- 25 Nisan 2018
- 4.286
- 8.335
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanıyorum evetŞu an ilaç kullanıyor musunuz?
İlaca rağmen mi aklınıza geliyor bunlar?Kullanıyorum evet
Maalesef ilaçlar yeterli gelmiyor tedavinin başlarında ilk 2 ay iyiydi her şey. Şimdi yine eskiye döndüm.İlaca rağmen mi aklınıza geliyor bunlar?
Doktorunuzla tekrar konuşun. Ve şunu bilin herkesin bir geçmişi var bunu kurcalamak sadece sizi üzer.Maalesef ilaçlar yeterli gelmiyor tedavinin başlarında ilk 2 ay iyiydi her şey. Şimdi yine eskiye döndüm.
Konuşacağım sağ olun. Çok haklısınız.Doktorunuzla tekrar konuşun. Ve şunu bilin herkesin bir geçmişi var bunu kurcalamak sadece sizi üzer.
Aynen bencede böyle ! Hatta Cok eminim,Birak su zehirden cocuguGeçmiş meseleler nedir? Hala içinizde neden şüpheler var? Belki bu ilişki sizi hasta ediyor?
Siz depresyonu nasıl yendiniz pekiEski bir depresyon hastasi olarak yaziyorum: Sen bir iliskiye hele evlilige hic hazir degilsin. Ve seni "hastasin" diye asaglayan adamla kesinlikle evlenme. Oda senin yaslarindadir muhtemelen ama yinede evlenme. Sorun sende cogunlukla ama oda daha evlilige hazir degil.
Fazla değil birkaç aya ayrılırsınız. Eski ilişkime benzettim. Ki şüpheyi hep o bana verdi. Sonunda aldatıldım üstüne beni suçladı. Salla gitsin. Evlenicez lafları da anca laf. Ciddi düşünme yani.merhabalar sitede yeniyim:)
Ben uzun süredir depresyonla uğraşıyorum ve 22 yaşındayım. Sevgilimle 1.5 senedir çıkıyoruz ve evlenmeyi düşünüyoruz. Sevgilimin beni ne kadar sevdiğini bilsem de hala içimde şüpheler oluşuyor ve istemeden bunu ona yansıtıyorum. Geçmiş meseleleri açıyorum ve gelecekten karamsar bi ruh haliyle bahsediyorum. Bu yüzden sevgilim bir daha kendini düzeltmezsen uzun bir süre konuşmam seninle dedi. Beni darlatıyorsun dedi, sıkılıyorum senden dedi. Benim uzun süre ilaç tedavisi aldığımı biliyor ve hastasın sen deyip aşağıladı. Hastalığın geçsin öyle evlenmeyi düşünelim bence dedi. Bende tabii on kat üzüldüm. Onu sıkmamak için neler yapabilirim? Sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum ve düşündüğümü hemen söyleyen biriyim. Kendimi nasıl tutabilirim? benim gibi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim.
Siz depresyonu nasıl yendiniz peki
size hak veriyorum ama konu sahibinin yazdıklarından anladığım kadarıyla adamı çok aşırı derecede bunaltmisCanim yasin cok kucuk. Sana bir abla tavsiyesi su cumleyi kuran adamdan sen ayril. Hayatta hepimiz ruhsal ve fiziksel hastaliklar yasayabiliriz. Boyle zamanlarda senin elini tutup destekleyen birini istemez misin?
aşırı seviyorum bu sözüKendinize güveniniz o kadar yok ki değil şimdiki ayrılıp başkası olsa o da aynısı olur.
O yüzden önce bunun çaresine bakın.
Tutun ki başkasıyla ilgileniyor.
Gitmek isteyene kırk düğüm halatla bağlasan durmaz, kalmak isteyene saç teli yeter misali..