• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni çok sıkıyor

Sevgililerin psikopatlığını "ama eski sevgilisi" yüzündene bağlamak tamamen kendinizi kandırmaktan başka birşey değil.
Kendi hayatınızı bu kadar kısıtlayan biriyle beraber olup bundan şikayetci olmakta ayrı ironi zaten ;)

Kıskançlık kısıtlama baskı daha ne olsun,erkek arkadaşın mükemmel olmadığı gibi normal de değil.

Bazılarına müstehak işte.
Onca uyarıya rağmen kopamıyormuş ya konu sahibi:işsiz:

Biz burada 50 sayfa da yazsak konu sahibi yine bildiğini okuyacak. Keşke konu açıp biraz dikkate alsalar.
Madem konu açacak kadar rahatsızsın, bir şeylerin normal olmadığını düşünüyorsun o zaman kendin için doğru olanı yap..
Ama yok ille de '1 ay sonra düğünüm var nişanlım çok baskıcı ama düğünüm var çok emek verdim bla bla..' diye konu açacaklar bizi de zıvanadan çıkaracaklar..

1-Her ilişkide sorun olur diyerek, ilişkilerinize sorunu kendiniz çekmeyin. Sorunsuz bir ilişki de yaşamanız bu dünyada mümkündür.
2-Kısıtlayıcı, aşırı sinirli, güvensiz biri bırakın mükemmelliği, ortalama bir insan bile olamaz. Böyle bir ilişki insanı mükemmelliğe değil, dibe çökertir.
3-Eski sevgili olayı yeni ilişkiyle beraber biter. İyi ya da kötü, bir erkek artık onu ağzına almaz, anlatmaz, onun hakkında konuşmaz ve onu düşünmez. Sen çok başka bir insansın, eski sevgilisi başka bir insan. Artık sevgiliniz bunu idrak etmeli.
4-Hadi madem sorun eski sevgili... E o zaman eski sevgilisi lezmiymiş de, sizi kız arkadaşlarınızdan kıskanıyormuş. Bahaneye gel.
5-Ciddi düşünmek için acele etmeyin. Birbirinize zaman verin. Eğer onu böyle kabul ediyorsan, eğer mutlu olabiliyorsan her şeye rağmen, evlenin. Ama sakın acele kararlar vermeyin.
Evlilik dediğimiz olay bir karnaval değil. Özellikle bahsettiğiniz tarzda biriyle cehenneme bile dönüşebilir. Dikkatli olun derim.

Eski sevgilisinin ceremesini sen mi çekeceksin? Al karşına konuş. Ya güvensin ya da bıraksın seni. Güvenilmemek başlı başına bi olayken birde bunun nedeninin eski sevgilisi olması, çok ağır bence.

korkuyorsa ilişkiye başlamasın. siz kukla mısınız onun dediğine göre yaşayacaksınız?

merhaba arkadaşlar, sevgilimle 1 seneye yakındır mutlu bi ilişkimiz var her ilişkide sorun olduğu gibi bizim de sorunlarımız oluyor. Sizlerden yardım istiyorum. Sevgilimin kısıtlaması, aşırı siniri ve güvensizliği olmasa cidden mükemmel bir insan
Eski sevgilisi yüzünden kimseye güvenme güvenemiyor eski sevgilisi başka bir erkekle konuşarak aldatmış ve sevgilimi herkese kötü anlatmış bu yüzden de bana güvenemiyor o eski sevgilisi gibi yapıcakmışım hissediyor yapmıcağımı biliyor ama korkuyor. Bu yüzden de okul zamanı dışında bana cok karışıyor markete cıkarken bile tedirgin oluyor yakın kız arkadaşlarımda kıskanıyor
Bu konudan bir çok kez kavga edip ayrılık sözleri söyledik en fazla 1 saat ayrı kalabildik dayanamayıp birbirimizi aradık özür diledik mesaj attık sinirliyken sölediklerimizi sakince konuşup anlaştık sürekli böle oluyor ama ben ne zaman dışarı cıksam kafaya takıp sinirleniyor
Onu bırakmak istemiyorum ciddi bir ilişki düşünüyoruz birbirimizden ne kadar ayrılmak istesek bile kopamıyoruz birbirimizsiz yapamıyoruz
İlişkimizin tek sorunu sevgilimin aşırı sinirli ve baskıcı olması aklıma gelen her şeyi yaptım onun için
Sizlerin. Yardımını istiyorum :110:

Benim eşim de sevgili olduğumuz dönemde çok kıskanırdı beni fakat bu başka bişey. Dışarı çıktığımda aklı kalırdı fakat kişilik olarak beğenmediği bir insanla çıkıyorsam.
Bende arkadaşlarımı ona göre seçmicektim elbet, her insanın her insanla elektriği tutmayabilir.

Bu konuda çok savaşlar verdim, gerekirse kavga da ettik ama eşim bana güvenir. O zamanda elinden kaçırma veya kendince kaybetme korkusu vardı. Şimdi hepsi geride kaldı. Bende ondan bu tarz konularda asla şüphe etmem.

Saydam ve güvenli bir ilişkimiz var gayet de mutluyuz elhamdülillah ama hala anlaşamadığımız noktalar yok mu hepimizin var :)

Benim eşim de sevgili olduğumuz dönemde çok kıskanırdı beni fakat bu başka bişey. Dışarı çıktığımda aklı kalırdı fakat kişilik olarak beğenmediği bir insanla çıkıyorsam.
Bende arkadaşlarımı ona göre seçmicektim elbet, her insanın her insanla elektriği tutmayabilir.

Bu konuda çok savaşlar verdim, gerekirse kavga da ettik ama eşim bana güvenir. O zamanda elinden kaçırma veya kendince kaybetme korkusu vardı. Şimdi hepsi geride kaldı. Bende ondan bu tarz konularda asla şüphe etmem.

Saydam ve güvenli bir ilişkimiz var gayet de mutluyuz elhamdülillah ama hala anlaşamadığımız noktalar yok mu hepimizin var :)

Sonunda beni anlayıp nazik şekilde yorumlayan biri var çok teşekkür ederim. Dediklerinize katılıyorum şuan sevgilimle evli değiliz zaten kendi de diyor evlendiğimiz zaman ben seni bu kadar kıskanıp merakta kalmam sürekli beraber olucaz sinirlensem bile sonra özür dilediğimi biliyorsun diye sürekli sölüyor birbirimizden ayrılmak da istemiyoruz sorunları aşıp geride bırakmak istiyoruz sorunlu bir ilişkide ayrılmak kesin bir çözüm değil çünkü
Tekrar ve tekrardan bu güzel yorumunuzla desteklediğiniz için çok teşekkür ederim

Sonunda beni anlayıp nazik şekilde yorumlayan biri var çok teşekkür ederim. Dediklerinize katılıyorum şuan sevgilimle evli değiliz zaten kendi de diyor evlendiğimiz zaman ben seni bu kadar kıskanıp merakta kalmam sürekli beraber olucaz sinirlensem bile sonra özür dilediğimi biliyorsun diye sürekli sölüyor birbirimizden ayrılmak da istemiyoruz sorunları aşıp geride bırakmak istiyoruz sorunlu bir ilişkide ayrılmak kesin bir çözüm değil çünkü
Tekrar ve tekrardan bu güzel yorumunuzla desteklediğiniz için çok teşekkür ederim

Est. :) Siz herkesi boşverin içinizden geleni yaşayın ;)
Bizde kopamamıştık, evlendik şimdi de herşeyi birlikte yapan çiftleriz.
Çok nadir ayrı ayrı takılırız, o da gerekli durumlarda. İkimizde çabuk sıkılan tipleriz ama garip bir şekilde birbirimizden sıkılamadık hala. 1,5 sene öncesi , evlendikten sonra da 2,5 senemiz var :)
Allah herkese huzurlu bir yuva ve güzel bir eş nasip etsin.
Hata görmek isterseniz çok olur, bekara kız boşamak da kolaydır ;)
Önemli olan birbirinizi olduğunuz gibi kabul edebilmek, bu da saygı çerçevesinde olur.
Bu her zaman veya herkesle tutabilen bir sinerji değil fakat böyle birşey yaşadığınıza inanıyorsanız sonuna kadar arkasında durun bence çünkü çok kıymetli yaşadığınız şey.:KK200:
Sevgiler :KK54:

Sacma sacma hareketler yapip surekli eski sevgilim oyle yapti eski sevgilim boyleydi diye anlatan tiplerin totosuna bi tekme koyarim gider. Kalkmis adam nazliyorsun. Sanki gökten düşmüş, ilk kez kazık yemiş.
Bende aldatildim zamaninda hemde baya fena aldatilmistim gerci 1 kez aldatilmadim bikac kez farkli kisilerce aldatildim ama olsun bitanesi en kotuduydu. Yinede daha sonra hayatima giren kisilere kalkip bundan bahsetmedim, abuk hareketler yapmadim. "Irkekleerr hep ayni böhuuuu" diye ortalarda gezmedim. Kendi icimde ölçtüm tarttim karsimdakini. Ugrastiginiz seye bakin

Back
X