- 30 Aralık 2009
- 22.933
- 89.499
- 1.123
Olmadan kurtardık kızı :)Annen de sevgilin de seni sevmiyor biri şiddet uyguluyor biri göz yumuyor rezalet.
Aleyna cakir gibi olmaz insallah sonun
Keşke Aleyna'da kurtarılsaydı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmadan kurtardık kızı :)Annen de sevgilin de seni sevmiyor biri şiddet uyguluyor biri göz yumuyor rezalet.
Aleyna cakir gibi olmaz insallah sonun
Bir kadın cinayetini daha duymaya ne tahammülüm ne gücüm kaldı artık. Lütfen aklını başına devşir. Anneni de kınıyorum ne demek aranız bozulmasın diyee.. Üstelik evli değilsiniz, üstelik ortada şiddet var.!! Git karakola sığın, şikayet et uzaklaştırma aldır. Hoş.. Bu bile erkekleri korkutmuyor, durdurmuyor. 3 - 5 yıl yatar çıkarım mantığında çoğu. Bir an önce ilk otobüse atla ailen neredeyse çık git hemen.. Ama önce karakola git lütfenyaklaşık 2 senelik ciddi bir ilişkim var yaşlar ben 22 o 27. sevgilim normalde cok iyi düzgün biri sevecen neşeli ama artik bana siddet gostermeye başladı o an beni döverken sanki o an başkasıydi o benim sevgilim değildi o baskasiydi cok canim yandi direndim gucum yetmedi sonra birakti odasına gecti bende kapıyı açıp cikicaktim ucan tekme atti sonra kafami duvara vurdurttu tekme tokat yere yığıldım o sirada ben ona ana avrat sövüyorum birak diyorum en sonunda bıraktı sonra ben annemi aradım görüntülü annem niye tartışıyorsunuz dedi sevgilim o an yalanladi nerde ben siddet gösterdim nerde sana vurdum dedi aaaa yalana bak dedi annem de ona inandi kizim vurmamis ki dedi annem ona inandi sonra allah belanizi versin diyerek kapattım ben annemden şunu beklerdim ver o telefonu ona sen nasil kizima siddet gösterirsin sen kimsin ne hakkin var demesini bekledim ama annem onu cok seviyor damadım diyor o derece ama o an çok zoruma gitti nasil ağladım sonra sevgilim de ağladı (gebersin) sonra annem aradi defalarca açtım sonra sevgilimi istedi tele verdim ama sevgilimden kibarlık akıyor gormeliydiniz tatli tatli konustular ver lan teli dedim anne inanma ona dedim annem kızım sana inaniyorum zaten ama araniz bozulmasin diye bisey demiyorum dedi böyle bisey olabilir mi ya annemin dedigine bakın beni doven insanla hala aramiz bozulmasın istememismis komedi resmen. sonra sevgilim 1 saat sonra ozur diledi opmeye calisti ben birak beni artik diye ağlıyorum özür dilemek icin gec kaldin o tren kacti dedim zorla sarildi zorla öpücükler kondurdu heryerime ama benim icin boş artik nafile gecti o tren dedim ya.... sonra kapının kilidini hala acmayinca anladım gondermicek beni en iyisi dedim uyuyum. uyudum da sonra gece bir baktım yanima yatmis öpüyor sarılıyor özür amaçlı ama pişman duyduğu belliydi ama benim umrumda miydi hayır tabi ki orali bile olmadim.. sonra sabah uyandik bir baktım masada silah varmış ama ben gormedim evden cikarken beline koyarken gördüm ve korktum çünkü silahı yoktu... ya ben ayrıldım onunla ayrıldım diye de kızıyor ayrılmıyor kapıma dayanıyor (zamaninda böyleydi) simdi de ayrılmıyor dun neden beni göndermedin dedigimde seni kaybetmek istemedim cok seviyorum diyor böyle sacmalik olamaz ya seven kiyamaz bence. dun akıttığım gözyaşlarını gorseniz hıçkıra hıçkıra ağladım kızlar hemde dövme sebebi birine kizip benden çıkarması saçmalığa bakın konusu bile yok yani hani ne olursa olsun zaten hakki yok vurmaya ama sizce ben ne yapmalıyım cok caresiz hissediyorum kendimi
Ne biçim insansiniz yahu siddet gören onca kadininda gunahina giriyorsunuz dalga gecilecek konumu bu sizi allaha havale ediyorum rezilsiniz. hemen geri basti rezil resmen salliyorararsan ara aman
Valla oturdugun yerden cözdün haa helal olsunGözümüz aydın Kurdra bir kez daha polis lafı her şeye çözüm getirdi
ErorrrKonu sahibinin yazdıkları aklıma çok sevdiğim bir şiiri getirdi sizlerle de paylaşayım istedim.
“
şurda bir tiren geçiyooor kiiiiiii
ben trene bakıyorum kiiiiii
tırenin üzerinde bir yazı yazıyor kiiii
o da doğu ekspıresıiiiymiş kiii
tıren içinde bir güzel varrr ki
ama ben güzeli tanımıyorum ki
ben de mahsıs tırene binıyorum ki
ondan sonra haydarpı ıstanbul haydarpaşada ınıyoruz ki
ben de mahsıs kendimi ben de mahsıs kendimi bi köşeye giriyorum kii
mahsat tanışmak için ki
ondan sonra o da tırende iniyor ben de iniyorum ki