Ben de şikayet ettim. Olanlar akla yatmıyor zira. Uçan tekme atarken kiyuuuuu diye bağırdıysa tamam ama bağırmadıysa yalandır. Karatede de taekwondoda da bagirilir çünkü.ama ben olani söyledim
babam kalp hastası duysa çok kotu olur söyleyemiyorum onun içinNiye görüşmüyorsunuz ? Arasan yardım istesen etmez mi sana şimdi ?
Evet anlatım şeklinden bana da fake geldibence konu fake. kadınlar kulubunu galeyana getirmek için açılmış.. hiçbir çözüm önerisine tamam demeyecek gibi
Baban dayak yediğini öğrendiğinde aynı kalbe sahip olacak, farkı ne ?babam kalp hastası duysa çok kotu olur söyleyemiyorum onun için
simdilik babama soylemeyi düşünmüyorumBaban dayak yediğini öğrendiğinde aynı kalbe sahip olacak, farkı ne ?
Ne yani şimdi bu adam hiç öğrenmeyecek mi ?
Böyle davrandığını sonradan öğrense daha mı iyi olacak ? Ya da ölsen , öldürülsen ? Polise git , rapor al , babanı ara.babam kalp hastası duysa çok kotu olur söyleyemiyorum onun için
sevgilimden nasil kurtulabilirim dun polise sikayet edicem seni dedigimde de extradan vurmuştu ama en son care sanırım polis.Konu gerçekse konu sahibi neden polisi aramadın, bizden istediğin yardım nedir
Bunu bi açıklar mısın
Ona göre cevap verelim
Öğrendiğinde kalbi yine aynı kalp olmayacak mı ?simdilik babama soylemeyi düşünmüyorum
rezalet resmenLeş bir konu. Beş cümle okudum yetti.
Bu konuyu biz polise şikayet etsek, seni kurtarsak ?sevgilimden nasil kurtulabilirim dun polise sikayet edicem seni dedigimde de extradan vurmuştu ama en son care sanırım polis.
simdilik dedigim babam daha yeni kriz geçirdi ustune böyle bi sok yasatamam biraz zaman gecsinÖğrendiğinde kalbi yine aynı kalp olmayacak mı ?
O zaman tutmayacak mı kalbi ?
O halde biz senin için bir şey yapalım ?simdilik dedigim babam daha yeni kriz geçirdi ustune böyle bi sok yasatamam biraz zaman gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?