• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni bunaltıyorsun dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ksgl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maalesef ilaçlar yeterli gelmiyor tedavinin başlarında ilk 2 ay iyiydi her şey. Şimdi yine eskiye döndüm.
Doktorunuzla tekrar konuşun. Ve şunu bilin herkesin bir geçmişi var bunu kurcalamak sadece sizi üzer.

Eski bir depresyon hastasi olarak yaziyorum: Sen bir iliskiye hele evlilige hic hazir degilsin. Ve seni "hastasin" diye asaglayan adamla kesinlikle evlenme. Oda senin yaslarindadir muhtemelen ama yinede evlenme. Sorun sende cogunlukla ama oda daha evlilige hazir degil.

Eski bir depresyon hastasi olarak yaziyorum: Sen bir iliskiye hele evlilige hic hazir degilsin. Ve seni "hastasin" diye asaglayan adamla kesinlikle evlenme. Oda senin yaslarindadir muhtemelen ama yinede evlenme. Sorun sende cogunlukla ama oda daha evlilige hazir degil.
Siz depresyonu nasıl yendiniz peki

Sevgilim bana bunları söylese evlendiğim gün iyi günde kötü günde sözüne inanmazdım. Uzaklaş.

Kendine en büyük iyiliği sevgilini hayatının merkezine koymayarak yapabilirsin. Kendine yeni hobiler edin dil öğren nefes almak için zaman ver

merhabalar sitede yeniyim:)
Ben uzun süredir depresyonla uğraşıyorum ve 22 yaşındayım. Sevgilimle 1.5 senedir çıkıyoruz ve evlenmeyi düşünüyoruz. Sevgilimin beni ne kadar sevdiğini bilsem de hala içimde şüpheler oluşuyor ve istemeden bunu ona yansıtıyorum. Geçmiş meseleleri açıyorum ve gelecekten karamsar bi ruh haliyle bahsediyorum. Bu yüzden sevgilim bir daha kendini düzeltmezsen uzun bir süre konuşmam seninle dedi. Beni darlatıyorsun dedi, sıkılıyorum senden dedi. Benim uzun süre ilaç tedavisi aldığımı biliyor ve hastasın sen deyip aşağıladı. Hastalığın geçsin öyle evlenmeyi düşünelim bence dedi. Bende tabii on kat üzüldüm. Onu sıkmamak için neler yapabilirim? Sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum ve düşündüğümü hemen söyleyen biriyim. Kendimi nasıl tutabilirim? benim gibi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim.
Fazla değil birkaç aya ayrılırsınız. Eski ilişkime benzettim. Ki şüpheyi hep o bana verdi. Sonunda aldatıldım üstüne beni suçladı. Salla gitsin. Evlenicez lafları da anca laf. Ciddi düşünme yani.

22 yasindasiniz evlilik kacmaz siz tedavinize ve kendinize odaklanin bu kişi olmaz baskasi olur siz boşverin kendinize bakin.

Dışarıda akan kocaman bir hayat ırmağı var. 22 yaşında neden bu hayata sırtınızı dönesiniz ki? Ayrıca tedaviniz ayıp mı ki sizi ordan vurmaya çalışmış. Bırakın, hayatınıza bakın. Zaten güvensizlik perileri bir kez bir kadının aklını gıdıkladıysa o ilişki iflah olmaz.

7 yasinizda ne olmuştu?
Herkes sevgilinize veeip veriştirmis ama sürekli kiskanan eski defterleri karistiran bir partner de cekilecek sey.degil.

Aşağılama değil ki bu. Size bir teşhis konmuş ardından ilaç tedavisi görmüşsünüz demek ki hastaymışsınız. Ruhen hasta olmakla bedenen hasta olmak arasında bir fark yok bence ikisi de hastalık. Doğru bir şey söylemiş ayrıca hastalığınızı çözmeden evlilik düşünmeyin. Zaten 22 yaşında ne evliliği. Şu elimde olmadan yapıyorum olayı da bana geçmiyor. Yetişkin insansınız söylemlerinizi, eylemlerinizi kontrol edebiliyor olmalısınız. Ayıplanacak utanılacak bir şey değil ruhen sıkıntı yaşamak, yaşadığımız coğrafya itibariyle çok normal hatta. Psikolojik destek şu an alıyor musunuz anlamadım ama alın bence. Kendinize dair problemlerinizi çözmezseniz eğer hayatınıza kim girerse girsin hep sorun yaşarsınız

Canim yasin cok kucuk. Sana bir abla tavsiyesi su cumleyi kuran adamdan sen ayril. Hayatta hepimiz ruhsal ve fiziksel hastaliklar yasayabiliriz. Boyle zamanlarda senin elini tutup destekleyen birini istemez misin?
size hak veriyorum ama konu sahibinin yazdıklarından anladığım kadarıyla adamı çok aşırı derecede bunaltmis
ha bencede adamdan ayrilmali yoksa zaten adam ayrılacak ,belli tahammülu kalmamış artık.
bazı insanlar çok yorucu olabiliyor
neden bilmiyorum ama adamın normalde çok sıkıntı biri olmadığını konu sahibi çok darladigi i icin anlık böyle bir şey söylediği izlenimini aldım

Kendinize güveniniz o kadar yok ki değil şimdiki ayrılıp başkası olsa o da aynısı olur.
O yüzden önce bunun çaresine bakın.

Tutun ki başkasıyla ilgileniyor.
Gitmek isteyene kırk düğüm halatla bağlasan durmaz, kalmak isteyene saç teli yeter misali..
aşırı seviyorum bu sözü 🌸

Back