Başka bir soruna gerek yok zaten güvensizlik varken.merhaba arkadaşlar, sevgilimle 1 seneye yakındır mutlu bi ilişkimiz var her ilişkide sorun olduğu gibi bizim de sorunlarımız oluyor. Sizlerden yardım istiyorum. Sevgilimin kısıtlaması, aşırı siniri ve güvensizliği olmasa cidden mükemmel bir insan
Eski sevgilisi yüzünden kimseye güvenme güvenemiyor eski sevgilisi başka bir erkekle konuşarak aldatmış ve sevgilimi herkese kötü anlatmış bu yüzden de bana güvenemiyor o eski sevgilisi gibi yapıcakmışım hissediyor yapmıcağımı biliyor ama korkuyor. Bu yüzden de okul zamanı dışında bana cok karışıyor markete cıkarken bile tedirgin oluyor yakın kız arkadaşlarımda kıskanıyor
Bu konudan bir çok kez kavga edip ayrılık sözleri söyledik en fazla 1 saat ayrı kalabildik dayanamayıp birbirimizi aradık özür diledik mesaj attık sinirliyken sölediklerimizi sakince konuşup anlaştık sürekli böle oluyor ama ben ne zaman dışarı cıksam kafaya takıp sinirleniyor
Onu bırakmak istemiyorum ciddi bir ilişki düşünüyoruz birbirimizden ne kadar ayrılmak istesek bile kopamıyoruz birbirimizsiz yapamıyoruz
İlişkimizin tek sorunu sevgilimin aşırı sinirli ve baskıcı olması aklıma gelen her şeyi yaptım onun için
Sizlerin. Yardımını istiyorum
Psikolojik bir tedavi birkaç sene önce görmüş ama eski sevgilisiyle yaşadığı olaylardan sonra maalesef eski sinirli haline geri dönmüş oda kendinden şikayetçi sürekli söylüyor bu sinirli hallerimi sevmiyorum herkesı üzüyorum sonra kendim üzülüyorum diyerek söylüyor kendi de farkındaGitsin tedavi olsun.
merhaba arkadaşlar, sevgilimle 1 seneye yakındır mutlu bi ilişkimiz var her ilişkide sorun olduğu gibi bizim de sorunlarımız oluyor. Sizlerden yardım istiyorum. Sevgilimin kısıtlaması, aşırı siniri ve güvensizliği olmasa cidden mükemmel bir insan
Eski sevgilisi yüzünden kimseye güvenme güvenemiyor eski sevgilisi başka bir erkekle konuşarak aldatmış ve sevgilimi herkese kötü anlatmış bu yüzden de bana güvenemiyor o eski sevgilisi gibi yapıcakmışım hissediyor yapmıcağımı biliyor ama korkuyor. Bu yüzden de okul zamanı dışında bana cok karışıyor markete cıkarken bile tedirgin oluyor yakın kız arkadaşlarımda kıskanıyor
Bu konudan bir çok kez kavga edip ayrılık sözleri söyledik en fazla 1 saat ayrı kalabildik dayanamayıp birbirimizi aradık özür diledik mesaj attık sinirliyken sölediklerimizi sakince konuşup anlaştık sürekli böle oluyor ama ben ne zaman dışarı cıksam kafaya takıp sinirleniyor
Onu bırakmak istemiyorum ciddi bir ilişki düşünüyoruz birbirimizden ne kadar ayrılmak istesek bile kopamıyoruz birbirimizsiz yapamıyoruz
İlişkimizin tek sorunu sevgilimin aşırı sinirli ve baskıcı olması aklıma gelen her şeyi yaptım onun için
Üniversite şuan kavga etmediğimiz sıralar çok iyiyiz bir sorunumuz yok sevgilimin tek sorunu sinirli ve baskıcı güven bakımından bana güvendiğini biliyorumokul derken lise mi üni mi, sinirli baskıcı biriyle ne işin var harcadığın emeğe deymez açıkcası, zaten eski sevgilisiyle yaşadıklarının bedelini sana ödetiyorsa ağır bi özgüven sorunu vardır bu yaşlar için konuşuyorum
Arabeske bağlamış bir ilişki dahabirbirimizden ne kadar ayrılmak istesek bile kopamıyoruz birbirimizsiz yapamıyoruz
Üniversite şuan kavga etmediğimiz sıralar çok iyiyiz bir sorunumuz yok sevgilimin tek sorunu sinirli ve baskıcı güven bakımından bana güvendiğini biliyorum
Ama kavga sıralarında güven problemi yaşadığını sık sık belli ediyor eski sevgilisiyle yaşadıklarını da sadece bir kere anlatmıştı bana bir şey yansıtmıyor sadece o kız yüzünden güven problemi yaşıyor
MükemmelSevgilimin kısıtlaması, aşırı siniri ve güvensizliği olmasa cidden mükemmel bir insan
İlla ki sizin de sabrınız taşacak.. bu güvensizlik sevginizi saygınızı bitirecek.. hatta en sonunda sen benim istediğim gibi olamıyorsun deyip o seni bırakacak.. eski sevgilisinin onu aldatmış olmasının faturasının size kesmesi çok acı. 1 senelik bir ilişkide güven oluşmamışsa bence daha fazla ciddi düşünüyorum deyip de kendinizi kandırmayın. ciddi ilişkide güvensizlik olamaz..merhaba arkadaşlar, sevgilimle 1 seneye yakındır mutlu bi ilişkimiz var her ilişkide sorun olduğu gibi bizim de sorunlarımız oluyor. Sizlerden yardım istiyorum. Sevgilimin kısıtlaması, aşırı siniri ve güvensizliği olmasa cidden mükemmel bir insan
İnsanlık tarihi özgürlük için savaşlarla dolu siz kendi kısacık tarihinizde köle olmayı mı seçeceksiniz?
Arabeske bağlamış bir ilişki daha
Böyle hayat mı geçer, rest çekemiyor musun bir daha benden şüphe duyarsan bu ilişki biter diye?
Hayır ananız babanız hesap sorsa carlarsınız elin oğlu sorguya çekince "kopamıyırım bırıkımıyırım"
Bazılarına müstehak işte.Bir de bunun evlilik versiyonları var. "Anne babamın evine gidemem laf ederler çekemem" ama kocasından kv kp den duyduklarına razı olur.
İnsanlık tarihi özgürlük için savaşlarla dolu siz kendi kısacık tarihinizde köle olmayı mı seçeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?