evden biraz objektif bakmak lazim

Sende hic saf seviyordm temiz seviyordum deme kusura bakma bizde genc olduk benim kocam lise aşkım 32 yasindayim suan hiç böyle seyler yapmadik sen saf temiz sevgi görmemişsin ablacım üzgünüm..

Daha reşit değilsin niye gidiyorsun erkek arkadaşının evine ve alkol alıyorsun. Burada birçok kişi sana yorumlarda söylemiş şikayet et diye bende aynı fikirdeyim. Fakat sen dediklerimizi yapmayacaksın gibi geliyor. Ailemden korkuyorum çevremden çekiniyorum deyip susacaksın. Bari Artık Bu saatten sonra kendine sahip çık.
Hadi zarnzor ayrilsam kimseye guvenemeyecegim bir daha böyle.
Zaten kimseye güvenme artık. Neyin güvenmesi neyin sevmesi bu Allah aşkına bırak bu aşk meşk işlerini Aklını derslerine ver. Okulunu bitir mesleğini eline al sonra karşına biri çıkar seversin sevilirsin.

O çocuktan ayrıl acil psikolojik destek al. Bu yaşadıklarından ders çıkar kimsenin evine gitme dışarıda yanında kim olursa olsun alkol alma alırsan bile çok çok az tadımlık al ve sevgili işlerine çok uzun yıllar ara ver. Bu arada umarım hamile kalmamışsındır.

Tecavüze uğraşmışsın bunu bile farkında değilsin. O kadar aklın başında değil ki.
Resmi kanallar önünde çocuksun o yüzden sana alkol de satmıyorlar.
Bir sene bir senedir. Gidip saçma sapan bir ilişkinin içine atmışsın. Sen kendin ben sevişeceğim desen bile birliktelik yaşayamaz seninle daha çocuksun kanun önünde. Nasıl ben alkol içmek istiyorum deyince devletin kuralları bağlamında tekel bayiler satış yapmıyorsa sana...
Neresinden tutsan elinde kalıyor.
Aklını başına alıp öyle büyüdüm ayaklarına rastgele içip, (iğrenç bir tabir ama) kızlık zarı yok önüme ger gelenle sevişirim moduna girmeden düzgün ilişkilerine içine gir.

Bence sikayette falan bulunma, ben o cocugun ceza alicagini bilsem , git sikayet et derim, ama sana donup demezler mi ee beraber icki icmissiniz , kendi isteginle gitmissin vs vs, Burada benzer yorumlar bile var.. Bosu bosuna kendini reklam etme.

En iyisi sadece annene anlat ve terapiste basla.

Belli ki yaşın daha çok küçük. Sana etiği, nasıl olmalısını filan boşverip bir kadın olarak güvenli yaşamakla ilgili bazı pratik bilgiler vermek istiyorum sevdiğim bir kız kardeşime yapacağım gibi.

İlk konu sırf öpüşmek için kimsenin evine, arabasına gitmene gerek yok. Gerçekten sonuna kadar cinsellik yaşamayı düşünmediğin hiçbir durumda kimseyle başbaşa bir evde ya da etrafınızda insan olmayan ıssız bir yerde bulunma. Erkekler ve hatta toplum bunu bir çeşit ön rıza olarak algılıyor. Seni suçlamak için söylemiyorum bunu elbette ki doğrusu tam birleşme esnasında dahi taraflardan biri hayır derse diğerinin durması ama sen yine de istemediğin şeyler yaşamamak açısından bu kritere dikkat et. Seninle sürekli başbaşa ıssız yerlerde kalmak için fırsat yaratmaya çalışan birinin amacını bil. Romantizm etrafta başka insanlar varken de yaşanabilir sadece cinsellik yaşanamaz.

2. Konu çok iyi korun. İnan bir seferden birşey oluyor. Hem kendin bir korunma yöntemi kullan. Hem herhangi bir partnerinin prezervatifsiz sana yaklaşmasına izin verme. Prezervatif seni hastalıklara karşı koruyacak tek yöntem. Hatta HPV aşısı için ailenle konuş.

3. Konu alkol, alkol boş mideyle alınmaz. Öncesinde ve yanında mutlaka karbonhidrat içeren birşeyler tüket. Bira diğer içkilerin önünde alınmaz kusma ihtimalini arttırır. En mantıklısı karıştırmadan tek cins tüketmek ama illa karıştıracaksan diğer içkilerin üstüne en son bira içilir 'cila olarak' tabir de buradan geliyor. Son olarak sokaklarda kafana şişeden ağır alkoller dikmenin en ufak havalı, özel ya da iyileştirici bir yanı yok. Aynısını viskiyle yapabilen evsiz yaşlı alkolikler tanıyorum. Belli standartların olması saçma sapan ortamlarda bulunma riskini azaltır. İçkiyi bir kültür olarak görüp oturacağın sofralar konusunda belli bir standart geliştirmeye çalış bütçenin yettiği Max. Alkol oranını midene sokmak yerine.

Son olarak erkek arkadaşınla devam etmek zorunda değilsin. O da daha çok genç anladığım kadarıyla sınırları tam anlamıyor olabilir seni kullandığını söyleyemeyiz. Ama senin de istemediğin birşeyler yaşamaya devam etmemen lazım. Senin hayatında önemli bir yeri varsa bir süre cinsellik içeren ilişkilerde bulunmama kararı aldığını ama onu önemsediğini ve arkadaşın olarak hayatında kalmasını istediğini söyleyebilirsin. Buna saygı duyup sana iyi bir arkadaş olarak destek olmaya devam ediyorsa doğru kişidir iletişimi koparıyorsa ya da cinsellik konusunda sana baskı yapmaya devam ediyorsa onu kaybetmekte bir sıkıntı yoktur bu kadar basit.

o yavru ceylan sen kart horozsun. konuşma kes

Reşit olsaydınız sevgiliz bu kadar ağlamazdı emin olun sırf şikayet etmeyin diye tiyatro başka bir şey değil

Size tecavüz etmiş ve sikayetci olursunuz diye ayrılmaktan korkuyor, ağlamasının tek sebebi bu. Keşke ayrılıp sikayetci olsanız aynı şeyi başkalarına yapma cesareti bulamasa..

En kısa zamanda profesyonel destek almalısınız, forumlarda, İnternette çözüm bulunacak bir şey değil bu, tüm yaşamınızı etkileyip sekillendirecek çünkü..

Normalde kimseye beğenisinin hesabını sormam ama bu dünyalar sapkını mesajı beğenen V Verana arkadaş nesini beğenmiş cidden merak ettim.

Evet özeniyorum.sana mı soracağim.
Sen ve senin gibi rezillerin yaşamaması gerek gerçekten hasta zihinlere sahipsiniz korkunç.

Senin gibi bilinçli ve kadinlarin yaninda ablalarimi gorunce hayata karsi guvenim artiyor. Kadın olupta korkunc zihniyete sahip kadin dusmani nasil olabiliyorlar yazik gercekten. Tesekkur ederim sis bu destegini hissedeceğim yanimda.

Başına daha kötü şeyler gelebilirdi. Yaptığı suç ayrıca kendi yaşı da büyük değil ama suç olduğunu değiştirmez o yaşta kalkıp alkol alıyorsunuz valla yazık bence ben üzülüyorum bu kafalara. Birşey kaybettiğin yok terapiste git bu kadar. Daha dikkatli olmaya çalış cnm

Ayrıca senden faydalanmış evine gidip içki icmen hafifletici sebeb olamaz lütfen seviyor aramızda aşk var diye düşünme erkek adam üstünü örter uyanman için kahve yapar yada hiç icirtmezdi bee seven insan başlarım böyle medeniyete çocuksun sen resmi olarak da... Yanına kar kalıcak ya ona üzülüyorum... Bunun adı Tecavüz.

A Aysenimi bence sende psikiyatriye falan cidden gitmelisin bir an önce acayip bir kendini sevmemek aşağılanmaktan hoşlanan travmatik bir halin var bu bir fantezi değil kusura bakma nevrotik bir rahatsızlık. İnsanlara özellikle kadınlara karşı nefretin inanılmaz boyutta kusura bakma direkt geçiyor negatifliğin cinsellik konuların da takıntın vs. şok ola ola okudum çoğu yorumların çok patavatsızca ve etik değil igrenç. İyiliğin için söylüyorum hiç sağlıklı değil.

[

Katılıyorum içki kız bile aldırsa evine de gitse kimse kimseye zorla dokunamaz hayır denilen yerde hayırın anlamı hayırdır.
Erkeklerin içkiye dayanıklılığı daha fazla gayette bilinci yerindedir o arkadaşın kızı linçleyenler var da hangimiz ergenken ufak çaplı yakınlaşmalar kesfetmeler opüşmeler yaşamadık ki burda suçlanamaz bence. Nerdeyse adamı sen yoldan çıkarmışsın diyecekler.
Reşitte değil kimseyi ilgilendirmez ikisi de istemiş yaşanmış desek kız istemedim diyor ben inanıyorum ona kadınlar bu konuda yalan söylemez of Nerden tutsan elde kalıyor.

Reşit değilsin ve tüm bunları yapıyorsun. Kendini daha şimdiden bir erkeğe mahkum etmiş gibi görüyorsun. Kendine çeki düzen ver onceliklerini degistir. Hamile kalırsan ne yapacaksın. İkiniz de cocuksunuz sen maksimum 17 olsan o 19 yaşındadır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…