- 25 Nisan 2022
- 1.722
- 2.102
- 63
Niye bu kadar detay veriyorsunuz ki? Önceden yaşadığınız şey kimseyi ilgilendirmez.sevgilim gecmisime cok takintili ve beni yargiliyor gecmisimde bir erkekle beraber oldum ve bir flortume nude falan attim detayli sorarak bunlari ogrendi benden ve surekli yaptigin sey orospuluk isi her boku yemissin falan diyor yargiliyor bir suru kez ne yapmam gerekiyor
Hala "sevgilim” dediğine göre ayrılmaya niyeti yok gibi.1. Niye anlatiyorsun? Hocalar bile anlatmayin diyor, masallah bizim kizlarimiz elin hanzosuna nerdeyse protokol hazirlayacak.
2. Sen mi ayriliyorsun? Biz mi ayiralim?
Hala "sevgilim” dediğine göre ayrılmaya niyeti yok gibi.
Acilen nikah tarihi belirleyip eşi dostu çağırman gerek.sevgilim gecmisime cok takintili ve beni yargiliyor gecmisimde bir erkekle beraber oldum ve bir flortume nude falan attim detayli sorarak bunlari ogrendi benden ve surekli yaptigin sey orospuluk isi her boku yemissin falan diyor yargiliyor bir suru kez ne yapmam gerekiyor
Ayrılmak ? Yani sana o… diyen adama da aşığım demesevgilim gecmisime cok takintili ve beni yargiliyor gecmisimde bir erkekle beraber oldum ve bir flortume nude falan attim detayli sorarak bunlari ogrendi benden ve surekli yaptigin sey orospuluk isi her boku yemissin falan diyor yargiliyor bir suru kez ne yapmam gerekiyor
Ayrilman gerekiyorsevgilim gecmisime cok takintili ve beni yargiliyor gecmisimde bir erkekle beraber oldum ve bir flortume nude falan attim detayli sorarak bunlari ogrendi benden ve surekli yaptigin sey o….. isi her boku yemissin falan diyor yargiliyor bir suru kez ne yapmam gerekiyor
Kendinizi nasıl bu durumunda dusuruyorsunuz? Bahsettigim şey yasadiginiz gecmis değil size yapilan muamele ve bunu sineye cekmek için destek mi bekliyo olmanız. Erkek mi bitti dunyada? Yoluna bak ondan sana artık ne köy ne kasaba, bu da sana ders olsun her şeyin anlatılmayacağını öğrenmis olursun.sevgilim gecmisime cok takintili ve beni yargiliyor gecmisimde bir erkekle beraber oldum ve bir flortume nude falan attim detayli sorarak bunlari ogrendi benden ve surekli yaptigin sey o….. isi her boku yemissin falan diyor yargiliyor bir suru kez ne yapmam gerekiyor
Ayrılmak için neyi bekliyorsun ayrılık kıvamına gelmesi için ne yasamanız gereklisevgilim gecmisime cok takintili ve beni yargiliyor gecmisimde bir erkekle beraber oldum ve bir flortume nude falan attim detayli sorarak bunlari ogrendi benden ve surekli yaptigin sey o….. isi her boku yemissin falan diyor yargiliyor bir suru kez ne yapmam gerekiyor
Umarim konu fake değildir böyle bir insanla yoluna devam etmeyeceksin tabiki. Kimbilir kendisi neler yapmıştır kii herkesin geçmişi kendinedir.sevgilim gecmisime cok takintili ve beni yargiliyor gecmisimde bir erkekle beraber oldum ve bir flortume nude falan attim detayli sorarak bunlari ogrendi benden ve surekli yaptigin sey o….. isi her boku yemissin falan diyor yargiliyor bir suru kez ne yapmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?