Ne kaldı ki geriye zaten, nesi iyi?Sevgilimin kısıtlaması, aşırı siniri ve güvensizliği olmasa cidden mükemmel bir insan
Bazılarına müstehak işte.
Onca uyarıya rağmen kopamıyormuş ya konu sahibi
merhaba arkadaşlar, sevgilimle 1 seneye yakındır mutlu bi ilişkimiz var her ilişkide sorun olduğu gibi bizim de sorunlarımız oluyor. Sizlerden yardım istiyorum. Sevgilimin kısıtlaması, aşırı siniri ve güvensizliği olmasa cidden mükemmel bir insan
Eski sevgilisi yüzünden kimseye güvenme güvenemiyor eski sevgilisi başka bir erkekle konuşarak aldatmış ve sevgilimi herkese kötü anlatmış bu yüzden de bana güvenemiyor o eski sevgilisi gibi yapıcakmışım hissediyor yapmıcağımı biliyor ama korkuyor. Bu yüzden de okul zamanı dışında bana cok karışıyor markete cıkarken bile tedirgin oluyor yakın kız arkadaşlarımda kıskanıyor
Bu konudan bir çok kez kavga edip ayrılık sözleri söyledik en fazla 1 saat ayrı kalabildik dayanamayıp birbirimizi aradık özür diledik mesaj attık sinirliyken sölediklerimizi sakince konuşup anlaştık sürekli böle oluyor ama ben ne zaman dışarı cıksam kafaya takıp sinirleniyor
Onu bırakmak istemiyorum ciddi bir ilişki düşünüyoruz birbirimizden ne kadar ayrılmak istesek bile kopamıyoruz birbirimizsiz yapamıyoruz
İlişkimizin tek sorunu sevgilimin aşırı sinirli ve baskıcı olması aklıma gelen her şeyi yaptım onun için
Sizlerin. Yardımını istiyorum
Benim eşim de sevgili olduğumuz dönemde çok kıskanırdı beni fakat bu başka bişey. Dışarı çıktığımda aklı kalırdı fakat kişilik olarak beğenmediği bir insanla çıkıyorsam.
Bende arkadaşlarımı ona göre seçmicektim elbet, her insanın her insanla elektriği tutmayabilir.
Bu konuda çok savaşlar verdim, gerekirse kavga da ettik ama eşim bana güvenir. O zamanda elinden kaçırma veya kendince kaybetme korkusu vardı. Şimdi hepsi geride kaldı. Bende ondan bu tarz konularda asla şüphe etmem.
Saydam ve güvenli bir ilişkimiz var gayet de mutluyuz elhamdülillah ama hala anlaşamadığımız noktalar yok mu hepimizin var :)
Sonunda beni anlayıp nazik şekilde yorumlayan biri var çok teşekkür ederim. Dediklerinize katılıyorum şuan sevgilimle evli değiliz zaten kendi de diyor evlendiğimiz zaman ben seni bu kadar kıskanıp merakta kalmam sürekli beraber olucaz sinirlensem bile sonra özür dilediğimi biliyorsun diye sürekli sölüyor birbirimizden ayrılmak da istemiyoruz sorunları aşıp geride bırakmak istiyoruz sorunlu bir ilişkide ayrılmak kesin bir çözüm değil çünkü
Tekrar ve tekrardan bu güzel yorumunuzla desteklediğiniz için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?