Sevgilim beni çok sıkıyor

Normmmm

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
5
0
16
27
merhaba arkadaşlar, sevgilimle 1 seneye yakındır mutlu bi ilişkimiz var her ilişkide sorun olduğu gibi bizim de sorunlarımız oluyor. Sizlerden yardım istiyorum. Sevgilimin kısıtlaması, aşırı siniri ve güvensizliği olmasa cidden mükemmel bir insan
Eski sevgilisi yüzünden kimseye güvenme güvenemiyor eski sevgilisi başka bir erkekle konuşarak aldatmış ve sevgilimi herkese kötü anlatmış bu yüzden de bana güvenemiyor o eski sevgilisi gibi yapıcakmışım hissediyor yapmıcağımı biliyor ama korkuyor. Bu yüzden de okul zamanı dışında bana cok karışıyor markete cıkarken bile tedirgin oluyor yakın kız arkadaşlarımda kıskanıyor
Bu konudan bir çok kez kavga edip ayrılık sözleri söyledik en fazla 1 saat ayrı kalabildik dayanamayıp birbirimizi aradık özür diledik mesaj attık sinirliyken sölediklerimizi sakince konuşup anlaştık sürekli böle oluyor ama ben ne zaman dışarı cıksam kafaya takıp sinirleniyor
Onu bırakmak istemiyorum ciddi bir ilişki düşünüyoruz birbirimizden ne kadar ayrılmak istesek bile kopamıyoruz birbirimizsiz yapamıyoruz
İlişkimizin tek sorunu sevgilimin aşırı sinirli ve baskıcı olması aklıma gelen her şeyi yaptım onun için
Sizlerin. Yardımını istiyorum

Başka bir soruna gerek yok zaten güvensizlik varken.
Eski sevgilinin yaptığı şeyin cezasını siz mi çekeceksiniz?
Psikolojisi bozuldu, güveni sarsıldıysa bunu kendi içinde bir şekilde tedavi edecek ya da doktora gidecek.

tek sorun dediğinz sorun, zaten tek başına yeterince büyük bir sorun değil mi?
hadi şimdi idare ediyorsunuz, iş hayatına girince ne yapacaksınız?
sürekli güvensiz, suçlayıcı, öfkeli bir insanla mutlu olabilme ihtimalı var mı sizce?

Gitsin tedavi olsun.
Psikolojik bir tedavi birkaç sene önce görmüş ama eski sevgilisiyle yaşadığı olaylardan sonra maalesef eski sinirli haline geri dönmüş oda kendinden şikayetçi sürekli söylüyor bu sinirli hallerimi sevmiyorum herkesı üzüyorum sonra kendim üzülüyorum diyerek söylüyor kendi de farkında

okul derken lise mi üni mi, sinirli baskıcı biriyle ne işin var harcadığın emeğe deymez açıkcası, zaten eski sevgilisiyle yaşadıklarının bedelini sana ödetiyorsa ağır bi özgüven sorunu vardır bu yaşlar için konuşuyorum

Üniversite şuan kavga etmediğimiz sıralar çok iyiyiz bir sorunumuz yok sevgilimin tek sorunu sinirli ve baskıcı güven bakımından bana güvendiğini biliyorum
Ama kavga sıralarında güven problemi yaşadığını sık sık belli ediyor eski sevgilisiyle yaşadıklarını da sadece bir kere anlatmıştı bana bir şey yansıtmıyor sadece o kız yüzünden güven problemi yaşıyor

Herkesin bir olmayacağını düşünemeyecek kadar mantıksız bir insanla evliliği bir kere daha düşün derim. Sevgilin normal değil. Bakkal, market, arkadaş diyorsun bir de..
Belki de eski sevgilim aldattı derken de doğruyu söylemiyordur.

birbirimizden ne kadar ayrılmak istesek bile kopamıyoruz birbirimizsiz yapamıyoruz
Arabeske bağlamış bir ilişki daha
Böyle hayat mı geçer, rest çekemiyor musun bir daha benden şüphe duyarsan bu ilişki biter diye?
Hayır ananız babanız hesap sorsa carlarsınız elin oğlu sorguya çekince "kopamıyırım bırıkımıyırım"

yok sana güvenmesini demiyorum ama bu da kötü bişey tabii, bence kendi özgüveni yok, ayrıca bu yaşta sinirli ve baskıcıysa bu onun karakteridir ve karakter değişmez, neden neşeli relax birileri varken sinirli biri olsun ki ciddi düşündüğün kişi, bilmiyorum iyi düşün derim, bile bile lades deme

Sevgilimin kısıtlaması, aşırı siniri ve güvensizliği olmasa cidden mükemmel bir insan
Mükemmel
sıfat
1. sıfat Kusursuz
2. Tam, tamamlanmış
3. Eksiksiz
4. Olgunlaşmış
5. Çok güzel, harikulade, şahane
6. zarf Eksiksiz, kusursuz, tam, yetkin, şahane bir biçimde
Alıntı - TDK

Aşırı sinirli, güvensiz, kısıtlayan bir insan nasıl kusursuz, tamamlanmış veya olgun olabilir? Lütfen tedavi görsün. Sevgiliyken kötü ne görürsen evlenince 10 mislini görürsün...

Yaş kaç ?
Sana güvenmeyen biriyle ne işin var?
Sana başkı yapmasına neden izin veriyorsun?
Daha adı konmamış bir ilişkide neden bu kadar karışıyor ?
Senin kendine hakim olacak kadar aklın yok mu?
Bırakın böyle erkekleri hayatınızı zindan etmeyin. Önce kendini sev , say, ayakların üstünde dur. Kıskançlık,güvensizlikte bir yere kadar. Bu arada ''Balık baştan kokar. '' Arkana bakmadan kaç .

İlla ki sizin de sabrınız taşacak.. bu güvensizlik sevginizi saygınızı bitirecek.. hatta en sonunda sen benim istediğim gibi olamıyorsun deyip o seni bırakacak.. eski sevgilisinin onu aldatmış olmasının faturasının size kesmesi çok acı. 1 senelik bir ilişkide güven oluşmamışsa bence daha fazla ciddi düşünüyorum deyip de kendinizi kandırmayın. ciddi ilişkide güvensizlik olamaz..
benim sevgilimi de yıllarca beraber olduğu insan aldatmış ayrılmışlar ama bana bir kez olsun güvensizlik yapmadı, en güvendiğim insan sensin der ve hep ağzındadır ben sana güveniyorum ya gerisi boş der. kıskanır illa ki ama makul seviyede güvensizlik sınırına gelmeden.. bence bu işin sonu yok. kendimize şunu sorun sonsuza dek bu adama katlanır mıyım ? katlanmalıyı mıyım bana 1 seneye rağmen güvenmeyen adama değer mi ?

Daha nasıl bir sorun olması gerek ilişkinizde?

Size güvenmiyor, sinirli, markete bile giderken tedirginsin eeee?

İnsanlık tarihi özgürlük için savaşlarla dolu siz kendi kısacık tarihinizde köle olmayı mı seçeceksiniz?

Aman bana kızmasın diye diken üstünde mi yaşayacaksınız?

Anne- babalar kızlarını her yönden özgür olsun,iki gün sonra kocasının eline bakmasın diye üniversiteye yolluyor.

Lütfen kendi durumunuza uzaktan bir bakın.
Arkadaşınız yaşasa ona ne derdiniz?

kendine saygın varsa ayrıl. yoksa ayrılma eve kapan.

Bir de bunun evlilik versiyonları var. "Anne babamın evine gidemem laf ederler çekemem" ama kocasından kv kp den duyduklarına razı olur.

Bir de bunun evlilik versiyonları var. "Anne babamın evine gidemem laf ederler çekemem" ama kocasından kv kp den duyduklarına razı olur.
Bazılarına müstehak işte.
Onca uyarıya rağmen kopamıyormuş ya konu sahibi

Güvensiz ilişki olmaz gitsin tedavi olsun
Markete çıkarken bile ona mı soracaksınız niye siz markete gidip gitmenin kararını veremiyor musunuz? Neyi nasıl alacağınızı kasiyerle ne konuşulacağını nasıl davranılacağını hala öğrenemediniz mi?
Hakikaten kadınlar böyle tavırları neden kendilerine reva görür ve neden boyun eğer anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…