Sevgilim beni dövüyor hemde ayrılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
peki bilmediğim icin soruyorum uzaklaştırma karari tam olarak nedir?
Gülmemeliyim,gülmememliyim
Evladım uzaydan mı yazıyorsunuz ya?
Uzaklastırma kararı ne olabilir?,
Uzak mesafe yürütüyorsunuz bu kararla iliskyi
Bayagı uzak,size havadan karadan yaklasamayacağı kadar uzak.

Gülmemeliyim,gülmememliyim
Evladım uzaydan mı yazıyorsunuz ya?
Uzaklastırma kararı ne olabilir?,
Uzak mesafe yürütüyorsunuz bu kararla iliskyi
Bayagı uzak,size havadan karadan yaklasamayacağı kadar uzak.
ama herkes herseyi bilmeyebilir bilmemek degil ogrenmemek ayıptır bilmediğim icin soruyorum daha once uzaklastirma karariyla ilgili hic bi olay yasamadim görmedim niye dalga gectiniz ki

Sinierim bozulmasin diye icerigi okumuyorum bile. Basliga istinaden : SEN AYRIL.

Darp raporu alıp, kadın sığınma evine gidebilirsiniz ama size sunulan her çözüm önerisine bir bahaneniz var. Enteresan.
aslında suan senin çözümün bana süper geldi tamam çözüm yolumu buldum teşekkür ederim bu hic aklima gelmedi kimseden fayda yok bana es dost en iyisi kadin sığınma evi

Polise gideceksin ailesini bilgilendirebilirsin baba abi vs varsa korkuyorlar ve sikayet edip uzaklastirma alacaksin can guvenligin acisindan ayrica siddet gordugunde darp raporu almasin kades uygulamasini indir aninda gelirler

ben kadin sığınma evine gitmeyi mantikli buldum arkadaşlar olumlu olumsuz yorumlarınız icin teşekkür ederm konumun kapatılmasını talep ediyorum

ben kadin sığınma evine gitmeyi mantikli buldum arkadaşlar olumlu olumsuz yorumlarınız icin teşekkür ederm konumun kapatılmasını talep ediyorum
Tamam ben senin bu yasadığını haber kanalına gönderiyorum ve ihbarda da buluncağım.
Bari biz seni kurtaralım

Neyse gülmen bitince bana da cevap yazarsın.
Ekran görüntüsü aldım,seni bekliyorum.
İhbarda da bulunacağım.
Hatta Kazen’e iletelim, evine polis yollasın. Daha önce de yapmıştı. Madem zor durumda, yardımcı olalım :) Hemen yazıyorum şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…