Sevgilim beni dövüyor hemde ayrılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakinda sosyal medyada resminiz yayinlanir 3 gundur haber alinamiyor diye.aksaminda durum guncellemesi yapilir evinde ölü bulundu denir,bizde arkanizdan beddualar ederiz sevgilinize.bunu mu istiyorsunuz gercekten?

Yakinda sosyal medyada resminiz yayinlanir 3 gundur haber alinamiyor diye.aksaminda durum guncellemesi yapilir evinde ölü bulundu denir,bizde arkanizdan beddualar ederiz sevgilinize.bunu mu istiyorsunuz gercekten?
Haber aldık şimdi.
Kadın sıgınma evine gidecekmiş :))

Haber aldık şimdi.
Kadın sıgınma evine gidecekmiş :))
Hic inanmiyorum.burdaki uyeler polisi arariz diyince tuttustu.allah bilir sevgilisini arayip napicaz diye kafa kafaya vermislerdir.ahh gencecik kizlarimiz bu salak erkekler icin nasil mahvediyorlar hayatini.

Hic inanmiyorum.burdaki uyeler polisi arariz diyince tuttustu.allah bilir sevgilisini arayip napicaz diye kafa kafaya vermislerdir.ahh gencecik kizlarimiz bu salak erkekler icin nasil mahvediyorlar hayatini.
Öyle bir erkek yok. Konu gerçek değil.

Annen de sevgilin de seni sevmiyor biri şiddet uyguluyor biri göz yumuyor rezalet.

Aleyna cakir gibi olmaz insallah sonun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…