• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim beni gecmisimle yargiliyor

leyisko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
2
-7
1
20
sevgilim gecmisime cok takintili ve beni yargiliyor gecmisimde bir erkekle beraber oldum ve bir flortume nude falan attim detayli sorarak bunlari ogrendi benden ve surekli yaptigin sey o….. isi her boku yemissin falan diyor yargiliyor bir suru kez ne yapmam gerekiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgilim gecmisime cok takintili ve beni yargiliyor gecmisimde bir erkekle beraber oldum ve bir flortume nude falan attim detayli sorarak bunlari ogrendi benden ve surekli yaptigin sey orospuluk isi her boku yemissin falan diyor yargiliyor bir suru kez ne yapmam gerekiyor
Koşarak uzaklas.

"senden öncesi seni hiç ilgilendirmez" deyip bir şey anlatmadan verecektin ağzının payını. Hadi onu yapamadın, sana o*spu dediğinde basacaktın tekmeyi. Gelmiş hâlâ ne yapsam diye soruyorsun. Ayrılmazsan sana da yazıklar olsun.

sevgilim gecmisime cok takintili ve beni yargiliyor gecmisimde bir erkekle beraber oldum ve bir flortume nude falan attim detayli sorarak bunlari ogrendi benden ve surekli yaptigin sey orospuluk isi her boku yemissin falan diyor yargiliyor bir suru kez ne yapmam gerekiyor
Ayrıl kurtul bu pzvnkten, sinir oluyorum böyle konulara ve erkeklere . Kendisi kim bilir ne haltlar yemiştir. Bu yaşanan şeyler geçmişte olmuş bitmiş. Onu ilgilendirmez. Sana o. Diyen birisinden ne bekliyorsun, seni sevmiyor, ruh hastası takıntılı birisi. Ayrıl numaranı falan da değiştir

ve sen hala buna sevgilim mı diyorsun?

Back